Un prunc merge acasă la bunica lui, unde face el ce face şi ajunge să se joace pe lângă bicicleta medicinală a bunicii. Bicicleta la care-şi trata bunica gonartrozele şi coxartrozele, şi la care totodată făcea şi fitness.

La un moment dat, profitînd de un moment de neatenţia adulţilor, face hop! pe bicicletă, ca pieile roşii pe mustangi. Apoi reglează ghidonul, potriveşte pinioanele şi strică turometrul mustangului, după care începe să pedaleze cu pasiune, ca la Turul Franţei; atâta numai că, în loc să pedaleze cumsecade, puştiul pedala invers.
– Dragule, îi spune bunica, venită la auzul uruitului, da’ de ce nu pedalezi normal?
– E OK, buni, o linişti acesta, eu nu vreau să slăbesc.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. alice Reply

  😀
  Credea si el ca e o metoda de ingrasat pedalarea inversa. Cand eram mica ai mei in fiecare zi imi repetau ca sunt prea slaba (bine ei argumentau ca sunt a naibii de asta nu se prinde gram de grasime pe mine dar eu de fapt fugeam, mergeam la scaldat, urcam in toti copacii din gradina bunicului)

 2. omu' muncii Reply

  @alice: si acum te-ai mai ingrasat,sau tot prin copaci?

 3. acuvio Reply

  – E OK, buni, o linişti acesta, eu nu vreau să slăbesc. O folosesc numai pentru pofta de mâncare!

 4. boierul barba Reply

  Cu cativa ani in urma am asistat la o scena anecdotica cu o bunica ce-si petrecea la gara nepotii carora li se terminasera vacanta.
  In forfota de pe peron o linga mine era o bunicuta ca de poveste , de la tara , imbracata frumos si curat , facea cu mana la trei nepoti de 8-12 ani , urcati si dati in grija conductorului , intr-un tren de Bucuresti . Cand trenul se puse in miscare , galagie mare , “pa bunica, nu fii suparata ca mai venim… etc…si bineinteles semne cu batista ale nepotilor de la geamul compartimentului, la care a venit cu naduf replica batranei soptita in coltul baticului “mergeti ..mergeti , nici in gari sa nu va opriti…”

 5. Morom3t3 Reply

  Odata am vazut o femeie grasa, pe bicicleta,. trecand prin fata facultatii mele; saua era ingopata pe jumatate in ea.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *