…pe care a fost repus acuma in functiune de vajnicii mei sysadmini.

Intre timp am avut vreme sa ma gandesc la urmatoarele:

1. Romania o castigat platoul continental in lupta cu Ucraina, si s-a umplut de gaze; prevazator, guvernul Tariceanu s-a gandit sa o scape de balonare vanzand, in buna traditie romaneasca, resursele strainilor, recte unei firme de garsoniera. Banc: daca va place sa jucati Travian, WOW, Age of Empires, Red Alert, sau orice alt joc de strategie, si ramaneti fara resurse, nu va panicati: vi le-au vandut guvernele PSD, PNL, PLM etc., si banii de pe ele sunt la adapost, in off-shoruri.

2. Sorinel Pustiu, cunoscutul bariton de manele, a fost injunghiat in fesa intr-un mol din capitala. Banc: de acum speram ca Sorinel sa priceapa aluzia si sa inceapa sa cante si pe guriţă.

3. Evenimentul Zilei titreaza ca orasul Craiova a ajuns orasul mafiotilor. Banc: se spune ca atunci cand Basescu a primit vestea, se afla in camerele reunite ale Parlamentului, si ar fi exclamat: “Imposibil! Toti mafiotii din Romania sunt aici, in jurul meu!”

4. Un restaurant londonez ofera papa moca, sperand ca oamenii vor lasa, din bun simptz, un cost auto-estimat al consumatiei. Cât îi lasă pe ei inimioara. Asta mă face să mă gândesc la o legendară crâjmă bavareză, unde berea costa 40 cenţi, şi o şedinţă de mers la budă – 10 euro.

Intre timp, nu rataţi:

A. Concertul lui Mişu din Autograf, din seara asta, un must go; ne vom râde şi ne vom distra, şi chiar şi vom cânta dacă ne vom îmbăta, deşi asemenea plăceri vulgare nu au fost deloc pe placul meu, decât tot timpul;

B. Twestival, festival umanitar simultan în 180 de oraşe de licitaţie cu vânzare de masculi si fomei. Io pariez pe ăia mai dolofani, că la (relativ) acelaşi preţ, primeşti mai multe kile de carne!

Mâine, dacă sunteţ cuminţi, vă împărtăşesc reţeta secretă a băncilor româneşti de a scăpa de crize.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Carmen Reply

  Daa…sh o crepat ezact cand scriam io pa zid, ca cand sa lovesc, zbang, m-o lovit el pe mine. Na si asa am fost nevoita sa muncesc io ieri mai mult pentru firma care ma hraneste. Trebe sa cer daune 🙂

 2. Operabilus Reply

  Gropare, cum te recunosc desara in Autograf? Si sa nu-mi zâci ca esti ala cel mai pisdos din crâjma, pe care sare toate femeile. Ca ala-s io, ma.

 3. Darael Reply

  De crepat o crepat dar nu am vazut nici o coliva, nici un gogos si nici un mar ca pomana pentru bietu siteul.
  Asa ca am priceput ca trebuie sa revenim cand se scoala din crepat….

  Aaaaa…. mirosul de tamaie di undi iera ?

 4. Sinzi Reply

  o crapat el saitul…numa ca eu credeam ca-i ceva problema de la firefoxul meu si-am deschis cu explorer cu care mergea

 5. jinx Reply

  apropo de twestival si pariul: urat domle, urat
  n’alta ordine de idei, bine (c-) ai revenit

  @operabilus: :))

 6. Operabilus Reply

  No, nu mni-o răspuns putrădu cum dau de iel, da l-am găsât. N-o scăpat de mine. Ş-am baut bere până o dat Autografu cu kteile după noi. No, deci, o fo de prune.

 7. Operabilus Reply

  Amu baji maţu, că nu mă poci culca, că mă zdarie pă scoarţa cerebrală: di ce foc şi pară scrie “8 de lovituri” acole jos ‘nainte de comentarii, că gân’eşti că ţ-o tradus Pişta din Turkmeninstan saitu. No, fă să hie bine, be-u-ai fotoghin.

 8. Anna Reply

  Nu stiu cum o crepat, dar nici nu vreau sa stiu. Felicitari pentru el, ca-i fain tare!
  Pe zid mi-e cam greu sa ma desart, da’ promit ca incerc.

  Si fanili tali(alea di li au cu stelili) pun mana pi inima si promit solemn ca liciteaza pentru o bucata di Gropar daca iesa la licitataie.

 9. Dan Chichernea Reply

  no, fă un restaurant d-ăsta la noi, în care să plăteşti cît te ţine obrazul. o să falimentezi încă din momentu-n care dai şpaga pentru înfiinţarea firmei.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *