1. La şefe: un martisor mega-chicios cu Maica Domnului, pe care nu-l va putea niciodată arunca, fincă aduce ghinion (Doamne, mă mai ierţi o data, pls? plsplspls???)

2. La iubita: un martisor cu un bob de orez pe care să fie gravat, cuvânt cu cuvânt, tot textul ăsta!

3. La colega aia infecta: un martisor in forma de fecală.

4. La vecina aia studentă moldoveancă bună, bună rău, da’ bună-bună rău-rău! – un martisor in forma de partidă de sex.

5. La tanti aia care sta la parter si stie toate barfele din Cancan: un martisor cu un craniu. De vac mort, of cos!

6. Mie: un mărţişor care să-mi deie puterea să mă fac popă care spovedeşte bunăciuni zilnic, să tot ascult şi să mă minunez!!!

7. Lu’ Oana Zăvoranul: un zăvor care sa se-nkida in inchisoarea de barbati unde merita ea sa ajunga.

8. Lu Andreea Esca: un martisor cu violuri, accidente, sex oral in grădiniţe, Elodia, incendii, spaga filmata cu camera ascunsa, functionari publici care nu-si fac treaba, drumari care dorm în timpu serviciului, ne-deszăpeziri, animale torturate, petiţii anti-taxa de primă înmatriculare, popi pedofili, subiecte la bac vândute, suporteri violenţi, baroni PSD, nunta lu’ fiu’ lu’ Guţă, Pavarotti din Banat, căpşunari, spitale murdare, criză de sânge în maternităţi şi alte ştiri care-ncep cu “în România nici măcar nu se mai respectă kljdfgjklfklklfn, iar Poliţiei/Procuraturii/Ministerului nici măcar nu-i pasă!!!”

9. Tot mie: un mărţişor cu gust de telemea de Sibiu (repet, singuru motiv care mă ţine să nu emigrez) şi de zamă de burtă de la Kon-Tiki, din Sibiu, da, legendarul Kon-Tiki…!

10. Tot mie: inelu’ lu’ Arabela, ăla de te face invizibil, să pot să mă strecor la bunăciunile elea de la punctu’ 6 când face ele saună, şi să mă tăăăăt uit aşa, ca prostu, şi apăi să-mi zic Gropareeeeeeeee, băăăăăăăăăă, băăăăăăă… băutura aproape că e zero în comparaţie cu priveliştea asta!

Happy mărţişor everyone.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. mo Reply

  Nush de ce primavara se practica obiceiurile cele mai sinistre. Se taie mieii, care n-au alta vina decat ca sunt foarte buni, mai ales stropiti cu vin in cuptor, se dau martisoare dintr-alea cu floricele uscate trase in plastic sau trandafiri facuti din sarma si plasa de ciorap de un leu si in Ardeal se agreseaza gagicile olfactiv cu apa de colonie stropita in cap….. care-i treaba cu obiceiu’ asta?
  Sa fie aluzii de genu’: “fa dush, tu!!” sau “am venit cu deratizarea, sa starpesc tat ce misca sub soare de secs feminin” sau “ui aftershave, ca si-asa stiu ca iti razi mustata” sau “in gradina am o floare, da’ o dau cu shprei si moare” sau……?!

 2. Groparu Reply

  Iti spun io cum vine faza cu femeile!

  Orice le-ai face, cat de rau – merita. Mai ales daca le duci flori, te caţeri pe ele, le sufoci cu pupăceli si le dai voie sa te care acas’ din crajma unde te-or dibuit ca bei fara ele (the last one is my personal favorite).

 3. mirra Reply

  si pt ca in anii bisecti se dau martisoare barbatilor,pt tine un pachet de tigari!!!! si un jnur impletit rosu cu alb legat de o sticla de tzuica!!!:)

 4. mirra Reply

  @mo: chestia cu stropitul e doar de fatada, de fapt ideea e sa intri in casa omului sa mananci si sa bei moca!

 5. ilea Reply

  *10
  ceea ce te facea invizibil in Arabella era de fapt pelerina lui Rumburak. inelu’ doar! iti indeplinea orice dorinta. inca imi mai doresc inelul…

Leave a Comment

Your email address will not be published.