Exact ca președintele unui stat care satelitează Licuriciul cel Mare, urmăresc cu atenție și îngrijorare alegerile de peste baltă, să știu și eu dacă mai rămân prin Cluj sau mă înscriu în primul pluton pe care Elon Musk îl va trimite pe planeta Marte – da, exact ca într-un cântec de-al lui Smiley, cred că l-o plagiat pe-al nostru.

Și cum poți afla exact ce se petrece în Țara Libertății? Păi, de la TVR Info al lor, că Internetul se știe că-i al lui Șoroș și mai e și băsist (pregătiți caseta cu America, vă rog!).

https://www.youtube.com/watch?v=od6AZ8u_he8

No, și la ora asta la care vă scriu (00:30) am deja vreo 4 ore de stat cu ochii pe CNN ca telescopul Hubble pe verișorul lui ET, că no, bloggerul tre’ să afle.

Și ce-a aflat bloggerul?

Păi, a aflat că CNN face campanie nerușinată pentru Hilariță în chiar ziua alegerii – fără găleți și cizme de cauciuc și metode de Dracnea, cu mărit salariile, ci mult mai lătrat, ba chiar antenistic.

De exemplu, se insistă de vreo 3-4 ori pe oră în legătură cu votul minorităților: câți niegri, câți Latino, dintre aceștia câți mexicani or votat. Da, zice o interlocutoare, se pare că minoritățile au votat în număr neașteptat de mare! E și normal, din moment de Trump i-o tot jicnit și i-o făcut putori și mai vrea să le și facă zid la granița cu Mexicul (așa se zice în studio de mai multe ori).

Apoi se vorbește despre femei, și cât de tare e faptul că au o femeie în finală; și că asta e record în sine, și că s-ar putea să ajungă prima femeie președinte, asta în condițiile în care acum 100 de ani femeile nu aveau drept de vot. Dacă iese Trump, în schimb, va fi primul președinte care nu a lucra niciodată pentru guvern și nici nu a făcut armata, deci nu are experiență în lucrat cu statul.

Apoi se vorbește despre un sondaj: ce calități trebuie să aibă viitorul președinte? Cam un sfert or răspuns că trebuie să aducă schimbarea; la care comentatoarea zice, în timp ce analiștii și politologii aprobau aprobator, probabil că asta nu va fi de ajuns pentru ca un anume candidat să câștige (oare cine, cine?), căci uite, mai avem încă 4 răspunsuri, gen americanii își doresc și un președinte cu experiență, sau care să fie empatic la prolemele lor (ambele criterii abia-l depășeau pe cel cu schimbarea).

Apoi intră în direct nora lui Trump, sau nu știu ce grad de familie avea ea (normal, nora asta era ceva fost fotomodel, sau ar fi putut cu ușurință să fie); CNN întreabă: cum ți s-ar părea să iasă o femeie președinte? Mai ales având în vedere trecutul tumultuos al lui Donald Trump cu femeile!

Apoi, revenind în studio: dacă ești Donald Trump, care stat te îngrijorează cel mai mult? Păi, Florida, New Hampshire, dar trebuie să facă salturi de broască pentru a câștiga, uite aici câte state NU are!

La un moment dat, se anunță că coloana oficială a lui Hillary pleacă la NYC. De vreo două ori. Cadrul îngheață nițel pe cea mai frumușică invitată din platou.

donald-trump-hillary-clinton-cnn

Se vorbește des despre Obama și statele care votează, tradițional, cu democrații. Se folosește chiar cuvântul ”legendar” în contextul în care apare cuvântul ”democrat”.

Citate din corespondențele CNN: ”mulți oameni din anturajul lui Donald Trump își păstrează, totuși, optimismul…”

Primul exit poll: Kentucky, Trump câștigă cu 78%. Le pică fața tuturor. Indiana: 69% Trump.

Deci de ce mă temeam nu scap: să vezi tu că anteniștii noștri i-or infectat cu virusul partizanatului pe CNNi de atunci, de când or avut parteneriatul cu CNN-ul! Doamne, fă să iasă oricine vrei în State; dar te rog eu mult, fă să nu iasă PSD-ul, că fac mătănii și țin post, pliz mult, ar fi păcat de țara aia.

LE1: E cam gata, le-o suflat blondu’ caimacu’. Mitică și Hillary la brutărie!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. neamtzschantz Reply

  esti culmea gropare. pai poti sa te uiti la antenistii pentru trump, anume la foxnews. foxnews l-o sustinut pe cretinul analfabet notoriu bush jr care numa bine o adus la toata lumea si acum il susutine pe trump intr-un mod de 10 mai scirbos decit o face cnn cu clinton.

 2. Nemultumitu' Reply

  Dacă aş ştii că ajută aş face şi eu mătănii, aş ţine post negru, chit că am diabet, dar îmi e că armata de pupatori de moaşte ne bate cu experienţa.

 3. Nemultumitu' Reply

  @Brain56… Ai vrut sa te dai interesant, asa-i ? Sau cumva… lovit in plex din cauza de pesedeu ?
  Hai sa-ti spun una : postez de pe telefon, de autocorect ai auzit ?

 4. Cam Reply

  @Brain56, @Nemultumitu’, ma vad nevoit sa intervin in altercatie, e de datoria mea “pubica” sa mentionez ca se scrie “autocorrect”. Mi-am rupt din timpul meu ca sa atrag atentia. “S-a scri correct cu pee-pee pe zid-u lu groparu se merita intodeauna” 🙂

 5. Stefan Reply

  Eu ma bucur ca a castigat Trump.Lumea vorbeste urat de el pentru ca omul de rand e ca si oaia.Oaie paste unde vrea dulaul sau ciobanul iar omul de rand crede tot ce zice presa.Eu il urmarec pe Trump dinainte sa intre in campanie si am citit mult despre el.Tipul nu e nebun asa cum zic unii,tipul e genul de om care se informeaza si apoi actioneaza.Multi nu il vroiau ca si presedinte pentru ca nu poate fi controlat.E normal,ei aveau nevoie de o marioneta.Trump nu e.

 6. neamtzschantz Reply

  @stefan
  faptul ca toti populistii nationalisti in frunte cu putin sint extrem de fericiti cu alegerea asta nu-ti spune nimic?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *