– Tu muiere! To tot mereu ai altceva de făcut decât să mă iubeşti.
– Ha?
– Păi da! Că de la o vreme nu mai comentezi când vin de la bere târziu; mă laşi să mă uit la emisiunea aia cu tancuri de pe Discovery fără ca nici măcar să protestezi; nu mi-ai mai pus mopul în mână de nu mai ştiu când, zici că nici nu exist prin casă; plus că nu mi-ai mai gătit o friptură de 14 luni.
– Acuma nu exagera, doar ai mâncat carne la Crăciun.
– Stai, că n-am terminat: nu mă laşi să-l schimb pe Gropărelu’ când trage câte o bombă de Nagasaki în pempărşi, repari tu tot ce trebuie reparat prin casă, şi pe bune dacă nu mă tem că-ntr-o bună zi nici măcar n-o să mă mai cerţi fără motiv! Păi treabă-i asta? Ce cuplu însurat suntem noi?
– Păi şi nu e mai bine aşa, că te las în pace?
– Nu e bine; că deja mă simt prea nefericit că-s aşa de fericit. Oare ce-aş putea face să redevin centrul universului tău?
– Păi tu eşti deja centrul universului meu! Dar numai când sunt furioasă.

barbat legenda

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. alunelu Reply

  Groparelu mai poarta pemparsi? Nu merge la gradi? Poate de aia nu te mai lasa sa-i schimbi, ca nu mai are.

 2. Groparu Reply

  @ alunelu: poarta, pentru ca e un pervers mic. Ii place sa ma vada pe mine cum ma stramb cand il schimb.

 3. aviatorul Reply

  Treaba cu scutecele este serioasa, in special la baieti. In vest s-au facut studii care arata ca peste 90% din barbatii impotenti de astazi au purtat scutece pana la varste mai mari. Explicatia este simpla- outele in mod natural au o temperatura mai mica decat restul corpului iar daca le tii in incubator (scutece) se strica.
  Nu spun ca Groparelul este prea mare pentru scutece, ci cu cat scapi mai repede de ele, cu atat mai bine.

 4. Groparu Nemernic Reply

  @ aviatorul: nu-i adevarat! Eu am purtat scutece pana la 19 ani.
  Gluma-i gluma, da’ intr-adevar cica scutecele acelea au clor in ele, ca sa dezinfecteze spuma care se umfla odata cu pişu. Şi vaporii ăia de clor ridicaţi de căldura corpului nu prea fac bine la ciucurel, ca să zic aşa.
  Oricum urmează o cură de terapie intensivă anti-scutec cu Gropărelu’, numa’ să-i treacă, bietul, diareea, că altfel n-am făcut nimic.

 5. cristi Timisoara Reply

  Nici pe mine nu ma mai iubeste nevasta ….dupa11 ani ma lasa sa fac ce vreau eu…..noroc cu tine ca altfel nu ma prindeam ❗ ❗ ❗

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *