Deci: se pare ca cea mai veche urma de Homo Sapiens s-o descoperit intr-o pestera din Romania, tzara mea cu munti sh vai. Este vorba de o mandibula, botezata Ionică.

Concluzia 1: Stramosii nostri mai mult mancau sh beau decat gandeau (daca gandeau mai mult, se descoperea o calota craniana!).

Deci: cum zicea Pârtzoagă, toate boboarele desenau la greu pe pesteri rupestre vanatori complicate, violuri de caprioare si bizoni, tot felu’. Noi: sculptam hora de la Frumusica. Si Ganditorul (io-i zic Constipatul) de la Hamangia, cu tot cu fomeia lui grasa sh sexy.

Concluzia 2: Stramosii nostri mai degraba dantuiau sh beau decat sa munceasca, vâneze sau violeze căprioare.

Concluzia 3: Io cred ca Ganditorul (io-i zic Constipatul) de la Hamangia o fost la chef cu fomeile de la Frumusica, sh sculptorul l-o imortalizat în dimineaţa de dupe, când era mahmur.

Deci: toata lumea stie fragmentul ala din cartea de istorie despre neamul tracilor, care e cel mai numeros din lume dupa cel al inzilor, pule maturi, cei mai viteji si mai drepti dintre traci fiind getii (cum zicea Iliescu: Ză dacs come from ză tracs!) etc. Ce NU scria in cartea de istoria era continuarea (citez din memoria mea de alcoolic: la ei, trândăveala e la mare preţ; iar cei care fac munca câmpului sunt constant subiect de bajocură. Ling vin la greu, si ca sa nu munceasca isi vând copiii ca sclavi.

Concluzia 4: Io cred ca fragmentu’ de mai sus se refera la familia mea.

Deci: se zice ca cel mai vechi mesaj scris din istori omenirii sunt neshte tablitze descoperite la Tartaria, in judetul albanezilor. Au 7000 de ani vechime, sau 9000, sau ceva de genu’. Nimeni pana acuma nu o reusit sa descifreze ce inseamna – probabil pentru ca sunt pline de greseli de ortografie sh nu contin suficient porn.

Concluza 5: Suntem sh redusi dpdv intelectoal, si insuficient de predispusi la imperechere (a se citi impotenti).

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *