Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 18 comments

 1. ardeleanu' Reply

  E cam fumată faza, dar să nu și-o ia moșii de pe troleu în cap!

 2. Dan Ciulea Reply

  ioi, asta imi aminteste de sefu de catedra de la Metrologie – Poli Cluj(Acolo am terminat eu), era un tip mai barosan … facuse box de performanta la viata lui … a picat pe 2 studenti la examen … si normal ca studentii, i-au promis o cafteala (cinstita, ca doar ii picase la examen).
  Se intalnesc cu asta in parc (profu’ avea in jur de 60 de ani!) si ii spun:
  – Domn’ profesor, dupa cum am promis, va dam o mama de bataie … inafara institutiilor scolare!
  – Ok, aveti va rog respect fata de varsta, si va rog sa imi permiteti sa imi dau jos scoul, ochelarii si impreuna cu geamantanu’ sa le asez frumos pe banca.
  – Absolut domn profesor … absolut!
  Dupa scurta partida, cei doi studenti au ajuns in spital pentru 2 saptamani … profu’… un gentil, a mers in fiecare zi la ei cu flori si portocale 😀

 3. Ionut Reply

  Veche nene .. are juma de an … intre timp i-au luat diversi si interviu lu nenea ala! 😀

 4. Groparu Reply

  @ Ionut: Asta e din ciclu “nu conteaza ca Mihai Viteazu o murit acum 400 de ani, ca io numa’ ieri am aflat!”

 5. Night-elf Reply

  Si la noi circula o legenda d-asta – arhitectura Bucuresti – cica 3 tipi cu ciorapi pe fatza l-au asteptat pe un prof in parcare intr-o seara. Individul avea nush ce centura neagra. A doua zi i-a recunoscut dupa vanatai 😀

 6. Mary Jane Reply

  Haaaa, oare cine s-a gandi la noi sa-i puna la punct pe aia? :)) Ca eu ma tot iau la cearta pe troleele Clujului cu diversi, dar nu a sarit nimeni sa il calmeze pe ala. Bine, mai sperii si eu lumea 😀

 7. andrei_phx Reply

  eu in locu la batranel, ma intorceam dupa ce sa dat jos si ii mai dadeam si vreo 2 spituri in cur. Asa ca desert .

 8. Olteanu' Reply

  Lunga tare povestea.. se pare totusi ca tataie e cam plecat de acasa, putin narcoman (sau cel putin FOST narcoman)… totusi comic, sugerez sa va benoclati si la restul clipurilor, inclusiv interviul cu “victima” si MAI ALES cel al cameramanului :))

 9. Mihai Baboi Reply

  Veche, intr-adevar, dar ce mai conteaza. Creste inima-n mine de cate ori vad un golan din asta si-o ia de la cine se astepta cel mai putin =))

 10. Mike Litoris Reply

  Nenea Groparele se pare ca e o mica greseala…si eu am ras la inceput, dar daca vezi si interviul cu persoana care si-a luat-o o sa vezi ca de fapt are dreptate si ca mosu ala mintea, vezi ca e acolo la sugestii si interviul cu victima. Mosu chiar era rasist si chiar a inceput cearta, initial si eu ma bucuram ca i-a dat-o mosu unui pustan nesimtit dar “pustanul” are 50 de ani si se pare ca avea si dreptate desi el a dat primu` pumn. Oricum mosu mintea cu cutite si puscarie si alte alea, plus ca el chiar i-a zis sa-i lustruiasca pantofii. Uita-te te rog si la interviul celui batut si vei vedea.

 11. mimisorutz Reply

  Apoi, nu conteaza care minte care ba, copchilu’ clea trebuia sa il lase pe mos in plata domnului. Da’ nu, el s-a dus tantos sa-i dea una in plina mecla. Nu se face dom’le, nu se face. Mosu’ s-a aparat si a facut-o bine. Daca sarea mosu la bataie, mosu era de vina.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *