Inspirat de Varzaru, care acuma e cam australopitec, vreu si eu sa abordesc probematica dihotomica a adolescentei versus maturitate.

In adolescenta, daca ma uitam la gajici pe troleu si le faceam cu ochiu, chicoteau ca proastele, si eu ma simteam Tarzan.
Acum, daca fac cu ochiu la o ghajica in troleu, se ridica si-mi cedeaza locu’.

In adolescenta, daca beam la scoala, eram haiduc (asa am patit la majorat, oai ce postare o sa iasa cand a hi vremea!!!)
Acum, daca beau la serviciu mai mult de 4 ori, mi se spune ca sunt patetic, si ca sa nu-mi mai pun colegele sa se sarute unele cu altele ca ma zic la shafu. Ala mare. Mare-mare!

In adolescenta, daca imi bateam un coleg, eram cool, si le dadeam autografe colegilor pe sâni. Uneori şi colegelor.
Acum, daca imi bat un coleg, vine cu mama-sa la firmă, mă scoate la careu şi mă pune să-mi cer scuze public.

In adolescenta, daca intram la fete la buda pentru un pipi si ce mai gaseam pe acolo de facut cu putulica, eram eroul grupei mari.
Acum, s-ar putea sa nu mai reusesc sa scap cu viaţă din toaletă (da, too much sex can kill you!)

😐

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 24 comments

 1. mo Reply

  Too mush sex can kill you? Cineva s-a uitat la “realm of senses” de prea multe ori?!

 2. mo Reply

  much, chiar.
  Si apropo de realm of senses, in caz ca l-a vazut careva, cat de ironic e numele personajului principal, Kichi (kicsi) San ala?

 3. mo Reply

  @ Felix: ok, ok, dar e totusi muuuult mai onorabil decat sfarsitul lui Elvis :>

 4. Usim Reply

  LLLLOOOOOLLLLL
  Nu esti intreg! Iti mai bese mintea multe?
  Ar trebui sa scoti o antologie cu textele de pe blog. Va fi un best seller.

 5. Andreea MKT Reply

  groparu, eu oricand ma sarut cu colegele noastre, tu numa indica-mi cu care!

 6. ovi66 Reply

  in tinerete daca scriai post-uri din astea erai dat ca link peste tot in messenger, acum abia daca mai primesti cateva vizite si comentarii. :))

 7. Groparu Reply

  @ Usim: hmmm… sa zicem ca vreu mai mult de la viatza, gen: famelie cu 14 prunci 😀 sa sece ei planeta curului de resurse FEMININE pan’ la capat! (trebe numa fomee care sa merite estea 😀 )

 8. Andreea MKT Reply

  Am vazut eu Realm Of Senses and it sucked. Si o putza mai mica nu cred ca exista. La sfarsit, Stupid San o ramas si fara aia.

 9. Turambar Reply

  Hmmmm…. Nu’i chiar ashe, Andreea. It’s not about porn and sex. Pentru alea egzista Brigitte Lahaie shi alte dame surazatoare shi de larg consum. That movie is about craving, and passion, and desire, and desperation, and formality, and social pressure, and craving, and craziness.

  It happens to involve sex, but it definitely ain’t primarly about sex. It’s about lust and death and fucked-up brains and people. Iar retorica vizuala japoneza shtii si tu ca nu e aceeasi cu cea japoneza. E un gust care se invatza, la fel ca shi ceaiul verde.

  Do i ta shi ma shi te, Anandreea sama… 🙂

 10. Groparu Reply

  @ Turambar: Ba, deci tu mai stii multe limbi? Ca ma disperi deja! Ce fel de erudit esti tu care stii mai multe limbi chiar decat mine???

  @ sabina: da, stiu, sunt un nemernic ca dau vina pe ele. U should reaaaaally know…

 11. Andreea MKT Reply

  Turambar, i dont have the patience to watch this. I know Ai No Corrida (the original title) is smth for many. I am just not one of the many:)

  Gro, deci cu ce gagica ma sarut luni de la firma?

 12. Andreea MKT Reply

  Turambar: totusi, e ceva ca ai zis Brigitte Lahaie si nu Jenna Jameson.

 13. Turambar Reply

  Fratzioare, daca ma imbat bine, itzi vorbesc shi in japoneza. In ideograme fluturate din mana. Si cu diacritice, bineintzeles…

  Arigato gozaimashite, goroparu sama 🙂

 14. Turambar Reply

  @ Andreea: neah. Jenna sucks. Brigitte is the real thing. A normal biuty, spreading herself in bursts of unexpected oral wisdom. :p

  Sorry fer the double post, but there ain’t no editing facilities in Cluj, as it seems…

  🙂

 15. totolici Reply

  Da cati 100 de ani ai domle de iti cedeaza fetele locul in autobuz . Adica na eu una sunt mai nesimtita cand vad moshengi in autobuz care se uita spre mine la modul “fie’ti mila lasa’ma sa stau jos” ma fac ca am vazut brusc ceva interesant pe geam. Ce-i drept mi se mai face mila cand vad ca sta autobuzul cate juma de ora sa urce cate o babuta si mai cedez si eu locul. Hmm am deviat de la subiect. Si cum ziceam cand vad unu mai batran ca imi face cu ochiu primul gand “perv” daca mai continua deja ii spun sa faca o poza ca tine mai mult.

 16. Kissu Reply

  @Andreea MKT: Gro, deci cu ce gagica ma sarut luni de la firma?

  Cu Carmen!?… ;))))))

 17. RipaHoratiu Reply

  “In adolescenta, daca intram la fete la buda pentru un pipi si ce mai gaseam pe acolo de facut cu putulica, eram eroul grupei mari.
  Acum, s-ar putea sa nu mai reusesc sa scap cu viaţă din toaletă (da, too much sex can kill you!)”
  Too much sex cu faianta, dragule, cu faianta. Ca de-acu’ nu te mai cauta nici fetele, nici indaratnicii prin bai. Acu’ stau sa ma gandesc ca tu erai ala de desenai chestii obscene pe peretii si usile de la buzile din firma…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *