După cum se vede, Groparu încearcă cu greu să se țină de politica sa de a publica o postare pe zi (sunt blogger, deci nu e musai să și gândești ca să scrii un articol; practic, sunt un fel de prim-ministru, mhehehe), dar copila cea nouă ne-a stricat socotelile și planurile într-un mod cât se poate de plăcut (și de plin de scutece murdare) și nu mai e la fel de ușor, că nu mai e vreme și energie mereu.

Și apoi dai peste doamna asta care nu rămânea grea nicicum, oricat de mult a mâncat ea boabe de piper care nu stăteau cuminți pe masă sau s-a holbat la izmene de mascul puse la uscat. Și, din disperare că nu rămâne grea, și-a plantat 10 ouă în 10 mame surogat; și s-au prins toate.

Și acum are nu mai puțin de 10 ficiori de aceeași vârstă și le este mamă tuturor. Da, ați citit bine!

Oameni buni, ea este Brenda Sheikh, cea  mai super mămică in lume – sau, așa cum știu mămicile de băieți (dar nu zic), cea mai pârțâită femeie din lume.

Pe mămică o puteți urmări pe Instagram, și abia aștept să văd ce poze cu sânge pe pereți va publica ea când ajung ficiorii la adolescență.

Din păcate, bărbatul ei nu apare deloc în micro-documentarul ăsta, că eram curios să-i văd fața: salut, am făcut 10 copii, dar n-am prea făcut sex pentru ei, că or apărut așa, ca din eprubetă. De fapt, chiar din eprubetă or și apărut, hahaha, mă duc să cumpăr un pachebot pentru toți că-i scot la pescuit după-masa asta.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 1 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *