kartofelki.jpg

Groparu’ o preluat de pe 9 am, care si ei au preluat de pe click, cum ca alcoolul micsoreaza creieru’.

Hmmm.

In primu’ rand ca nush daca se aplica creierelor deja release-uite in versiune compacta, ca deterjentii aia care is dupa normele UE. Unu la mână.

In al doilea la mână, daca esti lungan de 2 metri? Se plictiseste alcoolu’ sa faca pe cliff hanger pana la tine, sus, la mansarda, si crieru’ tot la aceeasi dimensiune ramane, inca îi şi râde în nas la alcool.

In al treilea la mână, nu cred, pur si simplu. Fincă dacă îţi scalzi cu alcool neuronii, creieru’ se măreste. Da. Se mareşte fiindca e stimulat intelectual. Finca alfel nu imi explic cum alfel, la beutura, creieru’ devine un artist intelectual desavarsit:

– vede poezia din cele mai respingatoare femei cu mustatza si te obliga sa te împerechezi cu ele;
– iti sculpteaza corpul tău apolonian chiar sub ochii tai uimiti (ti se pare ca bicepsii ti-s mai mari decat in realitate, şi te pune sa sari la bataie cu suporteri stelişti);
– te inzestreaza cu calitati vocale care l-ar face si pe Traistaru sa se simta neam de traistă (mai ales când eşti rangă şi interpretezi Ioana Radu, Simfonia Fantastica de Hector Berlioz sau transpui pe manele poeziile medievale cu nonchaloir ale lui Charles d’Orleans);
– te introduce intr-un fel de transa, in care cuvintele isi pierd noima, plutesc in jurul tau, iar tu devii un vrajitor al metaforelor, simtind nevoia sa vorbesti mentionand organe sexuale masculine in prezenta doamnelor colege mai in varsta;

Si in al patrulea rand la mana, CREIERU’ NU ARE CUM SE MICSORA, FINCA LA MASCULI CREIERU’ E IN PANTALONI, SI CHIAR DACA SE MICSOREAZA, SE MICSOREAZA DE LA APA RECE (se face mic-mic-mic), DA’ DUPA AIA SE UMFLA LA LOC.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

 1. ss Reply

  apai parerea mea care este i ca alcoolu micsoreaza creieru dom’ne, da numa la cei care are (adica creier).
  adevaru adevarat i ca in prezenta lu nea alcoolu creieru chiar devine artist top class, da esplicatia nu-i ca din cauza ca se mareste.. esplicatia se afla in ‘teoria avantajului consumului de bere (sau vodca…sau tzuica…etc etc)’ si pe care o reproduc pt cei care nu o aplica inca:

  “O turma de bivoli se poate deplasa atat de repede ca si cel mai lent bivol din turma. Cand turma este vinata, de obicei este ucis cel mai slab si mai din urma bivol. Aceasta selectie naturala este benefica turmei, pentru ca astfel, prin eliminarea celor mai slabi membri, se imbunatatesc viteza si sanatatea turmei.

  Cam in acelasi mod, creierul uman poate opera doar atat de repede cat ii permite cea mai slaba celula cerebrala. Consumul excesiv de alcool, dupa cum se stie, omoara celulele creierului, dar in mod normal prima data omoara celulele cele mai slabe. In acest mod, consumul regulat de bere distruge cele mai slabe celule cerebrale, facand creierul o masina mult mai rapida si mai eficienta. Acesta este si motivul pentru care intotdeauna te simti mai destept dupa cateva beri..”

  PS- alcoolul dauneaza grav sanatatii*

  *sponsored by CNA

 2. marzazel Reply

  gropare, dar io stiam ca oricum nu folosim 100% din creiri, deci, chiar in cazul in care este, exista, se afla asa o schimbare, numita redimensionare este chiar binevenita: se numeste optimizare. ramane mai mult sange pentru altele organele, stie ele fetele… adica ficat, ca acolo se strange alcoalele.

 3. Groparu Reply

  =)) Corec, da’ vinu roshu nu mai ajunge pana-n ficatzei, sireacu! Ca il haleshte pe tot stim-noi-ce-alt-organ, si nu vorbesc de organ d-ala care taie amenzi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *