1. TVDeCe au făcut cel mai mare On/Off de până acum. Cu ștaif, frumos, la clădirea Cazino din Cluj, cu sponsori și tăt felul. Și-au făcut și firmă de evenimente, pe care o recomand cu căldură, d-aia am pus ditamai banneru’ în headeru’. Și Cluj City Break, când au adus gașcă mare de bloggeri la Cluj care au vorbit numai despre oraș pe rețelele sociale. Împreună cu Crivăț, vântul de miazănoapte. Apropos de care,

2. Andrei Crivăț și-a redescoperit vocația umanitară ajutînd o amărâtă cu mințile rătăcite să locuiască mai bine. Și nu s-a oprit aici. Cel mai important, a luat premiul cel mare la Webstock cu proiectul său PrinTransilvania.

3. Cristian Gog și bradăru’ lui intitulat Dan Ciulea au pus la cale o ediție și mai frumoasă, și mai strălucitoare de Nepoți de Crăciun. Priviți:

Ajutaţi, firește, de purcoi de bloggeri și voluntari:

nepoti-7193

4. Shoebox-ul lui Val Vesa a ajuns foarte internațional. Mai sus și mai tare decât orice alt proiect umanitar pornit în Cluj. Felicitări!

5. StilMasculin a mai scos o carte a cărei recenzie trebuia să o scriu, dar nu am apucat să o citesc încă. Iertăciune!

6. Radu Neag a sprijinit îndelung proiectul PhotoRomania, singurul festival fotografic național din națiune.

7. Robert Katai, deși e ungur, s-a consacrat drept cel mai mare instagramolog din România.

8. Aronet a voluntariat la Habitat pentru Umanitate de si-a rupt șelele, construind patru case pentru amărâți.

9. Liviu Alexa și-a tras ziar și a dus internetul la Pata Rât. Și s-a implicat în mai multe campanii umanitare decât am eu timp acuma să caut.

10. Florin Rosoga a scos două cărți anul acesta: Arta Dezvoltării PersonaleșiJurnalul de evolutie personală“.

11. Un fost blogger participă la naşterea a două muzee – Muzeul Fotografiei la Cluj și Muzeul Orașului la el în orașul natal, în Darabani.

12. Verișoară-mea face ce face și tot bagă muzică și cântă într-o formație.

13. Lorand va scoate o aplicaţie care va revoluţiona marketingul. Da, Lorand, de aici de la Cluj. Rămâneţi pe frecvenţă, pentru că este absolut demenţială!

Dacă mai sunt blogosferisme demne de notat, vă rog să comentaţi şi voi face update.

Cât despre Groparu, Usturoiul lui este aproape gata. Şi, cu puţin noroc, în ianuarie îl trimitem la primul festival. N-a fost uşor, pentru că am luptat ca la Verdun: o căutare după termenul “Usturoi” în inboxul de gmail arată peste 7600 de e-mailuri.

Hai, s-avem sărbători fericite, că am avut un an greu cu toţii!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *