Groparu si-a lustruit botinele, si le-a facut cu slana, sa nu patrunza roua in oasele sale batrane si greu incercate.

Si-a probat polarul, ii vine bine, arata sexy in el; si-a ascuns ghiului si lantul gros in sertar, o vreme nu va mai avea nevoie de ele.

Si-a mirosit slipul, mirosea cum miros eu: a curat (era sa scriu: a croat).

Si-a calcat pe inima si si-a bagat si o pereche de chiloti pe sub slipi, just in case.

Si-a recuperat tricoul verde crud cu tente de roz pe care scrie cu sclipici Feşăn Victim, si-a bagat cu el si borcanul de gel.

Dupa care s-a tuns chel. Nu-i bai, ca Groparu mai are par pe el pe care sa se geleze. Si am ales sa port păr finca masculii păroşi îs futăcioşi, şi io am ales să fiu măcar una din ele.

Si-a mirosit deştele cu care mutase viermii dintr-un borcan în altul, miroseau a lac (erau viermuşori de cadavru).

Şi-a lustruit blinkerele, ca să vadă dacă se va putea bărbieri în ele, că oglindă nu am dus după mine niciodată.

S-a mai uitat o dată la el în oglinda de acasă, s-a admirat cum arată cu berea în mână, undiţa în ailantă şi ţigarea în colţul gurii, a descoperit noi asemănări dintre el si Humphrey Bogart şi Marilyn Manson.

A scuipat în chiuvetă, s-a scobit în nas cu deştele mirosind a viermuşori. A constatat cu surprindere ca nu-i mai sangereaza gingiile.

Apoi a zis: mă duc în Deltă, la Sulaina, să pescuiesc la plută. Revin weekendul următor, dacă nu mă papă vrun cormoran, nu mă însor cu o lipoveanca pentru zama ei care miroase a peşte şi dacă nu mă omoară durerea de hemoroizii apsenţi de tot ce însamnă civilizaţie, Udrea, rate şi deadlinuri!!!!

PS: Delta Dunărei, ca să nu mai existe controverse.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 31 comments

 1. Runia Reply

  Vezi sa nu te pierzi prin Sulaina, ca au si ei 6 strazi printipale, denumite intalijent: prima, a doua, a treia, etc. Si dac-o prinzi pe tanti Nuti de pe Fifth Avenue, sa stii ca gateste incredibil :d

 2. Sando_Khan Reply

  Daca treci prin fata farmaciei din Sulina, aia care e pe faleza, sa strigi tare Groparule… asa ca ala din reclama. Asa voi sti ca esti tu si voi cobora la tine sa te cinstesc cu o bere, ca tare imi mai descretesti fruntea cu blogul tau…

  Te astept cu drag…..

 3. Scorpion Reply

  Groparee… vezi ca viermii se spala cu palinca. Sa dai un telefon, sa venim cu o remorca sa luam tot pestele de l-ai prins

 4. sisi Reply

  Mno…amuuu…1 din 2. daca nu-ti verifici offlinurile, sa vezi ca intentie avut-am, posibilitati fost-au si dintr-alea, dar…ai plecat! fara sa-t urez “un conced” (vorba colegei de amandoi stiuta). poate vezi aice. si, apropos, nu uita sa-mi aduci oaresce, mirositor ori ba…doamne ajuta!
  P.S. mi-am trimis si eu tantarii in tabara la Sulaina; sper sa nu se intersecteze cu chelia ta.

 5. Catzaua Reply

  @Gro: bre, deci vrieau sa-ti uresc un conced, vorba colegei SISI, din partea meh si a Iepurului. si sa ne aduci ceva bun. un puf de stuf, o papula… ptiu.. papura [ca si-asa in ultima vreme se pare ca ne ducem invartindu-ne pe pustii pufoase in tara lu’ Papula Voda.. ptiu. deci da], o icra, sau macar un gainatz de cormoran, sa ma mandresc ca stiu pe cineva care o luat contact direct cu acest microcosmos, nu-i asa, care se intituleaza Sula-i-na. Deci te tzuc, bre, da? Have fun. Si best wishes-pisces pentru stii matale ce.

 6. cronos Reply

  ‘to ‘mnezo Deltă, c-am fo şi io şi-i plina ghe ţânţari. Data viitore când ma duc îmi iau pusca şi ghe nu îi puşc pă tăţ, api sa ii fută Iliă prooroc

 7. nonick Reply

  @Runia
  No, e simplu pentru Gropy cu strazi numerotate, ca si in Cristian langa Orlatul sau natal asa e strazile: strada I, II, III, IV etc.
  Concediu placut, si asteptam povesti pescaresti. Da’ adevarate 🙂

 8. strachina ovidiu Reply

  Gropare,te urasc cu toata fiinta mea,unii munceste de innebuneste,si tu mergi la pescuiala in delta,sper ca iti este sincer rusine…

 9. fbogdan1988 Reply

  Salut! Scuze pentru off-topic, dar voiam sa te informez ca ai primit distinctia Blogul de Aur de la blogul meu.

  Felicitari!:)

 10. Johann Wolfgang Giote Reply

  Gropare, traiti-ar condeiul, stiu ca esti deja celebru dar io te-am facut si mai celebru. Intr-un ziar judetean ( nu spui care) doar vin sa-ti spun ca te-am pupat in cur si ca nu doare ( n-am gasit alta rima)
  cu stima
  Giote

  Dăşchide gropare.ro mormântul, să ne hlizim şi noi!

  Dacă aveţi o iubită recentă sau o amantă mai veche (nevestele nu intră în calcul), vă recomand să-i lecturaţi cu voce tare, în postludiu, din groparu.ro. Tipul e atât de bun, încât merită s-o faceţi chiar şi-n preludiu. Ca să n-o mai lungesc: ideea vă poate aduce şansa unei seri perfecte, în care iubita sau amanta să vă ierte, dacă a fost cazul, toate impotenţele. Sau, în orice caz, să nu râdă numai de voi. Cum cale de vreo duzină de ediţii am scris numai despre pitecantropi, acu’, că am dat peste groparul.ro, un user care, în ciuda nick-ului cu reverberaţii defuncte, e cât se poate de viu, nici nu ştiu ce să laud mai întâi.

  Grafica ludică, felul de a povesti, care aminteşte de Ilf şi Petrov, stilul lui adrelenesc, apăsat şi temeinic, dezinvoltura şi naturaleţea scrisului? în fine, dacă o să aveţi răbdarea să săpaţi la temelia curiozităţii (observaţi ce fraze deştepte am început să scriu, după ce i-am frecventat blogul), accesând site-ul groparul.ro, o să vă alegeţi, fiecare, de acolo, din vitrina de produse. Io vă dau doar o mostră, pe care o puteţi (re)găsi la secţiunea „ Despre Mine”. Iată cum se dezgroapă identitar groparul vizitatorilor săi: „Veţi citi despre mine în cărţile de literatură. Sau de istorie. Sau în cărţile de joc cu femei goale. Iar prietenilor mei le-am spus: „Iar când voi muri, voi în borhot să mă puneţi şi pălincă să mă faceţi. Şi cu mare veselie să mă beţi, şi mare sărbătoare să faceţi. Şi pe piatra mea funerară să-mi scrieţi: nu te vom voma niciodată!”.
  Prin urmare, dacă mai vine vreun cod galben, în loc să vă scobiţi în dinţi de plictiseală şi să jucaţi sudoku cu obrajii scofâlciţi de lene, cea mai bună variantă e să intraţi pe www groparul.ro. Iar dacă o să muriţi de râs citindu-l pe gropar, între noi fie vorba, nu e loc pe internet mai potrivit pentru treaba asta.

 11. artistu Reply

  Fi-v-ar DELTA de ars sa va fie ba frate! Vara asta ati dat toti buzna acolo, numa ca sa balesc io ca copill in fata vitrinei cu prajituri! Va urez furtuna, ploaie si sa vedeti peste numa’ la restaurant, scump rau! Am zis! Si da suparare mai si scuip! :((
  Glumesc ma! Iti urez doar FIR INTINS si imi rod unghiile in continuare! 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *