Standardul în materie: fustiță cât o cupă de sutien, niște trențe pe trup care mai degrabă descoperă decât acoperă, tocurile cât turnul Eiffel și suficient machiaj ca să hrănească un sat din Africa, dacă africanii ar vâna make-up. Avea atâta portocaliu și sclipici în păr că o vedeai și pe ceață; de fapt, tocmai refuzase un post de baliză la aeroportul din Cluj.

Intră în Obsession (pentru neclujeni: un soi de Bamboo, dar mai de Cluj) și își depune grațios fundicul pe un scăunel la bar. Acolo își scoate telefonul să dea check-in pe Feizbuci.
– Te servesc cu ceva? întreabă barmanul.
– Nu încă, mulțumesc, aștept pe cineva, spuse ea pițigăindu-și buzele într-un duckface atent studiat.
Duck face

Trece o jumătate de oră, apoi o oră.
– Sigur nu vrei nimic?
– Nu, aștept pe cineva, repetă duduița.

După încă o oră, o atacă din nou:
– Avem o promoție la Baccardi!
– Mersi, sunt bine.
– Chiar nu dorești nimic?
– Nu, aștept pe cineva!

După încă vreo oră, barmanul simte nevoia unei excursii la toaletă.

Ca să ajungă la masculi, trebuia să treacă printr-un coridor de unde se putea vedea zona chiuvetelor de la domnișoare. Instinctiv, aruncă o privire scurtă către aceasta; unde o descoperă pe piți cum se întindea cu greu peste chiuvetă, de pe tocuri, pe podeaua udă şi alunecoasă, și bea apă de la robinet, frate, bea la apă ca un cal, de i se prelingea, biata, un şuvoi întreg peste fusta cât o cupă de sutien, peste jumate fondul de ten de pe obraz, peste portocaliul şi sclipiciul de prin păr…

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 25 comments

 1. brusti Reply

  Prietena ei cea mai buna: fata si cat ai cheltuit in club?
  ea: nimic, am rezolvat eu cumva.
  prietena: iar ai prostit vreounul sa iti faca cinste ( in gadul ei:” cum reuseste asta sa iei găsească tot timpul unu si eu nu? Si is si mai frumoasa ca ea !!!”)
  ea:(in gând ” misiune îndeplinită, nu va sti niciodată ca am băut apa de la robinet!!!”)

 2. dush Reply

  ba. parerea mea ca ii mai decent sa bei apa la buda decat sa te lipesti de mesele la care ai niste vagi cunoscuti si sa le furi din fata paharele de bautura cand nu sunt atenti, cum am patit acu vreo luna intr-o incinta d’asta de piti si boturi de rata…

 3. alin Reply

  Si totusi sa nu uitam partea importanta si-a dat “check-in pe Feizbuci” 😆

 4. alexnicolae Reply

  cand merg spre Timisoara ma opresc la un restaurant/hotel (****) si intodeauna vad una sau doua domnisoara langa bar care beau apa! dar doar apa, indiferent de ora la care ajung pe acolo (dimineata, amiaza sau seara la 22).

  si tot pe langa bar stau.

 5. Didinutza Reply

  Pe vremea mea nu se găsea apă plată îmbuteliată, a trebuit să încept direct cu bere/lichior de mentă/caisată/etc. Şi acuma nu-mi trece setea până nu beau o bere – două… 😉

 6. bihoprel Reply

  Sunt Ghita, mandrul vodafita vezi am o mana cat o stana, vino incoace la izbuc sa vezi ce unda cristalina ii pagina de la feisbuc…

 7. florin Reply

  Si daca sunteti foarte atenti o sa vedeti ca ajung cu troleul pana aproape de destinatie (obsession) apoi iau un taxi pentru cei 50 de metri ramasi pana aproape de intrarea in club:))

 8. Timisoreanul Reply

  Uite așa fac fufele. Șed și aștept până la răsărit să intre ză boss; stereozi cu bani, probabil de genul tematicii ei – cocalar, iar după ce-i oferă o limonadă din buzunarul lui, fug în răsăritul dimineții în baie, unde ea-și oferă cireașa de pe tort, în speranța că o duce acasă cu meleu. Zic, bine?

 9. Ii zice PREnume realizatorule de siteuri! Reply

  Ca tot a venit vorba de pitzipoance, cine plm il opreste pe PITZIponcul asta de pitzurca, cur va fotbalului romanesc, care numa o suge si se lauda cu inghititul dupa aia…???

 10. Ii zice PREnume realizatorule de siteuri! Reply

  Pisss Pisss Pisss… galben pe tot zidul

 11. Ii zice PREnume realizatorule de siteuri! Reply

  eu zic sa-i intrebi pe mitici de frustrare, optimistii su lii

 12. Ii zice PREnume realizatorule de siteuri! Reply

  groparule, hai sa-l ingropam pe pitzurca naparca… si e prenume, ca prenume personal e la gramatica…

 13. honci_baci Reply

  Ma, nu stiu altii cum sunt, da asteptarea cand imi vine, rup camesha de pa mine … da ea? Ce sa rupa mama? Un sfantz din bujetu pt machiaj? Sau de la sclipiciu din par? Sau poate de la fustitza cat o cupa de sutien? Aiiii ce va mai place shaorma :mrgreen:
  Dupa o galeata de apa merea ca unsa una cu de toate (chiar si cu ceapa – daca tot nu a venit egoistu naibii)…

 14. Brebu Ciprian Reply

  Sincer sunt curios…oare de ce sa dai pentru un weekend de clubareala 600 ron in doua persoane cand de fapt poti cu banii astia sa pusi deoparte timp de o luna sa faci un city break?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *