Finca nu am avut nici un pic de chef!

Va jur, am umblat cu limba prin gura, unde tot timpu gasesc cate ceva (gen dinti si urme din cina de alaltaieri), am scormonit in fundu’ buzunarului (acolo zace tot mereu un praf gen zahar), am cautat in buric (unde nu mai aveam nici macar scama regulamentara) si intre destele de la picioare (io, cum port ciorapi gri, de regula, fosti albi, tot timpu’ adun intre destele de la picioare neste scame foarte bizare, de zici ca le-o pictat Dali); in ureche era curat, matreatza parcă o plecat in Spania sa se prostitueze, frecăţeii de pe gât lipseau la apel, gălbeaţa de pe chiloţi emigrase in Canada, chiar si nelipsiţii floci din cadă plecaseră în gaşcă cine stie pe la ce chef.

Am sperat ca măcar mirosul meu să mă inspire; dar, după cum zicea Suskind, nu îţi poţi simţi propriul miros, şi io-s convins că şi dacă mi l-aş simţi m-as îngreţoşa instant. Până şi autobuzul a fost populat decent, şi în afară că o venit un controlor pe care-l chema Farcaş şi era sa-l întreb “Bă, unde-i Ioan???”, chiar nu am nici un subiect, predicat sau verb copulativ demn de a-l imortaliza in gropărie!

Dar ca sa nu incepeti sa credeti ca pe acest site nu se mai injura, iaca: PULĂ.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. oedip Reply

  io zic ca poti… sa-t simti propriul miros… numa ala saracu nu pute, pentru ca nu putza… mno…

 2. mo Reply

  Bine, Gropare, ca tocmai amu’ cand is in pauza de masa te-ai apucat sa iti faci cartografia corpului, bata-te sa te bata!

  Si, fara legatura cu randu’ de mai sus, ma intreb:
  De ce gagicile nu gasesc niciodata puf dintr-ala de buric decat daca se apuca sa caute in buricu’ prekinului?

  Din seria stiri (expirate) Mo-pedia: cica Parfumu’ era cartea preferata a lui Cobain, deci probabil recitea partea cu “nu iti simti propriul miros” de fiecare data cand trebuia sa se spele pe cap…. sau…. ceva de genul asta. Nu aud nici o hahaiala? Pfu! La dracu’ cu toata lumea!

 3. Laura Reply

  cu scrisul e ca si cu gatitul: ca sa faci un text bun sau un meniu de sa-ti zica barbatu’ ca esti cea mai buna bucatareasa e nevoie de multe ore de munca si rezultatul este asa de repede consumat …

 4. manole Reply

  mai uita-te si tu la televizor, mai fa un cornet dintr-un ziar. Hai mai Groparele ca nu ne-am schimbat tara!
  Si oricum eu am citi: “De ce pe azi nu am scris nici o postare.” 🙂

 5. bambucea Reply

  io zic s te mai uiti in cada ………….sigur mai e vreun nenorocit peacolo:)))))

 6. vizionarul Reply

  azi ierea ziua lu Ceausescu… ala de era cu moaca pe prima pagina in toate cartile si din cauza caruia si acum cand citesc carti, le incep deschid de la sfarsit la inceput.

 7. Groparu Reply

  Julica, deci io atata-s de curios sa vad ce copkil am mosit din spermatozoizii mei campioni in gandire…!!! Intrebare: tu ce o sa fii la tecstu’ ashela, mamica, sau bunica?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *