Da, a murit, sper să sufere şi să se zvârcolească în iadul măselelor precum lipitoarea când îi dai sare!

Ca să vă daţi seama ce a făcut din mine, ajunsesem să beau pălincă numai şi numai ca să îmi amorţească falca, ceea ce la mine e de neconceput! Că mie-mi place viaţa, şi şi pălinca, dar numai in scopuri recreative, la grătare, de exemplu.

Ajunsesem să mă gândesc să încerc soluţii revoluţionare împotriva durerilor pricinuite de curva mea de măsea de minte, soluţii care includeau găinaţ de găină de baterie, negru de sub unghie de bătrână, praf de pe monitor, ploaie acidă de Pripiat.

Mi-a venit să lăcrimez sincer când am aflat că din motive legate de munci nu mai puteam ajunge la programare la dentist şi urma să stau încă o săptămână în plină agonie, halind pilule de Ketonal ca pe zahăr cubic, chinuit de măsea ca un copil cu obrajii rumeni sub pişcături de bătrâne smochinite. Şi când am reuşit să mă învoiesc, am zburdat ca un ieduţ, radiind fericire, către cabinetul ăla mirosind a acid fenic, unde nenea ăla cu halat alb face cu găurile ce n-am văzut nici măcar pe cel mai exxxtreme pronache.

Şi am sărit de bună voie pe scaunul ăla ginecologic, şi am zâmbit când mi-o scos-o, după o ora de transpirat substanţe! Şi eu, şi ei. Şi am oftat uşurat când am văzut-o, însângerată, pe masa, cum stătea şi încerca să mă sfideze, fără să mai sperie pe nimeni, de data asta! Că avusese rădăcinile precum cârligele de pescuit, aşa de tare m-o iubit, curva.

Şi dentistul, după ce s-a mai uitat încă o dată la radiografii, apoi la gura mea spurcată, apoi iar la radiografii, mi-a zis:

– Da, e exact aşa cum credeam… Gropare, maică, nu de la măseaua de minte  ai avut tu durerile astea, ci de la ditamai caria care ţi se formase între măseaua de minte şi următorul molar!

Un Dumnezeu, undeva, a fost luat de sughiţ când a auzit ce blestem năpraznic am gândit.

– Da, mi-a mai zis. Ne vedem, aşa cum am stabilit, săptămâna viitoare. Da, să-ţi astupăm şi caria asta. Între timp… stai departe de găinaţ, praf sau bătrâne. Da, şi mai ales de oraşul Pripiat!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 20 comments

 1. ardeleanu' Reply

  Așa se întâmplă când iei în gură de la bancă: mai iei o dată și de la doctori…

 2. TVdece Reply

  Om esti tu? Sa spurci maseaua si sa o arunci ca pe o “masea stricata”? Durerea ca durere, da’, repet, om esti tu? Crezi ca tu n-ai durut-o pe ea? Om esti tu?

 3. Le Taula Reply

  Ioah da’ nu ţi-o băgat anestezion ca să le zici apoi supt influenţă unde peste cele trişpe insule ţi-ai ascuns comoara de conserve de fasole din ’32?

 4. XaeL Reply

  stomatologul tau ti-e prieten cat de cat apropiat? in caz contrar, poti face bani buni de pe urma lui in momentul asta…

 5. iyli Reply

  schimba,draga dentistul ca in curand te vedem cu placa in gura.daca era unul bun bantuia sa vada ce si cum, nu se lua dupa tine ca maseaua e.o regula de baza e oricum sa salvezi nu sa scoti, sa iti pastrezi cat mai mult dantura.ppppfffff….fa o radiografie,fa ceva.alt dentist nu gasesti in tot clujul ala,sincer?

 6. Dan Ciulea Reply

  curva dracului, trebuia sa bagi mult bani in ea: ketonal, tigara sa o ametesti, ba o tuica ca sa o mai amortesti … corect, pana la urma ai platit un criminal profesionis si a taiat raul de la radacina! … mi se pare normal, dai un ban… si nu o mai ai.

 7. mirra Reply

  asta se intampla cand ajungi la medic fie el si stomatolog o data pe an.. Amu daca asa ti felu si ai zis ca ai venit sa-ti scoata maseluta aia curvustina, ce era sa faca doctoru’??
  Sa iti faca pe plac nu?
  ca altfel te pierdea de client a doua oara!! :)) :)) :))

 8. STALKER Reply

  Gröpy… decât ploaie acidă de Pripiat, mai bine un Kolobok sau un Firefly 😎

 9. Bizonu' Reply

  Adica ce vrei sa zici cu prafu de pe monitor? ha? vidiaz ferea!!!

 10. Cristina Reply

  buei, in primul rand eu nu scriu cu pipi pe zid ca sunt fetita (si tehnic mi-ar fi (aproape) imposibil), ceea ce ma face sa ma gandesc daca nu cumva blogul asta este destinat exclusiv barbatilor, ceea ce ar insemna ca noi zanele suntem discriminate, rezultand in urma unui fir logic – femeiesc- ca eu n-ar trebui sa fac nici un fel de comentariu…ceea ce nu imi convine deloc, ca imi simt limitata libertatea de expresie.

  asea… in al doilea rand, empatizez cu tine. si pe mine ma doare. ma doare de ma tavalesc pentru ca acum imi creste 😥

 11. Lup Alb Reply

  =)) He!
  Eu credeam ca deabia ti-a iesit masaua de minte.
  Si ziceam in gand ca ui’ ce baiat fain s-o face Groparele dupa….
  Da’ acu’ ma gandesc ca poa’ n-o sa mai fii coltos…
  Om vedea.

 12. Orin Reply

  Data viitoare, încearcă niște acupunctură. Merge de minune în crizele de măsea de minte! Trei ședințe și ți-a luat durerea cu… acul!!! Eu am folosit-o cu succes!

 13. Dan Ciulea Reply

  no’ ma… o inviat?… eu is obisbuit sa imi pierd timpu’ dimineata la birou hizilind la tine pe blog, si tu…astept articolu’ nou ca pe asta l-am citit ieri 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *