Mai ales clujencelor, dar mai ales şi turistelor în urbe.

Aşadar: Farmec (nici măcar nu mai are rost să vă spun cine este Farmec şi ce face el) face un mare pas înainte şi va deschide la Cluj, strada Bucuresti nr. 55, pe 11 octombrie, un centru de frumuseţe numit, aşa cum şade bine, Centrul de Frumuseţe Farmec. Cu de toate: magazin, spatiu de dermoanaliză de piele gratuită, zonă de ceai, cafele şi discuţii plus mini-sală de evenimente. Lângă blocul spray, ca să fim bine înţeleşi.
web_c_Hladi-0530

În weekendul 11-13 octombrie, firoscoasa de PR-iţă a lor (nu, nu Zicu) vă va întâmpina personal la deschidere, cu – aşa cum o ştiu eu – cel puţin o dumă pe buzele sale proprii, la promoţia specială: #checkinforbeauty. Unde trebuie numai să mergi, să dai check-in pe Facebook alături de hashtag-ul #checkinforbeauty, şi primeşti imediat un cadou.

Eu, dacă aş fi acuma brand de bere, aş face rapid-rapid o campanie pentru bărbaţi în exact acelaşi weekend, şi aş aduce armonie în familie.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. diana Reply

  daca-i musai cu placere! da’ pe bune ca au produse “bune”. No amu- asa o iesit! o sa share-uiesc pe face buc :mrgreen: E! si multam de pont.

 2. RAIDER Reply

  Gropare, oja ii bestiala! In special aia roz, da foarte bine cu camasa verde ou de rata si costum gri perlat la pantof negru de lac. Deci pica femeile pe jos cand te vad cu asa ceva! Ma rog, tu esti casatorit…da` iti zic eu: macar odata trebuie sa incerci oja aia!

 3. cristi Timisoara Reply

  Oare reusea nievasta sa te vrajeasca fara ” farmec “?!

 4. maria Reply

  Multumim frumos de pont.
  N-am inteles: „… o dumă pe buzele sale proprii”. Da’ nu-i musai sa-nteleg chiar tot, tot.

 5. florica Reply

  @maria: Nici eu nu il inteleg tot timpul pe Groparu dar ii zambesc si dau din cap. Am observat ca asa se incheie usor subiectele :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *