Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu: își șterge tatuajul cu numele celei de-a cincea neveste ca să facă loc celei de-a șasea. Și al celor 2 amante. Și al surorilor acestora. Și al mămicilor acestora.
Nicușor Dan: ar face, dar nu mai știe ce-a făcut cu banii.
Mihai Goțiu: doarme, nu deranjați.
Emanuel Ungureanu: își scoate soția la o prăjitură și, dacă-i comentează ceva, o filmează și o pune live streaming pe Facebook.
Victor Ponta: minți! Nu vezi bine, el nu este în pat cu Ghiță, ești un manipulat!
Traian Băsescu: o invită pe Zaraza la un coniac. Plânge.
Ion Iliescu: nu sărbătorește Sf. Valentin, ci Sf. Karl, Sf. Friedrich și Sf. Vladimir Ilici.
Klaus Iohannis: ghinion, sașii nu sărbătoresc Sf. Valentin, așa că dl. președinte este la muncă, pe pârtia Clăbucet.
Sorin Grindeanu: îl tot sună pe Dragnea, să vadă dacă-i dă voie să facă sex cu nevastă-sa.
Gabriela Vrânceanu Firea Pandele: numa’ ce s-a gândit la Sf. Valentin, și pac! A rămas gravidă cu tripleți, a mai numit un corupt în fruntea unui spital din București și a mai făcut o gafă pe Facebook.
Kelemen Hunor: înlocuiește cearșaful cu steagul Ungariei cu cearșaful cu harta Ungariei Mari. Bea o pălincă tare. Apoi declară Sf. Valentin sărbătoare ungurească, pe care au furat-o iobagii ăștia români.
Alina Gorghiu: încearcă să afle unde locuiește copilul Sfântului Valentin, ca să dea iama peste el în apartament.
Dragnea: așteaptă răbdător în pat miezul nopții, împreună cu noua lui secretară de 17 ani, 11 luni și 364 de zile. Îi respinge constant apelurile lui Grindeanu.
Raluca Turcan: nimănui nu-i pasă ce face Raluca Turcan de Sf. Valentin sau în restul timpului.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. ion ion romanul care nu face politica Reply

  Erata
  V.V.Ponta se face ministrul justitiei,iar.
  Ion Iliescu sarbatoreste victoria comunismului,iar.
  Dragnea mai adauga o strada la imperiu.

 2. La Puscarie Reply

  IFlorin Iordache: alta sarbatoare!
  Serban Nicolae face in sfarsit sex cu Ministerul Public.

 3. Doru Reply

  #rezist- sa luptam fratilor incontra si impotriva ciumei tomate, pardon, rosii, cu toata fiinta nostra de rumani neaosi lipsiti de bozgorizmul hun, sa starpim din radacina -tulpina-ramuri-frunze-flori comunismul pesedist aducator de pensii, salarii, tva&taxe reduse, sa militam pregnant pt. preturi mari si venituri mici, catuse si gratii, lagare si gulaguri inspre faurirea societatii multilateral cretine si inaintarea tarii catre sclavagism!
  Aplauze, tovarasi.
  Alo, alo, gropare, nu te vad la miting cu odrasla din dotare, ce se’ntampla, s-a estompat activismul civic, s-a dezumflat “portocalele” din dotare, s-a brehanit lupta de clasa, s-a mermelit avantul patriotico-democratic??
  Hai cu : hotii, penalii, noaptea nu-i ca ziua, dna sa beleasca una-alta, Parlamentul la bulau hau-hau, Ciordache mu-mu etc!

 4. Groparu Reply

  @ Doru: am fost în fiecare zi cât a fost pruncul la bunici. Amu, că a revenit, trebuie împăcate mai multe chestii ca să se alinieze astrele să revin în piață.
  Legat de restul… ȘTII FOARTE BINE că protestăm împotriva unei mâini de hoți care au pus stăpânire pe țară. Restul sunt discuții pe marginea subiectului, deturnări și abur.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *