Asta a fost cea mai tare fază din team-buildingul (zis si drink-drinking) de weekendul ăsta de la Valea Drăganului, pe lângă nişte poze apsolut demenţiale pe care încă mă gândesc dacă să vi le sui pe site, şi bancurile pe care le-am făcut când am declarat deschisă reuniunea “Mişcării de Integrare în Absolut. În Vodka Absolut”.

Noi, fiind argheleni, nu merem nicăieri fără slană şi fără glaja de pălincă. Şi fiecare team building din asta e un prilej propice pentru fiecare să se laude cu ce licori parfumate (de măr, pară, prună) se face la el – prin Sălaj, Bistriţa, Maramu, Sătmar. Nu mai zic că pentru un connoisseur de pălincă aşa cum sunt eu fiecare team building din ăsta e ce este o orgie pe un yacht pentru un bolnav de priapism. Hehe…

Şi stând noi la foc, şi Mişu cântându-ne aşa cum numai el ştie, poştăream o sticlă ghe prună curată, şi o tot pupam, că Doamneee, bine mai mirosea! Şi o dau mai departe, către un coleg care nu mai poate bea, sireacu’. Şi îi întind glaja, şi el zice nu, mersi, că nu poci bea. Mă! zic. Miroase-o numa, să vezi ce bine miroase!

Şi atunci el se apleacă către nevastă-sa, şi se face că o miroase acolo jos, la prăjitură. Şi îmi zice: ştiu, mă, că miroase bine, că d-aia m-am însurat cu ea!!!


Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 20 comments

 1. Mihai Reply

  Asta cu doctoratul in palinca am inteles-o. Da’ bre gropare, esti la fel de doctor si in slana? Si unde-i ceapa in toata povestea? Ca prajitura cu slanina nu se pupa deloc :).

 2. Mihai Reply

  @kodeina: pe undeva pe langa Deva (mai precis la Orastie) neamurile imi bagau pe gat si ceapa pe langa slana. Si ceva rosii… Sa nu-mi spui acum ca m-au pacalit! Oricum, mie-mi place si ceva ceapa rrosie pe langa slana. Asta e!

 3. Ciprian Reply

  Şi în Moldova se mâncă cu sheapă sau cu roşii. E bună şi cu muştar. Şi iarnă şi vară. Nu mai zic de rachiu, că aista nu lipeseşte în pururi.

  Iarna mai utilizăm slana la şeva, la lustruit bocancii de chiele să nu crape. Dar asta neaparat după ce i-ai curaţat de glod ghini şi le-ai aplicat un strat de cremă de ghete.

 4. Ciprian Reply

  Sori că am uitat că sunt pe site de ardelean. Trebuie să mai fac o menţiune vitală. După ce ai dat luciul bocancilor, neaparat se aruncă bucata de slană, nu o băgaţi la bârdâhan. Doamne fereşte să se întâmple altcumva.

 5. kodeina Reply

  @Mihai – daca erai in orastie, aia nu inseamna ca erau si ardeleni. numai in blocul meu sint 4 familii care au emigrat din oltenia aici 🙂

  in sfirsit, scriu cu pipi pe zid :)))

 6. kodeina Reply

  @Ciprian – nu te-am vazut, ‘tuti luciu! Las’ ca ai tu fain in baie! Frumosule, parc-ai fi doiu de duba!

 7. roby Reply

  Mihai io mi-s din Orastie, si-ti zic ca se mananca si aici cu ceapa ca fara nu ii buna :)) parca nu are farmec, e prea seaca asa fara ceapa deci…se mananca ceapa cu slana si la ardeleni 😉

 8. Manu Reply

  Bine ma Gropare…da’ de invatat la treining…ati invatat ceva? Ca de-astea cu drinkalit pe banu’ firmei stie tot roumanu’…

 9. Bizonu' Reply

  @Manu : O invatat dara!!! Amu zice ” Doamne ajuta!”, inainte sa bea o gura :))

 10. Bizonu' fara ficat Reply

  @Manu:Si buildingu la tim se face cand postalesti sticluta ,nu jucand sotron sau citind carti.Sa vezi tu atunci relatii inchegate intre colegi 😉

 11. Bizonu' fara ficat Reply

  @Manu: De nu drinkaleam pe banul firmei,un prieten nu aveam in firma aia:D.Shei Gropare???

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *