Pana sa apuc sa va scriu despre nunta la care am mers weekendul ăsta, tre’ sa va zic ce o patit un coleg (sau mai multi) care or mers in Delta weekendul asta.

Deci colegii mei s-or dus in Delta, si s-or cazat la cort, unde au fost supti bine de tot felul de vietuitoare, gen şparangheli, ţânţari, căpuşe, prietene, bâzdâganii, etc. Şi or făcut şi baie în mare, că or fost plecaţi pe ceva braţ sau subraţ al Dunării, care se vomita pe sine însuşi în marea noastră neagră, fără lapte, fără zahăr.

Şi s-or chefuit, şi totul o fost OK, ba mai mult – şi-au permis să ieie şi o barcă să se deie pe coclauri de ape, cu un barcagiu indigen, care era şi băştinaş. Şi care i-o tot dus prin smârcuri pline de lipitori, unde au şi făcut baie, şi au fost supţi şi de lipitori.

Şi la un moment dat or ajuns la ceva sat, unde locuiau numa 20 de oameni, cu tot cu femei. Şi or intrat la un asemenea indigen în casă, şi s-or fâţâit p-acolo.

Şi or şi aruncat o privire în grădina de zarzavate a omului. Unde au admirat, ca la ora de botanică, verze, fasole, ceva tulpini de roşii şi şi pătrunjelu.

Da’ au mai văzut ceva care i-a lăsat ca la dentistă, mai ales dacă dentista vine cu decolteu agresiv la scos de măsele.

Deci măre, în ograda grădinii omului, se lăfăiau – ce se lăfăiau?

Exact.

Deci la aborigen in grădină se lăfăiau, măre, 2 ditamai tufe de cannabis – cât baobabii!!!! Mă, deci cât baobabii!!!!

Cica: “ăăă, ăsta e cannabis sălbatic, e plin locul de el, lovi-l-ar boala!”

Nu mă întrebaţi în ce sat s-a petrecut grozăvia asta, că nesimpţiţii nu vor să divulge.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 18 comments

 1. ionutu Reply

  N-apăi şi bunică-miu creştea planta cu pricina..da’ o folosea pentru garduri..deci făcea garduri din ea! 😀 😀 😀

 2. retoric Reply

  Andrei, arata la fel
  tresa fi facut agronomia ca sa-ti dai seama
  sau sa-i dai foc
  poate n-ai aprins tu ce trebuia 😀

 3. asa deci!!!!! Reply

  de-aia s-au lasat supti ca nesimtitii……erau sub influentza 🙂

 4. Andrei Reply

  Stiu ca arata la fel, dar dupa ce il aprinzi si iti dai seama ca e la*a, relizezi ca nu creste chiar asa pe toate drumurile :))

 5. mo Reply

  Io zic ca au fost la Sfantu Gheorghe, in Delta asadar, nu in orasu’ cu unguri, ca si eu am debarcat acolo acum 2 ani si am vazut cannabis salbatic crescand prin curti darapanate… ce sa zic…. la asa tufe supradimensionate si curtile se rup 😛

 6. mo Reply

  PS: tre’ sa recunosc totusi ca n-am verificat ce si cum, dar il cred pe Andrei pe cuvant

 7. Andrei Reply

  Se gaseste in toata Dobrogea.. pe marginea soselelor, a padurilor si prin toate campurile. Nu e de-aia buna, am fumat anul trecut (numai bine inmugurita) de am tusit o saptamana.. nici un efect 🙂

 8. cipis Reply

  Nu cumva se numeste Cardon asezarea cu pricina? 🙂 Pe langa Sulina

 9. Vasi Reply

  Indijenii respectivi o folosesc in special pt a inconjura lanurile cu anumite culturi sau gradinile, pt a preveni animalele ierbivore sa intre in acele zone si sa le distruga culturile. Acuma danshii spun ca planta are un gust amar si d’aia animalele stau afara, da’ crek vacutele Milka nu fumeaza iarba aia asa ca nu se stie niciodata

 10. alexnicolae Reply

  conform : http://en.wikipedia.org/wiki/Canabis, probabil ca era o varianta perena de Cannabis sativa (creste mai mare, in link este si o poza cu ditamai copacu; citat: “Wild C. sativa subsp. sativa shows great local variation; for example, in warm places, it can reach heights up to 20 feet (6 m) tall”) utilizata in prinicipal pentru fibre in industria textila, apare si in manualele scolare sub o denumire ceva de genu: canepa. Oricum in medicina traditionala se utilizeaza ceaiul de canepa si de mac. Prin 95-96 parca in Ro au dat o lege prin care se interzicea cultivare de Cannabis, fara mentionarea subspeciei, fapt care o cam pus pe butuci investitiile in domeniu. In timp s-a revenit cu precizari. Deci referitor la articol: fara vise degeaba. Clar?…. Acum ca am distrus iremediabil niste sperante ma simt si io mai bine si ma intorc la lucru meu. 🙂

 11. andix Reply

  actually…
  am mari indoieli ca e “cannabis d’ala salbatic”. ultimul trend in delta, de la lipoveni o stiu, e sa creasca planta peste tot – in ghivecele din apartament sau in fundu’ curtii. e mai ieftin decat sa cumperi spirt, si nici nu te doare capu’ a doua zi.
  spun, ca au vrut sa’mi deie dar eram in interes de serviciu. unde’am fost ultima data, acu doua veri, fumau ca apucatii – si ei, si nevestele lor, si politaiu’ de serviciu.
  salbatic, my a$$… ca doar n’or fi tampiti sa recunoasca. in curand au s’afume si pestele cu el.

 12. Turistu Reply

  oare cu cat canabis tre sa-i cinstesc pe prechinii astia a tai sa scrie doua vorbe de delta la min pe forum? 🙂 zi-le ca ii las si sa isi puna link la semnatura 😀

 13. PoOpIcI Reply

  mama ce ai draq erau aia…s-au lasat supti de toti cretinii din iarba si apa….quel cochon…..va te fair voir…!!!!!:):):):):):))):)):)):)):)):*:*:*:*:*:*:*

 14. aeerdna Reply

  Poate au fost in Sf. Gheorghe. Eu acolo am zarit tufe de 2-3 metri. Totusi, nu pot sa garantez calitatea 🙂

 15. Cristian Reply

  app, sunt lipovean.
  am avut casa la tara si in spatele curtii aveam ditamai lanul de canepa din asta, da am inteles ca nu e ala bun. Eu nu am fumat niciodata, asa ca nu puteam sa verific;)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *