Un tip vine acasa din concediu si vede ca tot apartamentul este infestat de gandaci de bucatarie. Wtf… se gândeşte el, ce-i aici!

– Bă! urlă el. Unde e şeful vostru?
– Aici, să trăiţi!

Iese la interval un gândac mare, maroniu, cu aripi mai transparente şi picioare cu multe firicele de păr.

– Bă! Vă ordon să plecaţi de aici! Mereţi în blocul vecin şi porniţi război cu gândacii de acolo!
– Am înţeles, să trăiţi!

Şi gândacii de bucătărie se încolonară şi plecară, lăsând apartamentul curat-curăţel timp de o săptămână. Tipul nostru se bucură nevoie mare, că nici prin vis nu-i trecea să scape el aşa uşor.

După o săptămână, când veni acasă de la serviciu, găsi şi mai mulţi gândaci de bucătărie! Pfuaaaai, plin de gândaci. Tipul nostru simţi cum i se suie sângele la cap!

– Bă! strigă el. Unde e şeful vostru?
– Aici, să trăiţi! ieşi la interval şeful, acelaşi gândac mare, maroniu, cu aripi mai transparente şi picioare cu multe firicele de păr.
– Ce-i cu atâta gândăcie aici?
– Să trăiţi, permiteţi-mi să raportez, am fost în blocul vecin, ne-am războit cu ei şi am revenit acasă victorioşi cu 4 milioane de prizonieri!

No: cam aşa vor sta lucrurile şi cu ai noştri ţigani expulzaţi din Franţa. Via colegul Călin.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 26 comments

 1. Ionut Reply

  da, ca in perioada asta e vestivalu ala cu imperecherea tiganilor. sa vezi cand s-or duce bortoase in Franta. :)))

  mai zilele trecute era un expulzat la tv si a zis ca se intoarce ca fi-su e nascut acolo si e cetatean francez … pam pam! :))

 2. Boogie Reply

  Cel mai bine ar fii sa facem sapun din ei oriunde ar fi. Sau daca nu sa ii trimitem in india la prietenii lor.

 3. alex24 Reply

  Acum cativa anii urlau ca discriminare si bla bla, acum ca ii au pe cap vor sa scape de ei, de ce nu ii educa, spala, trimiti la munca ?

 4. Konskriptor Reply

  Moh! PLM.Gandacii sunt gluma pe langa “natiunea conlochuitoareee”. Se inmultesc astia in draci. Treaba este ca si daca i-ai face sapun, ar trebui sa il exporti pe sapun, pentru ca noi ne spalam rar, prin urmare nu o sa folosim atata cantitate cat o sa iasa ( vezi RATB in zilele canculare si nu numai). Iar daca exporti sapunul si europenilor nu le place aroma. O sa il trimita inapoi la producator. Atunci ce ne facem? “Spume”?Singura solutie(imi place mie ) : M107, iar pentru fiecare romulan ochit, bani pentru mai multe boabe. Nu bagam toti romulanii in aceiasi oala, dar se vad de la distanta cei care trebuiesc bagati la sapun.

 5. Ciprian Reply

  Sper sa stea cat mai putin in vacanta in Romania. :))
  Nu am nimic cu ei :)), doar le doresc sa se duca la mai bine. Sa talhareasca pe aia mai avuti, sa fie “haiduci” prin alte parti.

 6. Dan Ciulea Reply

  nu ma, nu ai inteles, tiganii nostri vin in concediu in Romania (concediu platit de statul Francez), stau 2-3 zile si apoi se duca inapoi, ca doar au de lucru acolo…

 7. Puki Reply

  De unde atâta rasism? Nu-i iubesc (chiar deloc), dar n-aş face săpun.
  Oricum trebuie să realizaţi că dacă un om normal face un copil la 30 ani, după ce se gândeşte şi se răzgândeşte, un ţigan la 30 ani are deja vreo 7 nepoţi.
  După un calcul matematic uşor de urmărit rezultă că intr-un timp relativ scurt vor ajunge să fie majoritari.
  Deci să insistăm pe educaţie şi să sperăm că se mai spală pe unde se mai plimbă.

 8. viermar Reply

  Franţa are o lege de expulzare a rromilor, iar România ar trebui să aibă o lege ce interzice impulzarea (nu ştiu dacă este aşa cuvânt, dar ar fi bine să existe) rromilor

 9. Madalush Reply

  Mie imi place ca ei sunt asa de relaxati: se gandesc deja la drumul de intoarcere in patria adoptiva! Pe principiul “daca voi nu ma vreti, eu va vreau”!

 10. vizy Reply

  Tiganu e smecher. ia 200-300 de euro, mai afce o “tiganie” prin tara lui natala , dupa care isi misca cu nesimtirea caracteristica dorsalul inapoi la bogatani! E ca pasarea calatoare!! 😛

 11. PowerPrafGirl Reply

  mereti la munca sa va platiti impozitele! ca ce mai mananca gura la astia mici si croncanitori huh? pai de unde sa primeste ei care este ajutoare sociale si spitalizari mocca daca nu din contributiile noastre dah fraieri?! este si ei fiinte bipede, are si ei drepturi mo! iara noi obligatii mo! 😈 muahahahaha!
  tare postarea! :mrgreen:

 12. Greuceanu Reply

  mo, ch-ai mah cu tziganii?! da-i in Franzela de francezi! sa se-nvetze si ei sa isi incuie usile, sa lege bicicletele, sa bage por’moneu’ in fata la blugi, sa nu numere ca vacile euroii pe Shamps Ielize, sa nu “cumpere” ghiuluri “gasite chiar in fata lor etc….

 13. Raluca Reply

  :))) mortal..oricum francezii sunt constienti ca ei se vor intoarce acolo, unde e o paine de mancat. Pana una alta nicit rromii nu mai vor in romania, pana si lor nu le mai place..nu stiu noi ce mai cautam aici…

 14. Pulsul Blogurilor #1 Reply

  […] Pentru ca s-a tot vorbit si se vorbeste despre expulzarea tiganilor romilor din Franta, Groparu reuseste sa prezinte intr-o maniera specifica lui acest episod. O poveste cu gandaci. […]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *