M-am trezit, m-am făcut că fac duş, m-am îmbrăcat peste pijama cu treningul meu de mers la nunţi şi am pornit la serviciu.

În drum spre cooperativă l-am lăsat pe Gropărel la creşă, apoi am galopat către oraş. Am lăsat maşina nievestei, să meargă şi ea la giob, apoi mi-am luat un palaneţ pe care l-am plătit cu 5 fise de 10 bani şi trei bancnote de 1 leu.

Apoi am ajuns la munci, am deschis messengerul şi am citit offline-ul care mi-a luminat dimineaţa: porcoveţii mei de prekini nu mai merg în Delta fără mine în noiembrie, că s-o anulat.

Iisuse Hristoase, Maică Precistă, Sfântă Parascheva, mucenicilor, serafimilor, mulţumesc că mi-aţi răspuns la rugăciuni! E un miracol!!!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. mirunalacafea Reply

  Deci ti-ai luat maxim 😎 Sa-ti fie de bine! E linistitor sa aflam ca mai exista miracole si in Romanica

 2. finch Reply

  Mi-ai amintit de “Operatiunea monstrul” si nemuritorii Cotescu si Caragiu cu dialogul lor impaciuitor:

  – Aveai perfecta dreptate azi dimineata cand ai privit asaaa… apa si ai spus: azi, canci! Hm?
  – Trebuia sa fi venit saptamana trecuta…
  – Poate sa mai fi asteptat 10-15 zile sa se mai strice vremea asta…
  – Ai dreptate, pe o ploaie rece cu vant, eh? Lanseu, pac, stiuca! Lanseu, pac, bibanul! Lanseu, pac, avatul!
  – Cred ca nimeni in tara n-are in materie de scule de pescuit ceea ce ai tu. Uite vezi lingura aia? Este, este… nemaipomenita!

 3. Toma Necredinciosu Reply

  Deci, daca exista, poate mori sarac si plin de datorii.
  Da’ la cazanul cu smoala ajungi sigur. Ceva legat de luarea celor sfinte in desert, facut misto de alea-alea (crap, stiuca, somotei), frecat prechinu duminica dimineata, cind trabuia sa fii la sfinta liturghie.
  No, asta-i! Fii barbat! Poate nu exista!

 4. Dr.Aurelian St. Chibici Reply

  Satan e cel ce a introdus evolutionuismul facand din oameni niste fiare, crezand ca nu va exista o pedepasa a crimelor. Acestia au fost comunarzii francezi, nazismul si comunismul in crearea “omului nou”. Care a fost rezultatul? Mii de oameni nevinovati ghilotinati, ultimul fiind Robespierre, care si-a lasat capul in cosul pregatit. Nazismul a ucis 6 milioane de evrei iar al doilea razboi mondial s-a terminat cu moartea a 60.de milioane de oameni,iar comunismul, s-a soldat cu 100 de milioane de asasinati, in tarile comunste din care 20 de milioane in fosta Uniune Sovietica.
  Pentru a-si sustine teoria evolutionistii au fabricat fosile false din care dau un sigur caz astfel:-}n 1891, la Java, in Indonezia, medicul militar Englez, Dr. Eugene Dubois, a gasit partea de sus a unui craniu. Dupa un an la o distanta de 16-18 metri, a gasit un femur, iar mai tarziu a gasit doua masele. In 1898, a mai gasit o masea. El a sustinut ca toate acese apartin aceluiasi individ, a carui varsta a stabilit-o a fi de 750.000 de ani, ca veriga a trecerii de la maimuta la om, dar inaintea mortii sale, el a recunoscut ca “fosilele gasite apartineau unui gibon si nu cum a fost numit Pitecantropus. Biblia ne spune ca Dumnezeu tot ce a creat afost creat cu un scop si tot odata toate ca soiuri diferite fara posibilitate de evolutie de la “inferior la superior” .- Tehnica folosita de Dumnezeu, pentru ca fiecare soi sa-si p[streze identitatea. -in primul rand, Dumnezeu, a creat cromozonii care sunt o piedica, a amestecului, cu alte specii. -A doua piedica e membrana care ]nveleste ovulul care nu permite penetrarea decat a unui spermatozoid de acelas soi. A treia piedica, a amestecului soiurilor, este compozitia chimica a fiecarei specii de ovul, ceea ce impiedica incrucsarea dintre specii de alt soi. – A patra piedica in calea incrucisarilor sau a evolutiei , sunt genele, purtatoarele informatiei genetice. De aceea Miciurin nu aputut incrucisa nucul cu cartoful, ci numain plante de acelas soi. Daca catarii sunt rezultatul incerucisarii dintre un armasar si o magarita. la randul catarii nu se mai pot inmultii intre ei. Ar fi multe dovezi in apararea creationisnului, care spatiu nu ne permite. la care vreau sa spun cas inainte de a fi viata pe pamant Dumnezeu a pregatit conditiile necesare pentru plante, animale si oameni. Si atunci ne intrebam cum ar fi trait albinele fara polenul din flori sau cine a polenizat plenatele inainte de a fi albinele. Aceasta ne dovedeste ca Dumneze l-ea creat in acela timp. Pentru ca tot ce a fost creat a fost in folosul omului, pentru care omul e dator s-aI multumeasca lui Dumnezeu. In ce priveste crestinismul, acesta a adus si civilizatia, tehnica si progresul material, mult superior in comparatie cu multe alte religii necrestine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *