Weekendu’ asta o cam Belish!

Booon. Dupa cum ziceam, is proaspat intors de la un weekend DEMENTIAL pe malu’ unui lac de munte, sh a unei balti cu bere. A, si cu vin. A, ca sa nu mai zic de coniace. Sh tigari.

In primu’ rand, ca sa ajung acolo o trebuit sa ii sparg okelarii lu gajica-mea, ca alfel nu intelegea anumite chestii, cum ar fi ca intr-un concubinaj masculu’ trebe lasat macar cu iluzia ca el conduce relatia, ca stim sh noi ca n-avem nici o sansa, ca tot cum vrea ele facem. Lasand gluma la o parte, i-am spart ochelarii, sh am ras nervos, finca era perechea de rezerva, ca prima i-o sparsesem (tot eu, tot din greseala) in Delta. Najpa moment.

Mnoa, am ajuns acolo vinerea pe la 10 seara, ca era ziua lu www.doingtheartwork.com, sh am plonjat derect in galgaieli de bere la foc sh cantece de chitara despre scrum – da! – scrum de tigara, sa treaca totul sh sa dispara, asa-s versurile. Sh nij nu cred ca are rost sa va mai zic ca ne-o prins dimineatza sh soarele cu mana pe sticloantze; asa ca am facut un efort si ne-am carat pe noi sh pe unditza sh pe niscai bere, merinde pentru oamenii flamanzi, sh am scoborat vreo 20 metri pana la lac. Ca da, mah, era lac mah in care aproape puteai face pipi de pe prispa cabanei!

dsc00330.JPG

Booon. Clar ca nu am prins nimic, ca la un moment dat ne-am sh incalcit mulineta la cat eram de ansesteziati; asa ca m-am carat inapoi la cabana in patru labe, sh am incercat sa nu imi rup gâtzii uitandu-ma la veveritzele care alergau ca apucatele prin copaci, ca ma simteam ca Alba ca Zapada, atata numa ca io nu cantam muzica din Walt Disney, ci singurele sunete pe care le scoteam erau alea din cazaturi, sau cand faceam shushu. A, sh am mancat zmeura langa ceva chestie imbracata intr-o blana maro.
Am ajuns, m-am bagat in pat, sh de disperare sau din nu mai stiu ce motiv, am reusit sa pic din pat, dar fara sa reusesc sa ma trezesc. Sh am dormit asa in continuare pe podea,
sh am rezistat eroic tuturor incercarilor colocatarilor de a ma sui inapoi.

A doua zi, clar ca am facut baie, am plecat cu barcutza pe lac, sh am scuipat in mijlocu’ apei ca sa fac rotocoale; sh m-am bucurat de liniste aproape la fel de mult ca de bere. Sh cand am revenit cu barca la mal, un nene tatic cu lacrimi in ochi m-o rugat frumos sa ma dau sh cu fetele lui, una bunaciune de 13 anishori, sh alta care promitea o groaza de la cei 7 anishori ai ei, da’ sa le dau io cu barca, ca el nu poate ca are mainile ocupate cu (atz ghicit) una bucata tigara sh una bucata bere. Sh am vorbit cu fetele cate-n luna sh-n soare cand ne faceam plimbarea noastra romantica pe lac; le-am spus inclusiv sa isi ierte parintii daca is obraznici cu ele.

Sh-apa am mers inapoi la desishul de zmeura, sh ne-am ghiftuit.

Boooon.

Dupa o vreme, pescaru’ de serviciu a gashtii o mars la ce stia mai bine sa faca: sa pescuiasca. Sh am petrecut seara cu batzu’ in mana, in cea mai ucigatoare liniste, prinzand cleni dilăi, pe care i-am sh facut in folie cu legume seara, despre care retzeta voi vorbi maine mai pe larg, finca este una din hranele zeilor sh nu as vrea sa merg in groapa fara sa v-o zic.

Cert este ca seara aia am racnit la cantece pana pe la 5 dimineatza, sh a doua zi iara am facut baie ca nesimtitii, sh am jucat Mafia pana tarziu in noapte, sh numa’ amu am venit inapoi, sh is super obosit asa ca poate mai apdeituiesc scriitura maine. Punctum. A, sh am sh mancat la zmeura azi cel putin 5 kile pe cap de vita furajata. Ati baut vreodata zmeura din pahar cu Zaraza? E gros, mai copii!

26 lovituri, dă-i și tu!