Da.

Io, cand nu pierd bani, stau si ma gandesc la modalitati de a-i pierde.

Una dintre ele mi se pare chiar o idee indrazneatza: mi-as face o fabrica de guma de mestecat, cu arome exotice:

– Cu aroma de ciorba de burta de la Kon Tiki din Sibiu, garantat cea mai buna zama de burta din Romania, cine e connoisseur e invitat sa isi deie cu parerea ca asa-i;
– Cu aroma de bere Silva d-aia cum se facea in vechime la Reghin, nu ca acuma;
– Cu aroma de mujdei de usturoi;
– Cu aroma de cur de shaf, pentru antrenat noile cadre din firma;
– Cu aroma de femeiushca (yummyyyy!!!)
– Cu aroma de sarmale sau drob de miel, in functie de sarbatoare;
– Cu aroma de soia si patrunjel, pentru naturisti;
– Cu aroma de sushi, pentru clientii cu ochii oblici;
– Cu aroma de jandarm, pentru suporterii ghiduşi ai Stelei;
– Cu aroma de Groparu, pentru patronul Stelei, sa ii puta si lui gura a om inteligent;
– Cu aroma de telemea de Sibiu, bine-nteles (daca Sibiul nu mai face telemea, eu, unul, emigrez in Bulgaria)
– Cu aroma de slana cu ceapa cu carnati si jumeri, pentru fratii nostri din Italia care nu au putut veni de sarbatori, manca-tz-ash;
– Cu aroma de interdictie de circulatie pe drumurile publice, pentru carutzashi;
– Cu aroma de otzet, pentru indulcit soacra;
– Cu aroma de dobanzi uriase, de dat la bancheri, prietenii mei cei mai buni, sa vada si ei cum e;
– Cu aroma de Mac, pentru angajatii Microsoft;
– Cu aroma de miner, serie limitata pentru Ion Iliescu (nu-i dau link numa de-al dreq!)

Si, pentru a proteja ficatul, cu aroma de mahmureală de dimineaţă, din palinca/bere/vin/gin sau, pentru hardcore drinkers, absint stins cu coniac.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 17 comments

  1. Mih_nea Reply

    Cu aroma de Silva neagra, aprob. Cu mujdei, la fel.
    As putea avea mirosurile mele specifice indiferent de situatie 🙂

  2. george Reply

    Ar merge si una cu aroma de shorma-lipie-mare pui/vita pentru zilele geroase cand ne e lene sa ne ducem pana la arabu din coltz.

  3. ss Reply

    musai un sortiment cu aroma de munca asidua pt momentele cand te intreaba sefu de sanatate.

    si- cerere speciala- un sortiment cu gust de victorie, pt noi, suporterii lui U.

  4. CAESARUS Reply

    Ciorba de burta e cea mai buna din lume la KON TIKI – ii groasa si puturoasa asa cum numa un bulibas adevarat o intelege.

    Hai baftalo!

  5. WhiteWolf Reply

    @CAESARUS, mureai daca-ti puneai i.d-ul olecutzica mai neaosh ? 😛
    Asa, ai circumstante da’, oricum, bulibashu’ o intelege mai repede daca e neagra si puturoasa decat groasa. Eventual vanata dar, oricum, nu se face sa comiti confuzii intre sexe tocmai aici, pe blogul cimitiresc.
    Se referea la vomitorium .Si nu la impulãrorium 😛
    Si ca sa nu se mai indoiasca vreo care cineva cum ca n-as fi fan Groparu :P, chestia cu ciorba de burta tine mai mult de mahmureala si oarece stari de rau de a doua zi. Iar puturosi pot fi doar aia care isi fac drum spre Kon-Tiki , daca se risca sa deschida gurile
    In rest, nonbeliverii , ceretz’ locatia de la Gropar. Nu va minte nici cat un ardei iute. Vindecare garantata !

    p.s; omule, da sectie de comenzi pentru fitzoshi, editii limitate si numai comenzi begoase nu-ti tragi la manufactura ?

  6. Groparu Reply

    Mo Lupulainu’, da-i pace la Utopium-Advertising.blogspot.com, ca ii boyfriend d-al meu, vechi coleg de apartament si de camin, si martor al multor evenimente in care ni se invarteau tavanele pe deasupra capelor! Si ii chiar un ficior fain. Si stii ca ce comentariu nu merita lasat pe blog, io il dau la bulldog.

    Deci si matale ej fan Kon Tiki? Pfuay, ca deja am salivat abundent peste tastatura!!!

  7. WhiteWolf Reply

    Doar il tachinam o tzãrã 🙂
    M-am prins ca macar la ciorbe o participat “voios”
    So. Faci au ba si sectie de fitzoshi ? Din aia pentru Virineli ?

  8. Groparu Reply

    Deci mo, nush daca penetrarea blogoreii mele in acest segment de piatza (care, de fapt, trebuie sa recunosti ca ar reprezenta mai degraba un upsell decat un cross-sell) nu ar face rau brandului Groparu!

  9. PIT Reply

    eu sunt nostalgica dupa o guma de care pare sa nu isi mai aminteasca nimeni. era pe vremea lu’ ceausescu o guma chinezeasca invelita intr-un celofan jumate alb jumate rosu si cand dadeai ala jos mai avea o folie din aia de se topea in gura 🙂

  10. mirmen Reply

    ahaha!! pit, dragă, aieştia tăţ ar borî după o aşa chinăzărie suavă, nu tie juca !! 😀 cre’ că totuş descrierea şi sugestia facută ce i-o mai înviora 😛

  11. Tudor Reply

    O ideie ar fi si guma cu gust de tamaie, sau… apa sfintita cu busuioc. da ai de grije cand iti deschizi fabrica si unde ca o sa fie cu ochii pe tine aia de la SMI (Serviciul Monahal de Informatii)

  12. mirra Reply

    nu te complica,gropare,nu te complica, mai bine bei berici si cu un drum iti speli si aparatul renal…Lasa gumele de mestecat, ca strica dintii.

  13. macabroo Reply

    Gropare lasa guma de mestecat, e pentru doamne si pentru fetele de la scoala de duminica, ce-ai zice de un produs cu adevarat revolutionar pentru barbati adevarati: TZIGARILE cu arome de tot ce ai zis tu acolo! Am lovit intr-un loc sensibil?

  14. eugen Reply

    Deci, nu te bagi tu, Gropar, ce eesti, pe persoana fizica, in bucataria romaneasca…Da? Si daca tot ai facut-o, ia zi-mi daca stii procesu’ de fabricatie? Hai, sa te vad…Vezi ca nu stii..Arunci bomba, da’ n-ai fitil…

    http://www.cepanamea.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.