Să începem cu începutul: v-aţi înscris la Zilele Biz?

La invitaţia expresă a Martei Frumuşelu, căreia doresc să-i mulţumesc şi pe această cale, mă voi lua şi mă voi tot duce la Bucureşti săptămâna viitoare, în 10 noiembrie, pentru a asista la Zilele Biz. Am zis pentru a asista? Mai mult, pentru a le vorbi oamenilor despre cel mai important proiect blogosferic în care am fost eu implicat, şi anume cazul lui Zolty.

După ce am tot defilat pe la televiziuni şi ziare în speranţa unui angel investor în cauza noastră (pe care l-am şi găsit, de altfel, în persoana unui mare oltean), mi-am promis că nu voi mai da declaraţii în media pe această temă, pentru că nu m-am implicat în proiect ca să îmi fac mie capital de imagine. Am revenit asupra promisiunii în momentul în care Marta m-a rugat să le explic unor oameni cu potenţă financiară cum se pot face gesturi caritabile cu bănuţi puţini, dar cu mult entuziasm şi implicare din partea unei comunităţi. Pentru că cei mai mulţi contribuabili aţi fost voi, dragi cititori gropăreşti, alături de ceilalţi bloggeri şi cititorii lor care s-au implicat, ţin să vă mulţumesc frumos, din nou🙂

Alături de mine vor fi Adi Hădean, care ne va lămuri cum a făcut el mega proiectul Farfurii curate, şi tovarăşul Bârgău, care a pus în vânzare harta care ne-a adus nouă contribuţia financiară decisivă. Da, oameni buni, putem face lucruri frumoase dacă vrem!

Şi pentru că mai trebuie să mai facem un lucru frumos pentru Zolty, mai avem nevoie de 2 voluntari pentru mers vineri, de la 12-13, la Zolty să-i punem plasă peste ce am izolat acum două săptămâni, şi încă doi pentru sâmbătă dimineaţa, cu mine. Cine se oferă voluntar?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 12 comments

  1. Roxa Reply

    Rahatel cu perje, amu’ am vazut ca strict fanii Groparu n-au voie, dacat companii platitoare. Bla!

  2. Groparu Reply

    @ Roxa: las’ ca n-ai ce pierde…
    @ Dominic: deci de desavarsit de pus plasa. Nu e mare lucru. Daca ajungem acolo pe la 8-8,15, pe la 2-3 sper sa o tulim catre casa. Depinde cat de bine se misca gaşca oltenilor de vineri!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *