E adevarat ce ati citit: ma doare la pedala, is la sorella in Jermanica de joi dimineata incoace, si ma doare la pedala, finca beau vin vechi de la cumnatu din kimnitza (asar am beut vin nemtzasc din ’94, in sara asta croat din ’96) seara de seara, ma plimb prin Weinacht -crajme zilnic si beu vin fiert si bere, pap ca porcu, finca astia nu or auzit de alte legume decat de carne, ragai finca nu am diacritice, si ma distrez cu nepotii, care mi-or reactivat sciatica, ca ii tot port pe sus, si le dau voie sa ma plesneasca peste fluiere.

Pa, revin in 2 dec. la voi in tara. Sper sa mai fiti in UE dupa votul de dumineca!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 17 comments

 1. nebuloasa Reply

  no fain, Gropare, bine ca ai dat si tu bir cu fugitii, sa nu te prinza votu’ uninominal din urma :))
  distractie maxima

 2. meme Reply

  …si daca nu mai suntem in UE- ai pasaport cu ce sa te intorci in tara? 😀

 3. Satmareanca Reply

  Dacă nu o să mai fim în UE, o să montăm nişte plăcuţe la intrarea în ţară ca şi cum am fi, ca să te derutăm pe tine 😀

 4. Laura Cozma Reply

  Buna ziua,
  Ma numesc Laura Cozma si sunt administratorul site-ului Newgirl.ro.
  Va scriu acest mail pentru a va propune un schimb de link-uri intre site-ul nostru si site-ul dumneavoastra.
  Daca sunteti interesat va rog sa imi raspundeti la acest mesaj cu titlul si eventual descrierea site-ului dumneavoastra pentru a le posta.
  Astept un raspuns de la dumneavoastra,

  Cu respect,
  Laura Cozma
  http://www.newgirl.ro

 5. hin'ta Reply

  sa traiasca nasu! cat stai tu la strainataturi noi suferin de doru tau (not) in slatina. ne curg lacrimile dupa nenea jack si unchiu’ Bull. hin’tu a cazut la datorie cu Eco in brate de doru BUZELOR TALE, CA DOUA PETALE. lasa jermanica si hai in tzara si lasa prostiile. aici se face bataie intre hini si iti dai seama ca la capitolul asta noi suntem A LITTLE BIT SHORT. pupa nasha si din partea noastra

 6. mirra Reply

  Cu o postare in urma ne trimiteai sa votam, amu aflam ca tu ai dat bir cu fugitzii sa nu votezi.De ce oare? Oricum am fi dupa votare tot cu …ue mergem inainte:)

 7. Athos Reply

  Ca sudist ca ma aflu (ca am auzit io la Big Brother cu ani in urma ca voi astia din Ardeal ne faceti pe noi – regatenii- sudisti), te informez ca am suferit groaznic nestiindu-te in preajma cind cu BEC’ul, ca ba ai nostri-s sus, ba ai nostri-s nitel mai jos. Pentru ca stiu sa scriu “nostri”, banuiesc ca-ti dai seama ca stiu ce e aia Dilema si pe deasupra o mai si citesc.
  Deci, gropare, deci, vroiam si io o vorba de duh sa ne-ngroape naibii in umor ca rahatu’i cit casa in politica si tu – deci – ce faci? Deci bei si te joci cu prichindei. Bravo tie, da zi vorba aia buna asteptata, ca altfel iti urez mahmureala groaznica si guvern cu Mircea Geoana premier.

 8. vizionarul Reply

  ma gropare sa-ti steie in gat…:D N-ai profitat tu de on(/r)oarea cetateneasca de a vota… egoistule… te-ai gandit numa la stomacele tale si pe noi ne-ai lasat la hamsiile si micii traditionali si vinu hiert si bere??? de circoteca numita vot 2008 nu mai amintesc nimic.
  Da hai ma da-te-ncoace si la multi ani!

 9. Nicolescu Reply

  In UE o sa tot mai fim. Interesant este sa aflam unde naiba o sa ne bage PSD-ul. Sau ce o sa ne dea. O sa ne dea la exact cu doua litere in plus fata de UE. sau trei, depinde cate clase ai.

 10. vizionarul Reply

  ce o sa ne deie pesedeii… ajutoare de handicapat la cei sanatosi si lenesi, ajutoare pentru romanii mai coloratzi asa si cu multi plozi, si taxe mai mari si birocratie pentru noi ceilalti…. ca doar nu s-or gandi sa faca locuri de munca si sa investeasca in educatie, cultura si in infrastructura!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *