Că politicienii noştri fac sex cu cine apucă – de regulă cu noi, asta deja se ştie.

Ce e mai nasol e că nu mai poate omu’ sa deschiză Internetu’, că e şi e asaltat de imagini dintre cele mai scabroase: politicieni facand sex nu ei cu noi, ci ei intre ei! Ultima victimă – o pesediţă care cântă la trompeţică.

Mnoa.

Mare scofală!

Fincă deja s-au agitat toţi gardienii pudibonzi ai moralităţii publice, io zic că cu cât politicienii fac mai mult sex între ei, cu atâta ne lasă pe noi mai mult în pace, să ne vedem de trebile care ne plătesc dările către ei. Deci daţi-le pace cântăreţilor! (părerea mea) 🙂

Şi ca să nu zică lumea că io aş ave vreo coloare politică, iată-mă de data asta dispus să ofer PSD-ului soluţia care îi va ţine departe de asemenea ştiri pe care mi-i ruşine să le privesc la TV alături de mama:

Singura chestie buna din tot scandalul este ca – iaca! – politicianul roman calcă pe urmele lui Bill Clinton. Deci ale Americii. Mai rămâne să ne apucăm să aducem democraţia în Insula Şerpilor şi Transnistria. Ooops! Cu insula deja am inceput…

Concept Groparu, executie Mishu.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. Mile Reply

  Am o veste proasta ! Atentie la mine domnu Gadea…PSD-ica din imagini care e posesor de trompetica a luat deja bromura inainte de filmare. Deci da canci cantare si canci bisnita cu pastile de bromura. Partidul e in tot si in toate.

 2. Ariciul Indignat Reply

  Eu nu mă pot abţine să nu remarc profunzimea cu care respectiva doamnă se apleacă asupra problemei! Nice work, doll! Does anybody else needs a job? A blowjob? 😀

 3. T de la TIMISOARA Reply

  mda…
  e de cacat ca s-a dat “spre lectura publicului” tot rahatu’ asta…adica,cum sa zic,eu n-am vazut nimic iesit din comun,pseudofelatia nefericitei aleia nu m-a impresionat deloc. Poate ca unii si-au revolutionat ideea de felatie da’ n-as prea crede. Intr-un cuvant,e o muie normala,care trebuia sa fie data “la lecturat” publicului,precum am mai spus si pe alt blogg.

  Problema mea e urmatoarea : unde o fi inmormantat cainele lu’ Pavlov ?

 4. curly Reply

  2 kestii:
  primo – din ce am vazutara eu, chipul domnului nu apare; vine nelamurirea: in aceste conditzii de identificare precara de unde shtie gazda noastra ca persoana care primea e politician?
  secondo – Mile rulz! :))

 5. Arhi Reply

  bah, deci pana la urma cine a futut-o pe ana birchall? si desigur, ma refer la muia din masina, nu la restul vietii ei:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *