Din ce ştiu eu, basarabenii excelează în două domenii: la vin şi la muzică. Aici Radu Banciu ar spune că şi la femei, dar Radu Banciu ar fi în stare să lovească până şi în Mircea Geoană pentru un procent de audienţă în plus.

Dacă vrei un gust de Basarabia, vin găseşti în aproape orice magazin mare, mai ales de când i-au blocat ruşii pe motiv de pişi de rusalcă găsit în sticloanţe (căutaţi mai ales standurile cu produse basarabene de pretutindeni, poate apucaţi să vorbiţi chiar cu balşoi straşnic patronul; în Cluj, avem la magazinul Cora, din ce ştiu). Femei – hmmm, tre’ să vă descurcaţi cum puteţi. Dar muzica, muzica…

Ieri am primit de la un coleg piesa asta. Muzică basarabeană de pe vremea lui Nea Mărin miliardar, fără buci, modulaţii electronice şi starlete cocainizate, dar cu joc scenic (aşa cum se făcea pe vremea ceea), cu formaţie care cântă la unison şi cântă chiar bine şi – cămaşadepetort – cu două colhoznice frumoase foc, fără sutien.

A, şi fără agent care să le bubuie pe fete, care să împartă apoi canapele cu Oana Zăvoranu la Capatos. Fără accente dubioase în engleză, mister saxobit makes me feel like a frik. Şi – mai ales – fără ca vreuna din soliste să se combine cu Alex Velea şi să-i mai şi toarne un prunc, vai şi amar de rasa umană.

Mai multe pese în limba lui Putin-puţă-mică, aici:

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Andrei Reply

  Ce mi se pare cel mai interesant este ca nu au nici un fel de accent (ma refer la accentul pe care il auzi acum la multi basarabeni).

  Andrei

 2. Calin Reply

  Killer bass! 🙂 chiar fain ritmul, usor funk, imi aduce aminte de serialul ala cu M. Douglas – Strazile din San Francisco.

 3. я не знаю Reply

  Pentru mine totdeauna a fost o mare taina,cum dintr-un neam cu barbati asa urati ies femei asa frumoase !Rog iexplicatii pertinente,nestropite cu Purcari. 😛

 4. Atti Reply

  Tulai, da’ bine suna. Mersi Gropare, am cu ce stresa vecinii noaptea asta!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *