Privire retrospectiva inapoi:

Sunt unele momente in viatza cand ti se mai iveste, asa, printre multe suturi loate de un cur mult prea sensibil la chestii care nu aduc nici pe departe a atingeri de domnisoara, cate o mica satisfactie profesionala. Asa e cazul cand am aflat ca ditamai Ciutacu ma ceteste cand are vreme, ba te mai si baga, scuzati-mi expresia, in blogroll, asijderea ditamai nevasta-sa si finu-so; cand VisUrat iti ia Y!Mterviu dupa ce castigi (pe drept!) titlul de cel mai naspa blogger clujean; cand te suna de la banca Usim si zice “Bueeeey, io te stiu pe tine că te-am citit pe net, tu esti tantalau’ ala care uita sa isi scoata banii din bancomat, toata banca noastra te stie!”; cand te mai baga in blogroll ceva reporteri speciali de pe la Antene care si risca sa isi petreaca Revelioanele cu tine, Primeteveuri, redactori şăfi de ziare regionale sau DJ la EuropaFM; creca am avut si un rol hotarator in a-l face pe Baghy sa se apuce de bloggerit, din cate tiu io minte, si creca ar mai fi ocazii d-astea de mentionat care nu-mi vin acuma in minte, cand te simti bine sa fii in pielea ta, finca vezi pe cate un meseriash d-asta care nu te cunoaste numa’ de pe net si simte nevoia sa vorbeasca cu tine, sa-tz zica vreo doo, mai bune, mai nebune – in general, chestii de bun simptz.

No.

Cam asa ceva am patit zilele astea, cand aflu ca Julius Constantinescu (gugaliti-l!), pe care-l cetesc cu sfintenie de cand era la Ziarul (si un scriitor cum eu poci decat a spera sa ajung), se simte dator, in numele simtului estetic, sa preieie niscai text pe care l-am clocit prin propriile mele flotari, si sa-l publice in sectiunea zilnica a dânsului.

M-am simtit magulit. Pot sa ma simt si eu magulit uneori? Pentru ca daca da, am sa va spun ce i-am facut la medicu’ de familie care o vint sa ma vindece de viroza care ma tintuieste la pat, nemiloasa, de 2 zile.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 20 comments

 1. baghy Reply

  deci tu erai muza care mi-a zis sa imi fac blog? da parca era femeie. Sau eram beat? :)))))))))

 2. Denisa Lala Reply

  Groparele nu-i periculos. El e Groparu şi atât. Urmăreşte-l, dar nu pentru că-l citeşte Ciutacu, urmăreşte-l pentru că merită. Scrie atât de bestial, încât! 😀

 3. Mana Reply

  Da’ eu cu ce ţi-am greşit de mă bagi în seamă? Io-s doar mică şi neînsemnată, acolo-ntr-un colţ…. 🙂

 4. cepanamea Reply

  Lala, aveam si eu parere buna despre Groparele cum ii spui tu…doar ca emotia care l-a cuprins, la faptul ca-l citeste Ciutacu, ma face sa fiu doar circumspect si atat..il voi citi, fara probleme..

 5. Usim Reply

  Sanatate multa Gropare! Si ii doresc medicului de famelie sa aiba destul din simptul humorului ca sa-l priceapa pe Gropar. Si sa nu se uite pierdut ca soferul lovit de bicicleta cand l-ai intrebat cum se simte dupa Accident.

 6. IepurasulAtomic Reply

  Gropare, eu bag seama ca tu te-ai apucat de chefuit si ai uitat de noi. Ca nu mai scrii, asta e, cu totii avem momentele noastre de cadere. Mai ales dupa ce ne loveste faima (nu vorbesc in cunostinta de cauza :D). Da’ sa nu ne chemi si pe noi la chef, asha ceva nu se face. Vezi ca te tin minte….:) Felicitari pentru bagarea in seama (adica recunoasterea, vreau sa zic) de catre blogarii fericiti. Acuma fie vorba intre noi, fara sa-l jignesc pe domnul Constantinescu, mie mi-a placut mai tare articolu’ tau inainte de imbunatirile anuntate.

  Pace p’afara!

 7. Lorand R. Minyo Reply

  Te citesc de o vreme buna (via Marius/Perry si alti clujeni de-ai nostri de seama) azi dar am ras cu lacrimi la mascotele bucurestiului 🙂
  Noah bun, de azi trecem in blogroll cu siguranta.

 8. Laura Reply

  mai groparule, oare te-o parasit vreo femeiusca de ai asa nevoie sa-ti magulesti propriul amor? Ce-mi lipseste e sa vad arogantza unui blogger care stie singur ca ceea ce scrie are calitate si nu are nevoie sa-i spuna asta peblea. Si cu reclama asta pentru alti bloggeri ce-i? Macar te platesc bine? Fii umpic mai arogant si lasa linusala ca nu mai suntem in epoca ceausista! Pun articolul asta pe seama virozei.

 9. Groparu Reply

  Pai e normal, din moment ce ma ai in blogroll, sa creasca traficu’ ca inundatia pe peretele proaspat dat cu lavabila!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *