Dragi clujeni! Sau, mai bine zis, skaters şi bmx-eri din judeţul Cluj!

Burn – băutura energizantă – îi sprijină pe tinerii care nu o ard aiurea prin cafenele, ci îşi folosesc timpul pentru a face mişcare în aer liber, cu fundul pe bicicletă sau călare pe skateboard. Activitate onorabilă, pe care îmi pare foarte rău că nu am prestat-o şi eu pe vremea mea. Dar bag samă că încă nu e prea târziu! Mai trebuie numai să îmi fac curaj, şi aici avem puţintică problemă, că nu urci uşor girafa pe roate.

Aşadar: în cadrul Burn Summer Tour se aduce la Cluj-Napoca una bucată Burn Action Sports Team, care este prima echipă de action-sports din Romania. Asta ca să se faciliteze schimbul de experienţă între bmx-erii şi skaterii de pe planetă, adică oameni care practică sporturi extreme pe bune, nu din alea gen traversat strada prin locuri nepermise sau ajuns târziu la întâlnire.

Locaţia se va anunţa pe pagina de Facebook a evenimentului. Acolo şi numai acolo.

Şi acum urmează partea cea mai faină:

Dacă practici asemenea sporturi, răspunde la întrebarea care crezi tu că este cea mai potrivită locaţie de făcut asemenea sporturi extreme la noi în Cluj?

Răspunsul trebuie să-l daţi aici, pe pagină, cu o poză a locaţiei sau chiar cu un filmuleţ cu voi în timp ce vă daţi acolo şi faceţi ceva pe care eu, de exemplu, nu l-aş putea face fără să-mi rup patru gâturi şi să-mi sparg nişte tâmple. Adică un loop, o întoarcere, un triplu salt cu ţucahara, ştiţi voi ce! Deci trimiteţi o poză cu locaţia cea mai bună de făcut extreme biking sau extreme skating în Cluj, sau – şi mai bine – trimiteţi un filmuleţ cu voi făcând asemenea isprăvi pe pagina de Facebook, şi cea mai votată / comentată locatie primeşte un skate sau o bicicletă. Şi când o faceţi, specificaţi şi locaţia unde aţi făcut poza/filmuleţul, şi faceţi bine şi băgaţi şi un link aici pe blog, să ştie şi Groparu. Şi facem să nu ajungă în spam.

Şi după ce le primiţi, să aveţi grijă de ele, nu ca mine, că mie mi-au furat bicicleta din pivniţă acum vreo 3 ani!

Dacă ar fi să alegem locaţii în afara oraşului, eu personal eu aş alege Cheile Turzii sau chiar salina de la Turda. Aici în oraş aş opta pentru Parcul Feroviarilor sau fosta platformă Clujana. Adăugaţi şi platforma CUG. Dar nu pot pune poze cu ele, sau filmuleţe cu mine făcând scamatorii de sport extrem pe ele, pentru că am familie şi copil acasă şi dacă m-aş deda unor asemenea îndeletniciri le-aş lăsa pe mână asigurarea mea de viaţă, şi nu aş prea vrea.

A, şi încă ceva: ne vedem acolo 😀

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 3 comments

  1. alta Reply

    “A, şi încă ceva: ne vedem acolo”

    Cred că eşti optimist, având în vedere articolul anterior :mrgreen:

    Dixtracţie plăcută, totuşi, dacă primeşti bilet de voie 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *