9177.jpg

11 motive pentru care as vrea mai degraba sa fiu caine comunitar occidental decat intelectual roman, inspirate de siteul RSPCA:

1. Animalele occidentale au dreptul la asistenta medicala de nota 10 fara spaga. Romanii sunt fericiti sa dea spaga pentru asistentza medicala de nota minus zero.

2. Animalele occidentale nu trebuie chinuite cand apar in filme sau poze. Romanii trebuie sa zambeasca foarte frumos si chinuitor in fata camerei cand este ziua sefului.

3. Animalele occidentale nu trebuie expuse in situatii care pot parea ridicole sau injositoare. In schimb, romanii se auto-umilesc la stirile de la ora 5, Dan Negru show si la Dan Diaconescu in direct.

4. Animalele occidentale mananca mancare speciala, echilibrata, in pungi care arata frumos, nu ca studentii care mananca la cantine studentesti. O stiti pe aia cu cantinele studentesti? “Studentul oferi cersetorului un tichet de masa la cantina din Hasdeu. Cersetorul refuza cu demnitate”.

5. Unele animale sunt sterilizate. Unii romani nu, desi ar trebui. Propun sa incepem cu cei care stau pe banchetele masinilor cu girofar, cu numar cu -GUV.

6. Animalele de la gradina zoologica trebuie cazate in conditii care seamana cu cele naturale. Eu as vrea sa-l intalnesc pe stramosul meu de Neanderthal care locuia intr-un bloc in Manastur, sa-i zic vreo doua.

7. Aproape nici un animal nu isi cunoaste soacra. Aproape toti romanii ar vrea ca soacra sa nu-i mai recunoasca.

8. Animalele pot migra unde vor. Romanii, pana sa fie primiti in haita europeana, NU. Si uneori am impresia ca au plecat toti cainii de rasa, si au ramas numai corciturile. Alea ca mine.

9. Animalelor din ferme trebuie sa li se asigure un spatiu adecvat. Romanilor care se inghesuie in autobuzele RATUC ca paiele intr-o matura, NU.

10. Animalele nu pun alte animale sa asculte manele.

11. Cainii periculosi poarta botnita. Politicienii periculosi pun botnita procurorilor periculosi.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 3 comments

 1. Andre Reply

  crede-ma ca shi animalele se inghesuie in autobuz,
  mai ales in autobuzele de tzara, cand nea Fanel intra cu capra
  si o pune pe scaunul ghidului.
  de asemenea, exista si o lele Victorie care vine cu o lada
  plina cu pui shi closhca overall shi ii aseaza pe scaunul din fatza.

  evident ca peizanii stau in picioare

  co-co-co-co-co

 2. Groparu Reply

  Si lui nea Fanel ii putem intelege afinitatea pentru capra – animal sau pozitie, si lui tanti Victoria ii comprehensizam nevoia de exprimare cu “ce puii mei!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *