A trecut un an de când Șuțu ne-o luat cu japca și ne-o dus în tabăra foto aniversară din Dubai numită, pe nedrept, #tfb10.

S-au legat prietenii, s-au văzut chestii și s-au făcut atâtea milioane de poze, că toate autocarele de chineji și japoneji tremură și acuma de indignare.

Mno.

Printre pozele astea, m-am ales și eu cu câteva fotografii cu mine care nu sunt 100% respingătoare. Așa că mi le-am tatuat pe **** și pe *** și mi le-am pus pe pagina de Facebook și pe contul de Twitter.

Gropairence of Arabia: posesorul mai multor sonde de petrol, puteți cumpăra chiar din butoi scos în stradă, la Ploiești! (foto: Cristi Șuțu)

Putoare cum mă știți, la un an de la expediția noastră în miezul Orientului, eu încă nu mi-am înlocuit pozele. Pentru că (stați puțin să casc…) – exact!

Asta înseamnă că frații mei arabi care caută tineri jihadiști cu sonde de petrol înfipte în conductele de la Ploiești îmi trimit ocazional mesaje. Îmi scriu pe wall, îmi dau bipuri pe Social Media și insistă! Și eu degeaba le zic că my friend, I am ghiaur, I like naked women, I drink palincă!, ei tot insistă și insistă.

Până când am găsit varianta perfectă de a scăpa de ei în două vorbe, după cum se poate vedea:

arabs

Mno! N-o mai zis jihadistu’ nici MâcDonald’s dupa aia…

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. raluca Reply

  In loc sa te faci si tu agent sub acoperire de la CIA si FBeI, si sa ajuti la lupta contra ISIS, tu le dai reject.. Unde ti-e spiritul de Jason Bourne si 007(Pierce Brosnan 4 evar!)?

 2. Nemultumitu' Reply

  O fi inteles omu’ altceva.

  iGen =

  The millennial generation. They may identify with the following characteristics:

  1. They are exploring their own identities in love and work

  2. They are in an age of instability

  3. They are in a self-focused period of life

  4. They feel in between adolescence and adulthood, neither one nor the other

  5. They are driven by endless possibilities and are actively exploring them—jobs, travel, love, sex, identity, and location. This generation collects experiences more than money. While some may head off to Africa to change the world, at least as many (and probably more) head off to experience the world.
  We had the baby boomers born in the fifties and Generation Xers, born in the seventies; today’s youth, born in the nineties, is the iGen.

 3. mac gregor Reply

  acuma probabil undeva intr-un birou la FBI este un agent care o data pe saptamana da o tura pe blogul tau sa vada daca te-ai radicalizat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *