După cum probabil ştiţi, femeile duc aceeaşi politică pe care o duce şi guvernul SUA: nu negociază cu bărbaţii. Practic, este absolut imposibil să ajungi la o înţelegere cu o femeie, orice bărbat cu picioarele pe pămînt ştiind din capul locului că, în cele din urmă, o să facă exact ce-şi pusese în cap nevastă-sa.

Ca orice dictator, femeile se pricep foarte bine să manipuleze opinia publică, mimînd cu neruşinare democraţia în cuplu. Nevastă-ta te va întreba întotdeauna şi pe tine care fustiţă îi vine mai bine (cu toate că pînă şi un copil de grădiniţă ştie că fustiţa cea mai scumpă e singura care-i vine ca turnată), la fel cum va fi de acord să vă uitaţi la televizor la ceva care să-ţi placă şi ţie (aşa vei descoperi, de pildă, cît de mult îţi plac filmele cu Ben Stiller şi serialele “Lost” sau “Totul despre sex”). De asemenea , în primul an de căsnicie s-ar putea să te-ntrebe…

Citeste ză rest acilea, ni!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

  1. Darael Reply

    Da cu tamaie Gropare, sa fuga dusmanu cu ispita; auzi la el, vorbeste de teatru si fustita scumpa. Nu stii ca nu se mai poarta fustitele din cauza de criza ?

    Cineva imi sopteste ca se poarta botinele de vara albastre; ptii, uite cum apare dracusorul cand e vorba de imbracaminte. Vezi daca nu ai dat cu tamaie ?

  2. lilith Reply

    Articolul asta nu m-a convins.
    Voi stiti care e diferenta dintre o femeie pe ciclu si un terorist? Cu teroristul mai ai o sansa sa negociezi…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *