Tineri, frumoși, joviali, profesioniști: grupul consilierilor USR din Consiliul General al Primăriei Municipiului București a obținut în instanță anularea deciziilor de constituire a celor 22 de companii municipale prin care primăria capitalei intenționa să sifoneze până la 600 mil EUR anual.

Cu fericirea în priviri, reprezentanții USR au ținut imediat o conferință de presă în care au îndemnat-o pe Gabriela Firea, primarul general al Bucureștiului, să dizolve de îndată companiile în cauză.

Vizibil încântați, mai mulți consilieri USR s-au succedat la microfon, încercând cu greu să-și ascundă veselia pricinuită de decizia definitivă a instanței.

Cel mai voios a fost, conform capturilor de ecran de la conferința de presă, membrul USR cel mai din stânga. Pur și simplu, bucuria i se revarsă din ochi râuri-râuri, Amazon și Nil de fericire care curg ca un tsunami de fericire molipsitoare.

Membrii USR, vizibil bucuroși după motivarea instanței

Vorbitorii s-au succedat la microfon în aplauzele frenetice atât ale celorlalți membri USR care nu-și puteau ascunde zâmbetele pline de lumină, cât și ale audienței, plină de veselie savuroasă. Ziua se umpluse cu o voie bună molipsitoare!

Mai ales membrul USR aflat în stânga imaginii era cuprins de o veselie spumoasă.

Așa, așa arată fericirea!

La final, membrii USR și-au reafirmat crezul într-o Românie a bunei dispoziții, a bucuriei, a exuberanței exaltante și a încântării optimiste, a râsului, a veseliei.

Haioși de pici!

Mai ales – ați ghicit – membrul din stânga.

La fel, de altfel, ca toți ceilalți, tineri cu fețe zâmbitoare de oameni profesioniști, frumoși, joviali.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. costicămusulmanu Reply

  pare-se că nu se așteptau la decizia instanței…🤕
  vorba lu’ Antonescu (în Delirul lui Preda, parcă) la comentariul aghiotantului despre insolita cerere a familiei preotului legionar mort, de a fi înmormîntat pe afet de tun…
  “-cine-a mai văzut popă pe tun?
  -aprob, ca să se vadă!”

  • Groparu Reply

   Decizia a fost luată deja in decembrie, acum a venit motivarea instanței.
   S-au mișcat bine Soros si statul paralel!

   Betmen, betmen.

 2. Nemultumitu' Reply

  Acum comparați cu fețele “profesioniștilor” din partidul stat, că nici numele nu-mi vine să-l pronunț… Puneți alăturat moacele lu’ rudotel, ciordache, cap de ciungă & co. Așa-i că va ia cu greață ?
  Altfel, astă vară am avut ocazia să stau de vorbă cu domnul Dan Barna, aș zice că este un interlocutor extrem de plăcut și jovial, un om cu care chiar îți face plăcere să vorbești.

 3. Remus Reply

  imi aduc aminte la un moment dat ca pe Discovery ziceau:
  Jamie cand rade
  Jamie cand e trist
  Jamie cand e vesel
  si era fix aceeasi poza:))))))
  asa si tipul asta. pare un fel de pesedist tradator undercover.
  dar poate ca e doar un roman realist. un Ionci :)))

 4. Morrissey Reply

  Berceanu – tipul cu raurile de fericire din stanga. E super gagiul.

 5. Zev Reply

  Pai na, prind si pana ieri puii gustul sangelui de PSDist, si se fac, poate, lupi, we live in hope. Atat timp cat fac chestii de gen si au succes, eu zic ca e de bine, n-au decat sa se hlizeasca pana se-ntoarce ceasul, daca fac treaba buna.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *