Bă, masculilor. Da, bă, tu, masculule! Nu ţi s-a întâmplat niciodată să te întâlneşti cu un ficior meseriaş? Şi să ai impresia că îl ştii de o mie de ani? Şi să te râzi cu el, şi să te distrezi, şi să te simţi relaxat în preajma lui? Şi să îţi pară că eşti prieten cu el din grădiniţă, şi el deja te ştiede o mie de ani, şi vă apucaţi de poveşti? Şi ajungeţi la intimităţi (că masculii numai despre femei discută când sunt numai ei)? Şi el nu se oripilează şi nu te judecă pentru măgăriile pe care i le povesteşti, chestii intime din viaţa ta? Şi să simţi nevoia să i te destăinui şi să îi spui secrete pe care nu ţi le ştie nici sysadminul de la serviciu? Şi el să te asculte fără să te întrerupă, şi să râdă ca prostul la glumele tale? Nu? Şi să îţi pară rău că nu l-ai cunoscut mai devreme, şi că ai sta cu el în apartament cu chirie oricând, ba chiar şi pe o insulă pustie sau în campania de la Stalingrad, că el ar fi în stare să-şi dea viaţa pentru tine oricând, şi te-ai înţelege cu el şi ar fi ca un frăţică? Şi că e ca un suflet pereche, varianta “buddy”? Şi mai stai la o bere, şi la încă o bere, şi amândoi vă îmbătaţi, şi el îţi oferă foc la ţigare şi mai comandă şi ceva de mâncare, 100% în asentimentul tău, şi vă distraţi, numai voi doi, oarecum vinovat, fincă de mult nu te-ai mai simţit aşa de bine în prezenţa cuiva, şi râdeţi, şi râdeţi ca proştii toată seara, şi vă distraţi? Şi să te relaxeze simpla lui prezenţă? Nu? Nu vi s-a întâmplat? Şi să se ducă totul pe pwlă când îţi pune prima dată mâna pe cur? Nu? Nu aţi păţit asta chiar niciodată?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 23 comments

 1. valyum Reply

  no, ca e nashpa tare! iti vine sa-ti bagi pwla in ea de viata… din pacate mi s-a intamplat.
  mie mi s-a mai intamplat alta: m-am gasit cu unul, aveam acelasi gusturi la femei, muzica si bautura. stateam atat de mult unu cu altu de zice lumea ca suntem pe invers..
  da nu era asa, doar n-aveam vhef de fomei in perioada aia ci doar de rockereala si beutura…

 2. Andrei Reply

  Sa inteleg ca era sa te abuzeze Arhi?
  Daca te prindea grasu la colt, violu te manca!

 3. Laura Reply

  Vezi Gropare, un bărbat te poate înşela mai ceva ca o fomeie… da’ oricum esti teribil 🙂

  @valyum
  Măi, da’ s-aveţi aceleaşi gusturi la fomei nu-i cam perecolos?

 4. alexnicolae Reply

  appo de filme l-am vzt pe gropar in filmu ala chinezesc Tigru si Dragon ceva.., era ala chel care era cu ala mare, si care incerca sa o impresioneze pe fata aia suparata cu sabiuta, e scena aia din baru ala in aer liber. si aia le taie armele la aia 2. no ala mai chel din aia 2, io am crezut si cred ca e groparu!

 5. Ciprian Reply

  De cand in cand iti mai face si viata cate o festa, chiar daca bunul tau prieten era foarte serios in gesturi. Tu ai urmat vorba aia: nu se poate si cu sufletul in rai si cu pwla-n cu.r. De fapt ai urmat-o sau l-ai lasat? Ca totusi nu pari asa suparat pe el. :))

 6. Greuceanu Reply

  VVAAAAAAAAAAAAAAIIIIIi!

  care s-atinge de groparu’…… vai de iel! unde-mi sta centura, acolo-i va sta si capu’!!!!!!!!!!!!!!

 7. mimiblonda Reply

  no, mie mi s-a-ntamplat. am chemat reparatoriu la masina de spalat si cand am trecut pe langa el, ca-mi ceruse nu-s ce dracu, m-am trezit c-o mana pe cur. baiu mare nu-i asta, ci ca mi-a cerut si bani pe reparatie. asa-i ca nu-i drept?

 8. Night-elf Reply

  auzi eu nu inteleg ceva: cum vine asta ” cand ti-a pus PRIMA DATA mana pe cur”? Adica de cate ori s-a repetat procedura?

 9. Teodora Reply

  groparu are apucaturi interumane?? hmm:-w..mai…vezi`ti de treaba…nu te apuca de chestii de genul…k maine poimaine te vad conducator la parada gay si sotul lui Tarky..:))

 10. Adelina Reply

  Ba, da mai Gropare, asa m-ai nimerit cu toate numai ca la mine e vb de un mascul si o femela si inca nu s-a futut treaba..sper sa nu se futa veci (din cauza lui 😛 ) ca-l castrez!

 11. ion Reply

  Am patit io dar m-am trezit cand mi-a zis nevasta-mea ca s-a cam indragostit de el…iar el mi-a zis mie ca nu a putut sa-mi zica pt. ca nu a vrut sa ma supere…
  🙂
  I-am izolat acum

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *