Era o fată frumoasă în autobuz. În fund de tot. Stătea pe scaun și se uita în jur și toți o vedeau cât de frumoasă e ea.

Ea era veselă, ușor zâmbitoare. Atrăgea privirile și se vedea că asta n-o deranjează: în Cluj e primăvară, sunt zambile, apar vestitorii.

La o stație se urcă un om destul de prost îmbrăcat și neîngrijit, pe la vreo 60 de ani. Ochește locul liber de lângă fata frumoasă și se pune jos.

Fața fetei frumoase s-a metamorfozat dintr-o dată într-o grimasă de dezgust. Și atâta îi venea de natural expresia rea, că nu mai avea nimic în comun cu fata de mai devreme, era transformată total și complet.

Și atunci mi-am dat seama că asta era adevărata ei față.


Foto: Alexandru Zdrobău de pe Unsplash

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. Remus Reply

  daca nu ai poza fetei frumoase, cum ne dam noi seama de standardele tale?
  Ca si mie imi place cum arata Kim Kardashian pe pornhub, dar parca o prefer pe lady gaga; pare mai naturala cu nasul ei mare.

  mda, care is standardele tale? fara stirea nevestei ?
  Daca ar fi sa schimbi ceva, ce ai schimba la standardul asta?

 2. Mihaela Reply

  Stii care s-ar putea sa fie motivul(din proprie experienta spun) ? Fara nici un pic de rautate, e posibil sa fi avut un miros atat de urat incat pur si simplu ti se opreste respiratia 🙁

 3. Remus Reply

  sapunul si periuta de dinti.
  i-am marit dracnea pensia, amu se poate duce sa le cumpere, nu sa dea banii pe rachiu!!!!
  Mihaela must be right

 4. Emil Reply

  Nu stiu daca este cazul batranului in cauza, insa este foarte posibil ca mirosul sa fie ala de o deranjat-o pe “fata frumoasa”, daca este “frumoasa” nu inseamna ca trebuie sa indure orice.

 5. neamtzschantz Reply

  hahaha, ia mai terminati mey cu mirosurile voastre, nasuri sensibile ce sinteti. e mijloc de TRANSPORT IN COMUN.
  cind prajiti peste acasa nu pute de-ti ia nasu? si mai pute inca si pe casa scarilor ba chiar si la vecini. cind prajiti ceafa de porc nu pute peste tot ore intregi si iau toti vecinii mirosu in bot ori au chef ori n-au? care e brinza cea mai delicioasa? cu cit pute brinza mai tare cu atita e mai aromata si mai gustoasa. la mine e criteriu, daca nu pute a picioare nespalate de-mi pica paru din nas nici nu ma ating de ea.
  si daca era o fata frumoasa trebuie sa aiba garantat o lume odorizata in jurul ei? mizda ei nu pute vara a peste mort?
  ia mai terminati mey sa-i judecati pe batrini si oamenii strazii. stiti voi ceva despre ei personal? credeti ca ei sint cu voia lor si mare placere in situatia in care sint?
  nu v-a scapat niciodata o basina din aia perversa si superputuroasa in public si v-ati facut ca ploua, eventual v-ati uitat parsiv in jur cu privirea aia de caprioara de parca ati intreba care e nemernicu care a facut minunea?
  nu veniti sau nu aveti aproape toti origini la tara unde pute a balegar si afara si in grajd? se spala bunicii vostri cu flori de ylan-ylan si se parfumeaza cu hugo boss si dau cu sampon de la l’oreal?
  bey ce nasuri sensibile aveti si ce putin va trebuie sa va simtiti superiori pe nimic.

  • Anonymous Reply

   Neamzschantz: n-ai dreptate! Nu a pozat nimeni in mimoza, dar cand ceva pute, nu e normal sa faci eforturi ca sa-ti pui fata de poker. Una e sa nu reactionezi ca dra de la pension ca sa-i faci pe ceilalti sa se simta prost si alta e sa ai o minima reactie naturala(adica cu o grimasa). Cand esti intr-una din situatiile pe care le-ai enumerat, tie nu-ti tresare nici un muschi pe fata?

  • Nemultumitu' Reply

   Trăiești între oameni, ori între oi? Nu zice nimeni să te dai “cu flori de ylan-ylan și hugo boss și cu șampon de la l’oreal” așa cum debitezi p’aci. Te anunț că cel mai ieftin săpun este 0.80 – 0.90 lei, o pastă de dinți o poți cumpăra și ci 2-3 lei iar un detergent îl iei și 4 lei. E vorba de bun simț si respect!
   Nu mai departe de aseară, într-un supermarket am întâlnit în tip care a lăsat o urmă de miros ca sconcsul. Puțea a transpirație de s-a golit de oameni un întreg șir de rafturi. Instant! Așa că mai ușor cu nasurile sensibile, dacă ești obișnuit cu asemenea lucruri nu ne reproșa nouă ceva ce nu este normal.

 6. Dongabone Reply

  Da’ de ce plecați voi de la premiza că omul ăla mirosea? Poate că era doar sărac.

 7. Xipho Reply

  Din poza, ich verstand nicht! Nu puce, nu se stramba, Oare nu i-o fi dat cu „Girls Don’t Poop„?

 8. costicămusulmanu Reply

  io-i dau crezare groparului la ultima alegație: “și atunci mi-am dat seama că asta e adevărata ei față”
  căci naturelu’ nu ți-l poți ascunde; dacă era într-adevăr frumoasă, iar nu doar cu trăsături, și de-ar fi fost cu adevărat deranjată de un eventual miros, s-ar fi putut ridica și îndepărta puțin de sursa mirosului…
  simplu…

 9. Shoric Reply

  … şi după 10 minute, omul neîngrijit o întrebat fata frumoasă.
  – Te dai jos ?
  – Da, cu channel 5.
  mda, ştiu, banc prost.

 10. Increatul Reply

  Gropare profit de postarea ta cu o alta de-a mea 🙂 (tot cu fete / fețe)

  Profit de faptul că tot e Halloween. Un prilej de altfel, pentru toți cei ce-l petrec, să-și schimbe înfășișarea. Fiecare în ceea ce nu e, și-a dorit sau nu poate. Consider însă, de fapt sunt convis, că fiecare dintre noi avem cunoștințe, amici, foste, foști, viitori sau nevrute care n-au nevoie de nici o mască în plus. Au avut-o tot timpul doar că și-au camuflat-o suficient de bine. Mai apoi, când i-am aflat, fie ne-a fost teamă, fie am fost prea reticienți sau de bun simț să le-o spunem. În față. Eu am gasit alternativa la fel de necamuflată. Prima victimă căruia n-am avut curajul să i-o împărtășesc… Ne întâlnim întâmplător

  – Salut ! îmi spune. Jumătate reținută, jumătate zâmbăreață, jumătate falsă.
  – Salut ! fac o pauză, și-i mai spun o dată. Salut !
  – Te-am auzit de prima oară ! Nu trebuia să saluți de două ori, replică ea foarte plină de sine și parțial deranjată.
  – Sunt convins de asta. Eu doar îți salutasem și cealaltă față !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *