Deci Base’ si Geoana fura implicati in accidente rutiere pe strada, cand faceau pe soferii.

Deci pe soferii astia ratati ii lasam noi sa ne conduca Romania?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. SIBILLA Reply

  …. da cine a zis ca-i lasa… gata, e semn clar ca trebuie sa se odihneasca de prea multe fumuri ce le atarna pe limbile necugetate…
  subscriu cu drag…
  respecte,
  SIBILLA

 2. hadean Reply

  amu sâncer, dacă geoană o buşit-o păntru că-i tolomac, o prostănac, cum îi iel, cred că băse o buşit-o organizat. una la mână că pre iute o fo tenbelizorista de la realitatea la iel acolo şi două la mână că s-o tomnit tomna-n titirişca sereiului, fachindizastăr, să vez tu.

 3. Flamandu' Reply

  deci despre soferie sa vorbeasca numa aia care are in dotare carnetu.
  tu crezi ca’i asa usor sa’nvarti de covrigu ala? mai ales daca pe partile necarosabile circula donsuarele care e blonde, brunete, roscate, decoltoase, buricoase, etece. e meserie grea, n’ai habar cat de greu e. sa stai la semafor sa te uiti la donshuara cu matizu, sau la bunoaca aia cu 69 gia, apoia mai vezi si fetele care se imparte cu flyerele din dotare…te fura, te fura peisagiu. si-l stim pe nea chiorel, asa, mai fasnet, ca’i fuge ochiu..nu-i greu sa uiti ca ai picioru pe acceleratie.

 4. Dan Calin Reply

  Vrei să spui că tu ca şofer nu ai făcut niciodată un accident? Perfectule!!! Eu am avut vreo 4 tamponări până acum. Aşa că ştiu ce înseamnă trafic, mai ales ăsta din Bucureşti. Trebuie să conduci ca o femeie dacă vrei să nu ai evenimente şi tot nu cred că scapi.

 5. moldo.ro Reply

  Avem incotro? Ce poate fi mai trist decat momentul in care realizezi ca esti fortat sa accepti ceva ce nu iti doresti?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *