Da, ştiu că trebuie să vă scriu despre weekendul fantastic petrecut cu o gaşcă de bloggeri care nu beau ulei de bicicletă la cel mai mare gheţar de peşteră din România de la Scărişoara, intitulat sugestiv Peştera Gheţarul Scărişoara, dar aseară am picat adormit şi rupt. Drept pentru care astăzi mă rezum să vă prezint câştigătorul concursului de Perle de cristale Swarovski la BAC , sponsorizat de Digital Zoo.

Aşadar, tinere MadMike, felicitări! Comentariul tău a fost ales de voci drept cel mai haios, drept pentru care te-ai trezit fericitul câştigător al unui webcam. Ţine-o tot aşa! Cine ştie, poate într-o bună zi vei câştiga un mouse cu tastatură sau chiar o Dacie Berlină de culoarea cepei, ediţia 1991.

Meanwhile, in Cluj…

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. MadMike Reply

  Hai felicitama-s singur 😆 Totusi, as fi preferat “berlina” aia a ta cu un autograf semnat “Sunt Groparu’ si dau in gropi!'”. De altfel, e imposibil sa nu dai in gropi din moment ce circuli prin romania. 🙂
  No, mersi fain inca o data si o sa-i trag o filmare cand o s-o ud. PS: Dai o semnatura pe ea? 🙂

 2. MadMike Reply

  //Update: Apropo, cu ce telefon fix ai filmat?:)) Ia exemplul meu, alatura-te echipei TraficTube, i-ati o camera lowcost si trage o filmare din berlina’ ta.

 3. Groparu Reply

  @ madmike: eram cu gioarsa mea de Şony, nu eram la volan;)) mi-oi lua si eu camera din aia jmekera, dar dupa ce revin din concediile vietii.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *