Uite şi cotcodacu’ de azi, care de fapt e de ieri, da’ no, ştiţi cum era cu ziarele pe vremea lui Ceau, la noi ajungeau cu o zi în urmă.

Zilele astea a trebuit să merg pe la spital cu ăla micu’, din motive care îmi scapă doctorii îl consideră anemic şi bagă vitamine în el. L-aş lăsa vreo trei zile cu ei să vadă cam cum se manifestă anemia la copiii din ziua de azi, eu am impresia că e pe supradoză de redbull.

În fine, nu asta e important, cert e că pe-acolo, cele câteva ore cât am aşteptat la coadă – că eu mai sunt şi tâmpit, mi-am făcut rezervare cum se practică acum în loc să apelez la pile – a trebuit să car şi poşeta nevesti-mii. Ea trebuia să-l supravegheze pe anemicul mic care, în această perioadă, a făcut vreo 5 kilometri în pas alergător pe holurile spitalului, timp în care a ţipat/cântat încontinuu. (Continuarea o puteti citi pe Daily Cotcodac… )

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

 1. konskriptor Reply

  Citit ieri, placut. Sau cum se face pe saiturile cu poze, +1 si vot! 👿
  Mai interesanta e treaba cu Mahala Rai Band. Bravo companiei aeriene!( nu ariene, aeriene- ca sa nu sa hintzaleaga heronat moh)

 2. Milogul.SRL Reply

  Eu nu as folosi scuza pentru ca daca nu aud telefonul din poseta sigur o simt poseta in cap mai tarziu in intunericul de pe hol. :))

 3. goagal MARIAN Reply

  in D.C. am fost apostrofat privind ,,moderatiunea,, SUGERAM ca in loc de poseta sa afisam O TRUSA cu diverse ustensile (necesare barbatilor) intro husa ce se pune pe cureaua de la pantaloni…. de gustibus, baieti!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *