La începutul pandemiei, am demarat o campanie de strâns fonduri cu care să cumpărăm material pentru imprimantelele 3D ale lui Emilian cu care să facem viziere pentru personalul medical prins nepregătit. Ca de obicei, ați fost la înălțime, ați donat bani și material suficient pentru 1800 de viziere, guvernul mondial vaccinist pro-5G a intrat în derută.

Mulțumesc tuturor celor care ați donat și care veți sta mult mai puțin la coada aia lungă de intrare în rai, sper să servească și bere cu mititei la coada aia.

Între timp, bugetele pentru spitale nu s-au cheltuit numai pentru tâmpenii și măști ineficiente, ci și pentru material de salvat oamenii în halat alb; și atunci am continuat cu mânere speciale pentru deschis ușile, care să reducă riscul de infecție.

Am terminat și cu alea și am mai rămas cu vreo 3000 de lei. Îmi este imposibil să vă caut pe fiecare și să vă înapoiez 13,36% din suma donată. Așa că, cu puterea cu care m-ați învestit prin încrederea voastră, am decis (cu Emilian) să donăm suma rămasă unui caz umanitar special.

Micuța Maia Peterfi s-a născut cu probleme la ochi (persistență de vitros primitiv și cataractă congenitală cu microoftalmie) și… tulburare de spectru autist. Familia (care locuiește cu chirie în Cluj) nu are alte șanse pentru câștigarea vederii fetiței decât în Belgia, dar sumele de ordinul zecilor de mii de euro care se vehiculează sunt peste puterile lor financiare. Asta ca să nu mai vorbim de tratamentul pentru problemele neurologice pe care îl vor face în România.

Dacă doriți să rotunjiți și voi suma, o puteți face în contul

RO84BTRLRONCRT0319064901

Banca Transilvania

Peterfi Marius (titularul contului – tatăl).

Vă pun și vouă poza care mi-a rupt inima.

Așadar, în cazul în care vă întrebați ce s-a mai ales de banii ăia, aflați că 1. am trimis 1800 de viziere personalului medical din peste 60 de clinici și spitale, 2. am oferit mânere anti-infecție personalului medical; 3. am mai pavat un pic lungul drum al unei fetițe în lupta ei de a vedea.

Dragă Maia, scumpă, fă-te bine!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *