Am cetit aici, si nu mi-a venit sa cred. Am mai citit o data, m-am spalat pe ochisorii mei sexy, am bagat si o tigare, am mers la buda sa fac loc in mine, apai am mancat sa umplu locu’, dupa aia iar am cetit.

Ba. Presedintele nostru fura telefuane, ma!!! FURA TELEFOANE. Efectiv pune mana pe ele si le baga in buzunar.

Oare dom’ presedinte are ceva second sau amanet de telefoane ultra-secret? Oare dom’ presedinte raspunde la SMS? Oare cat o fost suspendat, i-or suspendat si abonamentu’ la telefonu’ de firma, sau e pe prepay? Oare ce MTV ringtone are la telefon dom’ presedinte? Oare presedintele da bip? Oare in ce grup o pus numaru’ lu Tariceanu? Oare ce record are la Snake? Cate puncte Thank You are? Oare il are pe Stolojan ca background? Oare telefonu’ e loat cu banii jos, sau in rate? Oare o trimis SMS la 777 sa castige zilnic 10000 $? Oare ce husa de telefon are, sport sau de piele? Oare danseaza pe manele cu telefonu in mana, si ii era jena ca telefonu lui e un pic zgariat?

Dom’ presedinte, imi facetz si mie rost de un iPhone? Plsss…Va dau 5 milieoane pe iel. Serios. Da’ sa n-aibe blututh, ca daca are nu ma mai respecta Zaraza, si io tin la respectu’ lu Zaraza. Ca e credincioasa si incalzeste bine. Serios.

Basescu telefon

Anunt pt domnul presedinte:
http://fun.bascalie.ro/vizualizare~poze-anuntzuri~poza-anunt-pt-hoti.html

Un loc unde presedintele nu este binevenit:

http://www.resursadefun.ro/gi12_Domnilor_hoti.htm

Cica s-a inventat un robot care prinde hoti.
În China a prins în 5 minute 100 de hoti, în America a prins în 5 minute 200 de hoti, iar în România în 5 minute Basescu a furat robotul.

De ce Basescu nu e niciodata jefuiti de hoti?
Curtoazie profesionala.

VIZITATI PALATUL COTROCENI, TELEFONUL DUMNEAVOASTRA ESTE DEJA ACOLO!!!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Greuceanu Reply

  Gropare….
  Tu jti de ce i-o loat Base telefonula fufulika aia?! stai sa-tz zic io in doo vorbe: imagineaza-ti situatia: ejtiin mijlokul ticalosilor aliati tatzi impotriva ta, ticalos si tu, dar parca aia e mai ticalosi ca tine… te freaca de te indoaie, iti demit toti consilierii si toata oligarhiutza … perzi bani, pueter, nu dormi noaptea, te freaca mitingurile, drumuri, pervershi de ziarishti ce abia asteapta sa gaseasca ceva de interpretat ca sa te beleaska…. sh, asha futut din toate partile, “sustinut” numai de un boc caruia-i clantane dintii in tot timpul in ceafa ta, stresat de de PR-ul tau, cu emotia cat caru’ in timpul referendumului, apare o gasculitza de asta care i se pare ca-i mare paparazzi si te fute cu intrebari la care ai raspuns deja de 1000 de ori cand tu, de fapt vrei sa te decizi daca iti iei Borsec sau Vatra Dornei. te cicaleshte asha cum numai o muiere shtie sa faca, ii presara un pic din tupeul tipic bucurestean, si pur si simplu iti sare mujtaru’ si-tzi scapa un sincer:”auzi tu?! bagami-aj’….. ce pilelea mea vrei?! tz-am zis de 10 ori lasa-ma in kilu’ meu in pace?! ia mai da-te’n cacatu meu de… pasarika…”, mo, nu0tz gati vorba de zis sh vezi ca muierea cicalitoare zambejte satisfacuta cu telefonul in mana ca le va rupe ea gura colegilor de redactie cu story-ul ei> Ce dreaku faci?! de la telefoanele astea nu prea jti ce sa te ajtepti…. de da habauka pe post treaba, ai chert 12 %, de te bagi pe la spate sa nudea…. trebe sa te pui bine cu PC-ul…. shi, prin urmare, hatz! apuci telefonul si vezi tu cum rezolvi… apoi zici ca-mi pare rau…. ca mi-am pierdut cumpatul ca eram agitat etc sh aia ma stresa… sh gata!

  Poatae o fi sunat la vreun var din spania de pe telefonu ei, mai jti?!

 2. Groparu Reply

  E! Greu’!

  Daca Base’ isi pierde firea tocma’ cand discuta cu Putin? Sau cu Barroso? Sau cu Ahmadinejad? Si le fura telefoanele, sau pixurile de aur? Sau dă, ca Nikita Hrusciov, cu pantofu’ in masa? Sau lasa un pârtz la o intrunire, de nervi, de ii inerveaza pe ailanti potentati, care nu are crieri mai mari decat un marinel? Atunci ce se intampla? Vine atentatu’ de la iranieni? Vine! Se taie gazu’ de la rushi? Se taie! Se pierde clauza? Se!

  Tanti aia nu putea filma cu camera profi din dotare in Selgros finca magazinele are regulamente: vrei sa filmezi, trebe aprobare. Fiind dumineca, tanti nu avea cum sa ceara aprobare de la shafii selgroshi. Daca nenea Baselu (care exploiteaza cu nerusinare presa, ca doara de-aia il iubim – apropos, stiai ca nu da curs invitatiilor la toc-shouri decat daca moderatorii sunt pro-basestieni?) nu avea chef de mediatizare, pur si simplu loa doi sepepei d-aia cu Kalashuri care se pierd la manifestatii, si tineau baetii lumia departe: “Nava amiral cumpara bere, nu va apropiati!” Lumea ar fi inteles. Da’ sa confisti in halu’ asta un terminal mobil numa finca poti (Hristoaseeee!!!) mi se pare o defulare penala. Pedepsibila.

  Daca gajica aia era prekina-mea, as fi avut sange de marinel pe capota. Seros! Si daca imi mai puteti da in istoria moderna a tarilor nordice (care e exemple si modele pt noi, orice s-ar zice!) un exemplu similar, io inkid blogu si ma apuc sa scriu cronica literala. Ptiu, literara. Ca si asa scriu anagramat. Ptiu, agramat.

 3. Groparu Reply

  …daca si-o sunat varu’ din Spania, oare sa il rog pe prezident sa imi rezolve de un concediu acolo, cu cazare moca?

 4. cetitoare Reply

  AI DREPTATE Gropare! sau Groparule?….nuuuu Gropare-i mai fain.
  Nu stiu alte esemple ca nu urmaresc curvele politice. dar sint convinsa ca mai sint de-astia. artistii de balacaresc, sportivii se ciomagesc(in afara concursului) sa scada concurenta, uite ce fac microbistii in arene…nu mai stiu sa se bucure de meciul in sine…totu-i cu curu’n sus.
  Am o nedumerire. Nu-i diplomat deloc deloc, da’ daca tot l-o luat, de ce draq n-o sters inregistrarea? ce-o gandit?????? bine ca scrii tu acilea fain, sa-mi mai descretesti fruncea, ca lumea-ntreaga se cam face de cacat. sintem neste degenerati majoritatea……ne ducem pe p…
  si DA. am zas tate aste dupa ce-am baut neste beri. no si ce. ca tot asa gandesc si fara beri.

 5. Greuceanu Reply

  Hi! ai’m back!

  ca-n poker, ca jtiu ca altfel nu gatam niciodata…. pulsez cu sec sh gata! Arghezi parca o fost primu care a zis public ca Regele se besheshte… shi a azis-o in publik (in versuri0! te deranjeaza sa jti ca presedintele tau nu e Super-super man, ca vomita, cadumnezeieshte shi-shi baga pola?! sincer, macar presedintele meu o recunoaste si-si cere scuze! cel fara de pacat sa arunxce piatra! Hrusciov si-a pus o lume la picioare! fa-mi moftul si lasa-ma sa cred in el! Baga-mi-ash!

 6. serealucian Reply

  ce ati face daca nevasta ta ,o prinzi cu altu .ai omorao .sati muldaresti mainele de sange.sau ai lasao .cu divort.

 7. Groparu Reply

  Io in primu rand as incerca sa invatz sa scriu bine romaneste si apoi as anihila-o cu ortografia!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *