Parerea mea ca român destul de foarte neaoş, şi care este şi destul de foarte impotriva NATO, UE, PLM, STF si altor asemenea lighioane acronimice câtă vreme nu îi aduc nici o centimă de rublă în buzunar, mă aşez strâmb, cu picioarele supt fund (cel mai bun mod de a sugruma băşinile astea sfinte, curate, de post) şi judec drept, şi mai şi scriu pe blog de ce cred io că nu vom avea atentate teroriste la sommetul ăsta.

În primul rând, orice arăboc ce vine acilea îşi cam bagă jihadu’ în ea misiune sinucigaşă, fincă îl corupe româncele noastre firoscoase, degrabă dătătoare de păpădie oricui vorbeşte altă limbă decât româneşte şi/sau basarabenească (ce, n-am dreptate, fetelor?) Aşa că decât să moară ca prostu’ borbandat, îşi va alege mai degrabă o sinucidere lentă la noi în Romunica, taximetrist cu patru plozi, televizor în rate şi garsoneră în Berceni!

În al doilea rând, după cum zicea şi un banc, românii nu au nevoie de atentate teroriste. De ce? Fincă îşi ciocnesc singuri maşinile, îşi taxează de moarte cetăţenii, îşi bagă dobânzi uriaşe la bănci, ba chiar îşi şi împuşcă singuri preşedinţii! E drept că nu pe ăia pe care ar trebui, da’ treacă de la noi, sa fie primit, să trăiască naşa mare.

În al treilea rând, românii îi au deja prin zonă pe teroriştii ăia care conduc beţi şi omoară Teo Peteri şi Nemeşti.

În al patrulea rand, românii au cea mai tare arma terorista a planetei, si orice pişcotar care vine aicea să facă oole mari va cam primi un scuipat fix între ochi, fincă ce puţulici o loat poporu asta de la istorie, vai de mama lui, bomba aia n-o să ne afecteze nici cât un tăieţel la o foame de lup.

În al cincelea rând, românii îs plini de carne de porc, şi dacă în urma exploziei vreun rest de parizer de porc de cris-tim din burtă de român atinge rest de carne de terorist arab, acestuia din urmă i se neagă raiul, fincă porcul e animal ne-jihadic. Deci Ahmet, canci rai, canci virgine! (cine v-o băgat în cap că mai există pe vreo lume 70 de virgine, io nu ştiu, sincer!)

Deci în al şaselea, şi nu în ultimul rând, AL-QAEDA S-AR CAM FACE DE CACAO, fincă toată lumea s-ar prinde că nici Al-Qaeda nu mai e ce-a fost, dac-or ajuns să borbandeze tocmai acilea unde până şi Bin Ladenescu, dacă dă dreptu’ acolo unde trebe, poate să-şi beie liniştit cafeluţa de dimineaţă la masă cu ministru’ de interne şi ministru’ apărării la TV în direct la Garsoniera lu’ Măruţă, fără să păţască nici măcar nimic!

Ce jihadu meu.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. hadean Reply

  şi dacă deturnează ceva să să prăvale-n caza boboruli, aboi acel ceva o să fie un deltaplan, cel mult, sau o parapantă că-i plină ţara de ele.n-am scos-o io da’ crd că-i drept:la ţară de kkt, numa atentate de kkt să pot produce. hait!numa să nu pună careva o bombică la caza boborului că e ditamai vidanja şi clar ne umple pe toţi de mirozne negative.

 2. ametzitul Reply

  chiar era bancul ala cu teroristul care pleaca speriat din Romania 🙂
  ii furasera mashina-capcana, bani, tot…

 3. SIBILLA Reply

  ca bine zici ” ce jihadu nostru… “, vin americanii si daca vin ce… ne scutura pe noi de prostie sau ne trezesc din adormire, pai vorba ta, daca nu ne trezim singuri, dijiaba…
  ce naiba de atentate ne mai trebuie, ca oricum ramanem cu curatenia de dupa si cu recuperarea cheltuielilor, la noi posturile sunt lungi si de durata, ca nu ne mai saturam de lins blide occidentale…
  concluzia e ca pana si teroristilor le e mila de noi, numai noi ne alintam inca cu apa de ploaie si ne rasfatam cu amintiri, cica am fost candva ( Dacia ) Leaganul Suprem al Spiritualitatii….uitaram???…. vai de steaua noastra, un popor care-si vande sufletul va fi terfelit si batjocorit, respectat niciodata, dar ne trebuie bag seama cate o maciuca fiecaruia din noi in parte la mansarda, doar ne luminam…
  felicitari pentru obiectivitate si atitudine, mai luam cate o tema de cugetare, mai realizam cat un bob de grau… ehhh… s-o indura Dumnezeu de noi, ca noi ne uitaram si e grav si trist;
  respecte,
  SIBILLA

 4. mo Reply

  Io cred ca nici un terorist nu se poate descurca in Bucuresti fin’ca:
  1. n-are cum sa ajunga cu masina/ unde parca pe traseu’ summitului ca sa isi lase bomba-n plic sau ce prastia lui o mai fi improvizat daca n-ar spaga serioasa in euroi,
  2. la metrou sigur va fi strans intre doua buci muncitoresti vanjoase incercand sa ajunga la o scara rulanta mai mult ca sigur blocata,
  3. pe strazi e plin de caca de cutu boschetar, deci ar fi nedrept sa lase o boamba a dreptatii acolo
  4. in casa poporului ori se pierde ori va darama fix 3 camere din alea o mie cate sunt.

 5. gabigreen Reply

  acesta-i bancul la care se face referire. m-am gandit ca va poate inveseli si pe voi, asa cum s-a intamplat la noi in birou….

  POVESTE CU ARABI

  Noi suntem in masura sa mai linistim populatia deoarece am interceptat un alt mesaj trimis catre organizatia centrala de un membru al unei celule teroriste aflate in tara noastra:

  “Salutam cu rezbect, jefu’.
  Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns bine; dragut fara problem control aerobort, fiindca mai gasit un bagaj pierdut pe drum. Pastrat dolar american blestemat, pentru construit aigea bomba noua; dat jumadate la daxi, jumadate furat tigan din buzunar. Indilnit frate Ahmed, patron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler proaspat, intoxicat zalmonel, noi ajuns spital, doctor roman durut la cur. Jefu’, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, deci ingergat plan bomba cu bum-bum!
  Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde tara mia, fara apa la robinet. Urmarit emiziuni explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma! Trebuie recrutati, jefu!
  Bomba cu azotat mare efect aveam!
  …
  Inderesat pilotat avion pentru lovit gladire la roman; vazut delevizor aparat zbor MIG prabusit singur in ogorul taranului, plus roman stricat singur gladire, adormit beat, tigara aprinsa, murit zoagra, facut chef mare la ei.
  …
  Draga jefu’, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumparat baglava, exblodat budelie la parter. Aicia la Romania, mult cretin! Zberiat, zguibat la zin cacat pe mine de frica! Jefu, ma indorg agaza!
  Asta romani nu are nevoie de terrorism, face singur treaba noastra.”

 6. Andreea Reply

  @gabigreen: haha very funny 🙂

  @groparu’: tulai ca ai dreptate, da cata imaginatie…io nu m-as fi gandit la carnea de porc/purcel/ghita… 🙂 Neveeeerr!!!

 7. IepurasulAtomic Reply

  Eu vad totusi o portita de scapare pentru pofta lor de atentat. Deci esti arab, vii in Romania si vezi sa esti inconjurat de femei bune, da’ curve(dupa conceptia generala a barbatilor) si zici asha: “daca fac adendad la mine acasa, o sa fiu intampinat in RAI de 70 de virgine d-ale mele, care-s cam uratzele, grasutze si vai mama lor, si cam put putin. Daca fac mai jihad atentat aici, apai voi fi inconjurat de curvistinili aiestea misto, care si iubeste la mine, da’ virgine. Sa fiu zeu’ lor pana la judecata de apoi(daca au asha ceva). Pai, tre’ sa dtzin minde sa dedonez de la distantz, sa nu murdaresc la mine de Cristim.” (stiu, dupa accent e cam confuz arabu’ asta: si ardelean, si arab si o tzara moldovean.)

  Eu zic sa belim ochii la teveu, ca poate vedem schije.

 8. ceasuri Reply

  Cam asa ar fi cu organizatiile teroriste, s-ar face de rahat daca ar ataca Romania plus ca o explozie ar fi putut fi luata cu mare usurinta drept vreo explozie la conducta de gaze x, se intampla destul de des.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *