Un coleg si prekin se afla cu ilustra sa familie pe dealul de la Belvedere, şi admirau împreună jocurile de artificii pe care primarul ăsta al Clujului… ăăă.. cum îl cheamă, mă… nu Boc, că asta nici măcar premier nu mai e… asta tânăru, care abia de vreo 11 ani e clujean… ăsta, mă! Stai să caut pe google.

Aşa. Deci un coleg şi prekin se afla pe dealul de la Belvedere şi urmărea jocurile de artificii de 1 Decembrie pe care primarul Apostu le pusese în scenă la Cluj – din banii lor.

Jbeng! Ptruuu! Fiiiiii!!!! Bu-bu-bu!!! Buuuuuuum!!! Buuuuuum!!!! BAAAAAANG!!!!! Ta-ta-ta-ta-taaa!!!!

La un moment dat, pruncă-sa din spate o întreabă pe mami:

– Mami, da’ ţine bate covoalele?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. branza de rasinari Reply

  la noi, la Sighii no batut covoarele si nici clopotele ca era plecat primaru la incasat de oua in Timisoara.

 2. antiblog Reply

  Intrebare: De ce toata lumea are blog? De ce toata lumea simte nevoia sa isi etaleze refularile, ceea ce nu e cazul tau, bineinteles, in public. Am intrat, mare greseala, la o tipa, femeie de cariera, cel putin asa se autoproclama, care ne povestea cum s-a trezit de dimineata si a cascat, bla bla bla. Pana si Nastase i-a raspuns lui Base prin intermediul blogului personal. Ascult la radio in fiecare dimineata cum toti isi fac reclama la blogul lor. M-AM SATURAT. Explica-mi si tu Prealuminatule care e faza?

 3. telemeaua de orlat Reply

  La noi o fost FAIN. O curs cu bere mici si sarmale. Noi suntem din Marginime si nu suntem prosti. Le luam si portocalele si faina si zaharul si tot ca noi votam. Asta daca nu e deschisa in sat crisma aia de la intrarea in Gura Raului, pe stanga.

 4. Night-elf Reply

  Tot din categori lucruri traznite: anul trecut la parada, in Bucuresti, au venit printre altele cu niste transportoare de rachete vopsite intr-un camuflaj ciudat, galbejiu si verde, ceva de genul. La care un ciutanel: TATI, UITE SI MASINA DE GUNOI !

 5. Dan Ciulea Reply

  50% il cheama pe primaru nostru de la cluj (daca vrei ceva, te duci in audienta si o sa primesti raspunsu pozitiv: 50% eu si 50% tu)

 6. Dan Ciulea Reply

  @antiblog: ca sa ai tu ce citii, si sa ai unde sa lasi comentarii … fara nici un sens (cu subiectul articolului):
  “Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.”

 7. pisica turbata Reply

  antiblog – dar tu de ce intri pe blog sa-ti versi frustrarile?

  iar covoarele le bate ala de-a dat tarif mai mare la licitatie si-a castigat-o!

 8. koyrosh Reply

  prunca nu bate covoarele, ca are un an si ceva maruntis, imediat catre doi. si daca nu le bate, ce poate face ea cu covoarele? pai va zic io: caca plus pishu pe ele, apoi dispare din zona. tac’su:-)

 9. rochii de mireasa Reply

  Eu nu am iesit de frica sa nu fiu fugarita de vreo ceata de unguri razvratiti. In general nu fac ei probleme, dar parca pe 1 Dec se dezlantuie asa un pic…

 10. petronia Reply

  Din seria “Copiii si evenimentele”, sa auziti voi la slujba de Inviere tinuta in curtea bisericii un pusti protestand “Tati, ridica-ma ca nu vad formatia!”

 11. Misaki Reply

  Sa-mi fie cu iertare, dar eu nu inteleg fascinatia asta pentru artificii. Bum-bum, cateva lumini si aaaaa, ooooooo si asta fu. O fi vreo nostalgie dupa adrenalina pompata cand auzi tunuri adevarate?!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *