Vreţi să spargeţi cuiva parola de Yahoo? Mai gândiţi-vă

Monday, 20 August 2012, 22:15 | Categoria : Ţara în care trăiţi, Words dot com easy
Taguri : , , ,

O fată s-a angajat la un cabinet de oarece, unde oarece arată irelevanţa domeniului de activitate.

Şeful cabinetului de oarece era un soi de patron român sadea, care jupuia angajaţii de şapte piei epiteliale înainte să treacă, de fapt, la jupuit endoderma. Cu alte cuvinte, nu ezita să-şi ţină angajaţii de dimineaţa până seara în picioare, să le vorbească urât şi să-i plătească tot nu. Exact genul de job pe care nu ţi l-ai dori decât dacă principalul tău scop tău în viaţă este să sari de pe un pod, ca un faimos regizor american, după o doză sănătoasă de furadan şi/sau o perfuzie cu bacili de pneumonită.

Una din puţinele angajate era o femeie. Şi pe lumea asta mai degrabă te iei la trântă dreaptă cu un urs carpatin flămând, dormi între cobre sau conduci o Dacie berlină până în Mongolia decât să răneşti o femeie – asta vă spun din propria experienţă a patronului.

Femeia rănită, jicnită şi bajocorită s-a hotărât – şi asta este de mirare! – să se răzbune. Aşa că, ştiind ID-ul de Yahoo al angajatorului, într-o noapte, la birou, a purces la spargerea contului său de e-mail. Cu ajutorul întrebării ajutătoare. Nu vă pot spune mare luru decât că era ceva cu numele fostei învăţătoare; şi gajica a stat toată noaptea la calculator, încercînd TOATE NUMELE DE FEMEI care i-au trecut prin minte. Chestia asta numai o femeie o poate face o noapte întreagă, un bărbat s-ar fi dat bătut după primele patru încercări şi ar fi căutat în schimb poze pe nişte site-uri de regulă interzise minorilor în lumea civilizată.

După ce a reuşit să spargă parola, fata s-a apucat să şteargă tot. TOT. E-mailuri importante, adrese, arhive – TOT. Ba a mai şi trimis nişte mesaje neortodoxe (şi nici catolice) unor prieteni şi parteneri de afaceri. După care, râzînd draconic, şi-a declarat satisfăcută mândria sa de femeie şi şi-a înaintat demisia.

Apoi, după numai câteva zile, cineva a sunat la uşa femeii.

Era DIICOT-ul, sau SIE, DIE, procuratura, Poliţia, SRI-ul sau mai ştiu eu cine.

Şi acum are dosar penal şi este pusă sub acuzare. Pentru abuzare.

15 lovituri pentru “Vreţi să spargeţi cuiva parola de Yahoo? Mai gândiţi-vă”

 1. 1Daniel A.

  băsistul 😈

 2. 2alex

  Abuzare?

 3. 3Groparu

  @alex: pieli epiteliale?

 4. 4mixy

  pe bune ? e prima dată când aud aşa ceva. Pare SF. Până acum n-am auzit decât poveşti cu parole sparte şi id-uri abandonate.

 5. 5Probiu

  Mai bine ii spargea mufa cu o tigaie

 6. 6Taraboste

  CCR a invalidat referendumul… Urmeaza “manifestatiile fara precedent” ale romanilor nemultumiti de ilegalitatea deciziei.
  Detalii pe blog 🙂

 7. 7Groparu

  @ taraboste: hai sa nu facem spam aici pe blog, ce zici?

 8. 8Daniel A.

  Cred că taraboste a fost ironic 😉
  BTW linkul ăla chiar nu merge 😛

 9. 9Groparu

  @ Daniel: m-am “jucat” putin cu el 😀

 10. 10karmapolice

  deci eu am scapat usor dupa ce i-am facut acelasi lucru exului?

 11. 11d.orin

  deci nu asa se face.

  afli parola si apoi….

  o schimbi.
  si raspunsul la intrebarea de siguranta.
  si tot ce altceva l-ar putea ajuta sa reseteze parola.

  saaaaau…
  ii creezi o regula de forward automat al mesajelor. catre contul personal. sau DIICOT, SIE, SRI……

 12. 12george

  din ciclul cat de prost sa fii…

 13. 13Corina Bodea

  Daca e sa respectam legea, atunci au dreptate si “DIICOT si SIE si DIE si procuratura si Politia SRI sau mai stiu eu cine”…intrebarea este de unde mai stim noi intre atatea legi si O.U.G-uri, care lege e cea buna?

 14. 14Solomonar

  Ioi! Da` batar i-a facut-o. Ea ramane cu dosarul (va lua cu suspendare daca nu e recidivista!) si el cu emailurile porcose trimise partenerilor. Bwahahahaha.

 15. 15americanu

  Urmeaza sa vina si la tine prietenii mascati sa iti darame usa cu berbecul !!!! pt instigare si solidaritate :))) dar tare ma tem ca doamna groparu a fi mai cva ca Hitman 👿

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)