1. Blogal Initiative caută cel mai promiţător brand românesc. Dacă deţii o firmă mică-mare şi simţi că poţi mai mult dacă umbli niţel la branding, aruncă un ochi la concursul ăsta. Succes şi creştere Făt-Frumosiană!

2. Weekendul trecut, la Polus a avut loc târgul de turism Touristica (despre care ar fi trebuit să scriu mai din timp, la fel cum ar fi trebuit să scriu şi despre bazarul de lucruri gratis, şi despre cursul de prim ajutor oferit de Crucea Roşie cititorilor site-ului gropăresc… unde mi-e mintea?). Revenind la Touristica, m-am lipit la un atelier de fotografie în turism susţinut de – fireşte – Atelierul de Fotografie. Care atelier mi-a făcut chef să mă uit peste pozele din Roma, aşa că azi avem postare cu fotografiile din cetatea ternă. E-ternă.

3. Că tot vorbim de rateuri, trebuie să-mi pun cenuşă în cap pentru că nu am reuşit să scriu despre un proiect în care s-a implicat fiica mea Cristina Bazavan, şi anume actiunea “Artistii pentru artisti”, în care mai multe teatre din ţară îşi donează încasările unui spectacol (inclusiv din bilete) pentru un fond de sprijinire a actorilor care s-au retras din activitate. Ştiţi câte teatre au intrat în joc? Peste 30. Detalii – aici. Pentru că nu am apucat, ca un nemernic ce sunt, să scriu nici măcar un cuvinţel, promit că la următoarea acţiune similară voi scrie un articol întreg; şi pun şi poză!!!

4. Regionalizare? Advocacy organizează un simpozion/seminar/conferinţă/audiere publică pe această temă în Cluj Napoca, în data de 28 martie 2013, începând cu ora 11:00, în Aula Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, str. Teodor Mihali, Nr.58-60. Haideţi, dupa aia să nu v-aud că ne fură românii Ardealu’!

5. În Bucureşti s-a înfiinţat o sectă care duce oamenii cu taxiul gratis în sectoarele 2 şi 3. De fapt, nu este o sectă, ci o iniţiativă particulară; dar proiectul lor efectiv ridică sprâncene gropăreşti. Le dorim succes şi carburanţi moca! Îmi şi închipui discuţiile cu clienţii “Unde mergi?” “În Militari!” “Prea lungă cursa, aş fi făcut prea mulţi bani dacă te taxam…”

6. Tibi Neuronu face un stand-up la Cluj în club Ring, str. Haşdeu 69, miercuri 3 aprilie ora 21:00. Rezervari la 0740.156.512, intrare: 15 lei.

7. Stirea zilei de ieri: niste studenti au occupy UBB. Răzmeriţe de genul mă bucură nespus, pentru că îmi confirmă că nu suntem o naţie de mămăligi cărora li se fură Ardealul de sub Transilvania, chiar dacă suntem înarmaţi cu bentiţe tricolore. Indiferent ce cer protestatarii, io ţin cu ei! Ar trebui să vă spun odată şi-odată cum am provocat o grevă în clasa a şaptea când eram profesor şi cum i-am organizat – tot eu – pe micii grevişti să facă grevă împotriva mea. Păi ori suntem grevişti, ori…!

8. Mircea Bravo:

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. alexnicolae Reply

  greva! greva! greva!
  ”…pot sa isi exprime public problemele pe care le au, dar nu in spatiul academic..”, a subliniat Bolovan. (Genial!)

  spatiul academic nu este pentru probleme lumesti, gen dezbateri intelectuale.

 2. Gigi Reply

  :mrgreen: Scuză-mă , te rog , o să pun gaz pe foc : punctul 5 nu se poate aranja să se mute şi prin Cluj ? 😛 În ceea ce îl priveşte pe Mircea , aşteptăm cu mult interes să reia momentele astea şi la vară ! Când domnişoarele nu sunt îmbrăcate aşa gros ! 😎

 3. vlad Reply

  la pct. 6, te cred ca-ti place Tibi Neuronu, doar ca nu inteleg de ce 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *