Vreţi să scăpăm de sfârşitul lumii care vine pe 21 decembrie 2012, conform calendarului mayaş? Luaţi de-acilea sfat de la Groparu: faceţi sex, fraţilor. Ca nebunii.

Faceţi pe unde apucaţi: în buda firmei, pe podeaua din dormitor, în faţa şemineului sau pe plapuma de la mama. În maşina proprietate personală, în parc, în nămeţi (credeţi-mă: se poate), în hoteluri şi pensiuni de trei margarete, pe masa din bucătărie (feriţi furculiţele de pe blat! mă rog, asta dacă vreţi), sub duş, în cadă sau în vagin. Veţi avea numai şi numai beneficii: sărutul ajută pH-ul din gură să lupte împotriva cariilor mai abitir decât apa de gură pe care o primeşti la Carrefour gratis dacă îţi cumperi Colgate cu propolis; transpiraţia face pielea mai frumoasă ca şmirghelul, ardeţi calorii, vă bucuraţi de plăceri şi senzaţii inegalabile, ca să nu mai punem la socoteală preţiosul somnic de după şi endorfinele care se varsă în sânge ca inundaţiile de primăvară. Şi dacă mai zic şi de nasul drogat de mirosul de muiere iubită, că nici vinul franţuzăsc nu te-mbată mai abitir, şi de pacea din casă de mai târziu, şi de nasul desfundat tocmai în această perioadă a răcelilor păcătoase…

Ca să nu vină sfârşitul lumii în 2012, trebuie ca fata să rămână graviduţă în perioada asta. Lucru esenţial dacă vreţi să salvaţi planeta: conform calculelor mele, pruncii procreaţi în această perioadă se vor naşte după ziua fatidică de 21 decembrie 2012. Pentru că dacă nu, se împlineşte profeţia aceea mayaşă că în 2012, pe 21 decembrie, toate femeile vor intra pe ciclu în acelaşi timp – singura forţă suficient de puternică să distrugă 7 milenii de civilizaţie.

PS: Acum, tot ce ne mai trebuie este un voluntar care să facă sex cu Oana Zăvoranu. Fuego, ai legătura!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 30 comments

 1. boemul Reply

  Fuego???
  Nici măcar Zăvoranca nu s-ar coborî până acolo 🙂
  dar să întrebăm cititoarele, că ele poate ştie mai bine: nu seamănă fix a eunuc?

 2. zoltybogata Reply

  Sfîrşitul lumi nu ştie nimeni cînd vine, doar Dumnezeu. Ce ştim este că e aproape 😀 ,dar puteţi asculta sfaturile 😉

 3. Andrei Reply

  Mai, mai, mai… d-na Gropareasca stie de recomandarile tale? Cum ii explici ei “in buda firmei”, semineul pe care nu cred ca il ai in casa, pensiunile etc???
  Dai o bere sa nu-i dau link-ul?
  😆

 4. Groparu Reply

  @ boemul: aia e numai o masca de marketing, el de fapt e un mascul periculos.
  @ Gigi: La Naomi ii putem gasi oricand d-alea Elton Ion, George Mihai…
  @ andrei: d-na Gropareasa stie ca io amu-s in postura de pastor ecumenic, nu de practicant fervent.

 5. Victor Reply

  Eu de mult incerc sa fiu un mic super erou şi incerc sa nu iert nicio rea facatoare (cu trupul sau cu gandul) cand o prind, daca ii pentru binele planetei. Insa de acum incolo o sa incerc sa depun eforturi si mai mari pentru a salva planeta asta pacatoasa.

 6. V_for_Whatever Reply

  21 Decembrie, 2013
  Comunicat al Secretariatului General al Organizatiei Natiunilor Unite

  Astazi sarbatorim evitarea cu succes a zilei fatidice de 21 Decembrie 2012, menstruatia globala nemaiavand loc. Totusi, societatea umana a fost profund marcata de acest eveniment. Drept urmare, mai mult de jumatate din populatia masculina a globului a dezvoltat ceea ce Organizatia Mondiala Sanatatii a numit epidemia “Ce sa-ti mai aduc, draga?” iar industria alimentara a suferit o revolutie comparabila cu impactul www-ului asupra societatii globale.
  Datorita numarului extraordinar de nasteri si a insuficientei personalului medical, toti barbatii au fost obligati prin lege sa promoveze cursuri de “mos/moasa”, unele tari adoptand masuri coercitive grave in caz contrar. Astfel, in majoritatea tarilor, barbatii care nu indeplinesc cerintele legale de pregatire medicala sunt condamnati pe viata la munca silnica in folosul comunitatii la Organizatia Mondiala a Schimbului de Scutece (WDCO). In unele tari arabe s-au adoptat masuri mai blande, fiind preferata dezmembrarea traditionala cu ajutorul a 4 camile.

  Desi lumea noastra s-a schimbat radical, destinul umanitatii continua sa fie unul tragic…cel putin in urmatorii 20 ani…

  Ban Ki-moon, Secretar General al ONU

 7. florescul Reply

  Nu e asa. O femeie care are ciclu incepand cu 20 februarie, cu un ciclu mediu de 28 de zile (ovulatia la 14 zile) va ramane probabil insarcinata pe 5 martie iar data estimata a nasterii va fi 26 noiembrie. Lasa calculele,ca nu-s punctu’ tau forte 😉

 8. florescul Reply

  Sau, fara atatea complicatiuni… sarcina “tine” in medie 40 saptamani. Sarbatoreai cam mult cand era domna insarcinata si-ai pierdut siru’… 😆

 9. Groparu Reply

  @ florescul: am zis, in deplina cunostinta de cauza, “gajicile care raman gravidute in perioada asta”. Perioada asta e lungăăăă, hăhăăăăă… si pan-incerci diferite pozitii…. hăhăăăăă…

 10. alta marie Reply

  @Gopraru: nu fugim bre, da io deja am doi si inca unu ar insemna sa merg direct la spitalu 9. e responsabilitatea ta ca ma indemni la din astea 🙄 , ca de altfel eu n-as face ca nici nu-mi place 😆

 11. Groparu Reply

  @ alta marie: cica singura diferenta dintre irlandezi si romani este ca noi bem palinca si ei beau whiskey. E adevarat?

 12. mixy Reply

  mah, numai eu pun in practica sfaturile lu groparu’, ca la restul vad ca va arde de vrajeala ?! 😆
  P.S. ati dat de Fuego?

 13. alta marie Reply

  @Groparu: nu-i adevarat! ai fost manipulat si brain-washed in acelasi timp 😆
  astia beau bere cu vadra domne, e ceva de speriet! si sa vezi ciudatenia dracului, in loc sa devina mai neatenti si mai tafnosi ca romanii, ei devin domne mai politicosi, daca e posibil asa ceva!

 14. vally Reply

  …las’ ca planeta o salveaza Marian Vanghelie(Almanahe) cu Oana Mizil..sa vezi ce petrecere cu mici si bere o sa dea in cinstea reusitei..;)

 15. mixy Reply

  @vally: consătenii lui vanghelie “se încălzesc” în aşteptarea reuşitei. N-am văzut picior de om azi în sectorul ăla :mrgreen:

 16. tac'su Reply

  o informatie esentiala: sexul se poate face si “in vagin”. Hai ca-i buna. Sunt sigur ca sint tipi care acum afla. 😈

 17. rastoaca paul Reply

  sa stiti ca sfarsitul lumii poate venii acum maine, la anu,si asa mai departe . nimeni nu stie cand vine adevarul este ca va veni cat de curand in schimb nu va fii chiar sfarsitul atunci se va naste o noua lume un paradis 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *