Da, am castigat!!!!

Am castigat titlul de cel mai prost blogger din Cluj. CEL MAI PROST!!! Yesssss…

Deci in primu’ rand o trebuit sa merg la nunta de dentishti, ca dentistu’ mire ii fiu’ lu doftoru’ de famelie a lu’ mama, pe care o iubesc, ca de fapt i-o doamna, si daca nu ma duceam, nu imi mai prescria cu la fel de multa usurintza codeina cu vodca. Si Andrei Crivat ma tat suna, si io aviam emotii, ca nu puteam pleca pana sa nu ma scap de euroii ca cadou, ca cinste (bineinteles ca ai mei or facut cinste cu cinstea, si io mi-am loat din plic partea mea).

Dar am ajuns, si cand am intrat in restaurant, media de varsta de acolo s-o dublat. Nu-i stress, am cunoscut si alti bloggeri din Cluj, inclusiv pe Darius, care o si castigat premiu’ al mare bashca altele, felicitari!

Dragii mei, multumesc celor care m-or votat, insamna ca cel putin 30 de oameni ma cetesc (aia insamna cate voate am strans la categoria de castigare). Sunt super hyper happy ca am loat cel mai prost, finca:

1. Cele mai cetite bloage din Romania is alea cu folbal. Io la folbal ma stiu ca la fizica nucleara (chiar si mai putin). Prin extrapolarea corolaului, claro ca cele mai antifolbal is cele mai putin cetite, deci mai pruaste – vezi www.groparu.ro;

Sar peste doi – marketingul. Nu din cauza faptului ca “cel mai prost blog” ii cea mai nonconformista forma de marketing, ceea ce ii bine pentru sait: io veci pururi nu voi scoate milioane din sait, una la mana, a doa la mana nu caut celebritatea, finca aia insamna ca nu ma mai pot imbata in public si nu ma mai pot uita la studente prin decoltee, ca imediat scrie in ziare, si a treia la mana nu mai stiu, am uitat;

3. Maica-mea nu ma citeshte, ca ii par meschin, rauvoitor si anti-iliescian; asa ca daca maica-mea, care de fapt i-o doamna, nu da nij treizeci de arginti pe ce scriu, nu vad de ce ar da jumatea aia mai mare a Manasturului si a cartierului sau, Cluj-Napoca (vox poPULII, vox dei). Se cheama auto-evaluare. La fel nu ma citesc nici var-mio Ovidiu (e workaholic), nici Niatza (prekinu’ meu inca de pe bancile gradinitei), nici Sergiu (sa-l vad io p-ala care il poate capta pe Sergiu sa il citeasca!! s-aude, domnu’ Wittgenstein, esti happy?), si – ceea ce ma si enerveaza – nici fetele alea care pozeaza in Libertatea.

5. In viatza mea nu am loat premiu’ I, si nu am de gand sa il ieu amu, la batranetze, ca daca coronitze nu mi-o pus nimenea pe cap, mi-am primit coarne destule la viatza mea (sau nu…?)

6. Io mi-am spart capu’ cand eram (nu cu mult) mai mic, si nu pot presupune ca votantii blogfestului or cazut si ei in cap, ca sa le placa ce scrie o cazatura (in cap) cu state vechi;

7. Stallone ia constant Zmeura de Aur ca cel mai prost actor, si Stallone e actorul meu cel mai preferat, ca ii bate pe rusii care ne-or furat tezauru’; Sylvester, tie iti dedic diploma de cel mai f*** blogger! U and me are alike, buddy…

Andrei, nush ce Crivatz te-o adus p-acilea prin urbe, da’ ii bun vantu’. Good job pantru organizare! (la anu’ vreau si un kil de masline sa pot bea whiskey-ul primit ca premiu). Felicitari tuturor celor care au participat, sau n-au participat, celor care au castigat, sau n-au castigat, si baaa!!! Nu mai nominalizati blogu’ lu shafu’ meu (blog.pacurar.net) la cele mai pruaste bluage, ca va sparg! Ca nu imi mai da concediu daca se supara, sh-apa trebe sa-mi iau medical!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

  1. Denisa Reply

    Sincere felicitări! 😀
    Io-s căzută în cap dacă te cetesc şi-mi mai şi place? Ups…

  2. Groparu Reply

    Denisuca, poti cadea in cap si sa-ti placa si sa fie OK, mai ales daca (virgula) ca si mine incredintezi procesul anevoios al gandirii altor organe, cel putin la fel de vitale.

Leave a Comment

Your email address will not be published.