Deci nu e vorba ca mireasa mă va vedea cât îs de frumos şi destept şi bogat şi tânăr (la toate puteti pune un NOT!!!!! in fatza, the Borat way) si isi va da seama ca numai eu pot fi mascul alfa la ea in pestera ei cu perdelutze si ca viata ei fara mine nu are rost, la fel cum imi spun toti paduchii mei latzi. Aia-i clar.

Deci nici de faptu’ ca m-am hotarat sa o fur pe mireasa si sa o fac regina peste castelu’ meu din frumosul cartier Manastur, unde bârlogesc eu în nedeplinătatea facultăţilor mele mentale, nu va constitui motiv suficent de stricare de nunta (nu la burta, ci la nunta).

Nu.

Io voi fi maine, prin gratia divina, traducator la o nunta dintre o huedineanca si un nepalez. Dap. Nuş dacă nenea ginere e şerpaş, da îmi voi asigura o ascensiune pe Everest cu discount, aia-i clar.

Da’ ideea ie că dacă io nu apar mâine ca traducător autorizat, nunta nu va avea loc.

Deci sunt un fel de Dumnezău adjunct pentru nunta aia.

Si dupe voi pleca la Sighie, la conciert Scorpions – fincă mă rog la Şăfu să îi aducă de ani de zile.

scorpions.JPG

Acest concert il datoresc moralmente iubirilor mele pe care le-am trait pe bluzurile formaţiei, intr-o adolescenţă cal. I, pt export. Şi slavă Domnului, ca multe mai fură! Că am iubit şi io cât să le trag ţapă groasă ălora de ziceau că în viaţă, dacă ai noroc, ai parte de o singură iubire adevărată! (buoi! buoi…)

Deci ne vom reciti dumineca sau luni, si puteti fi siguri ca orice vor doini scorpionii, io voi fi undeva in Nirvana, si voi face pishu de la bere suficient cat sa ostoiesc setea de uree a unei găşti MISA serioase! A, si daca Whitewolf agreeaza ideea, ma voi intalni cu iel prin birturi.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 13 comments

 1. Groparu Reply

  Da, numa’ ca asta e fara cotizatie! Dimpotriva, e cu primire 😀 Deci is un fel de mire (bueeeek…!)

 2. UnCopilutz Reply

  Ai grijă să nu încurci “da”-ul cu “nu”-ul când or răspunde însurăţeii, c-apoi TU o să fii ăla care n-o să mai aibă loc, nu nunta.

 3. Adi Calarasu Reply

  Stii de ce te intreb?
  1. Astia de la stiri s-au spurcat la utube si le e lene sa mai trimita reporteri sau sa foloseasta corespondenti speciali de pe la evenimente gen.
  si 2)
  “- departe-i Sibiul?
  – da, aproape la fel de departe precum Clujul…
  de mine cel putin…

 4. lilith Reply

  bai, rau ai facut ca ai mers la scorpioni! jur pe ce am io mai sfant ca la concerte moka io nu mai calc! concert de kk, sunet de kk, vreme de kk, organizare de kk…. numa nervi mi-am facut! :(((((

 5. daisy Reply

  Eu nu stiu zau tu lilith cum esti…dar lasa-ma sa iti zic cum mi te inchipui: mica, neagra de invidie, complexata de kilograme si frustrata de altele…Nu am vazut o vorba buna iesita din degetele tale!!!

  Toate’s de kkat, toate is naspa…dar din cate vad fugi numai la chestiile gratuite….

 6. lilith Reply

  am fost pentru ca am vrut sa fiu cu prietenii mei, in niciun caz ca sa inghet de frig intr-o piata in care nici macar scena nu au pus-o cum trebe, sa nu mai zic de panourile alea.. numai cefe groase am vazut, si manelisti, si copiii care se catarau pe roata, pe stalpi sau in copaci (Sibiu, capitala culturala europeana, ce sa-ti spun!?)
  neagra de invidie pentru ce? pentru un concert care nu mi-a placut? daca ti-a placut tie, foarte bine. mie mi s-a parut execrabil, pentru ca il compar cu cel din brasov, cand au venit la cerbul de aur! ALA a fost concert bun, dar nu porcaria asta in care mai mult de un “vaajjjjjjjjj” nu am auzit mare lucru! puteau sa faca in asa fel incat toata lumea sa fie multumita! tu ai vazut cati au plecat din piata aia cu muuult inainte de bis?? :))
  nu mai pupa in fund o trupa doar pentru ca au cantat moca sau ca au nush cata vechima, pentru ca nu asa se masoara calitatea.

  si nu stiu de ce crezi tu ca as fi complexata de ceva… aa, ba da, am un complex de superioritate fata de cei ca tine care eticheteaza oamenii fara a-i cunoate, doar pentru ca au puncte de vedere diferite! 🙂

 7. Paszti Reply

  Ala n-o fost concert, o fost numa furtuna in olita.
  Drept ca nici baut n-am fost da abia se auzea muzica.

 8. diana Reply

  no zi -i repede cine o fo hoidanta – ca asa se zice- oare citeste cineva comentariile din 2007? nu cred
  😆

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *