Eram cu prekinii de la Sibiu la o petrecere a burlacilor foarte cuminte: toţi fiind foarte însuraţi, în afară de viitorul mire, nu putea fi vorba de tradiţionala vizită la striptease (fireşte, faptul că fratele viitoarei mirese era cu noi nu ne influenţase deloc în alegerea localului).

Aşadar, lustruiam scaunele într-o crâjmă de fiţe, beam bere ca sparţii şi ne uitam la gajicile din Sibiu cum umblă ele, săracele, despuiate şi dezbrăcate, cu spatele gol, decoltee adânci cât o zicală budistă, fustiţe nu mai mari de o batistuţă de muscă, abdomenul mai golaş ca un pui jumulit – ce mai, luam act cu indignare de decadenţa şi depravarea care domneşte în sânul noii generaţii. Nu râdeţi, pentru că noi am fost mult mai cuminţi când eram de vârsta lor; eu, unul, nu ţin minte să fi ieşit vreodată în oraş cu o fustă aşa de scurtă, plus că prima bere în discotecă nu am băut-o mai devreme de 13 ani.

În fine, ideea era că oriunde te uitai, vedeai numai fete frumoase; numai dacă ne uitam unii în ochii altora nu le vedeam, dar varianta asta nu am testat-o. Şi nu mă rabd şi îl întreb pe naşu’ Greuceanu, de la tătic la tătic:
– Bă!
– E!
– Bă, tu ce o să zici când o s-o vezi pe fiică-ta aia mare, peste vreo 3-4 ani, că vine în birturi îmbrăcată aşa?
– Apăi ce să-i zic! zice naşu’. “Pleacă din crâşma asta, în crâşma asta bea tati!”

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Anonymous Reply

  Auci… si eu care nu am decat trei fete…si un băiat.
  Ne aşteaptă vremuri grele.

 2. Roxa Reply

  Awesome parenting. :)) Aveam un prieten care mereu era pus în dificultate când apărea mamă-sa în haine de piele în club, gata să rupă ringu’ de dans în două. 😆

 3. Jumulici Reply

  O sa delimiteze clar. In zona de est/nord/sud bea tati, in zona total opusa se zbantuie copchii. Nasol ca in zona total opusa nu e nimic 🙂

 4. Strabon Reply

  Jumulici, tu stai chiar pe granita cu ungurii? (Au si ei birturi, crijme, bodegi.)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *