Votează cea mai frumoasă clujeancă şi primeşti un calendar gratis

Fete faineeeeeee gârlăăăăăă!

Dacă aţi trecut prin Piaţa Unitii din Cluj în weekend, sigur aţi observat facelift-ul (autor: Verla Decor): culori cromatice peste tot pe la bănci şi pe la fântânile arteziene în care se bălăcesc toţi copiii şi se disperă părinţii (“Gropărel, stai cuminte, e rece apa!!!!” – been there, done that). Bancile, asfaltul, bordurile din beton, toate au fost personalizate cu autocolant tiparit in texturi de piatra, iarba si flori sau cu folii decorative pentru mobila. Tot ce s-a putut tapeta s-a tapetat, tot ce s-a putut decora s-a decorat; ba, mai mult, în perioada asta, vizitatorii au facut fotografii cu decoraţiunile şi “lacul de agrement” cu autocolant 3D, de-l vezi fără ochelari, de parcă erau pe lacul lebedelor, copiii au confectionat origami din tapet şi, mai ales, s-au făcut şedinţe de fotografie cu fete frumoase-frumoase – ceea ce ne aduce la miezul postării noastre.

Dintre aceste 50 de fete frumoase, se vor selecta 17 în funcţie de numărul de Like-uri de pe Facebook, apoi 12 fete cele mai frumoase care vor fi incluse în calendarul Clujence Frumoase 2013. Aşa cum sunt următoarele domnişoare:

Pe fetele astea frumoase-frumoase le puteţi vedea şi mai ales VOTA aici, pe Facebook.

Pentru a selecta 12 fete cele mai frumoase, este nevoie de ajutorul vostru: aruncaţi un ochi la ele, votaţi-o pe favorită cu un Like, iar apoi puneţi un comentariu cu linkul cu favorita aici, pe www.groparu.ro; şi dacă faceţi treaba asta azi, 4 septembrie 2012, primiţi automat absolut gratis calendar tipărit de Tiparo cu cele 12 fete frumoase pe 2013 (numai să-mi lăsaţi o adresă de e-mail valabilă). Deci calendar cu 12 fete frumoase, întru desfătarea veşnică a ochilor voştri; sau pentru a-l ţine la serviciu, că niciodată nu se ştie când îţi trebuie un calendar cu fete frumoase la serviciu, să se mai îmbuneze şefu’; sau pentru a-l face cadou prietenului vostru forever alone.

Şi repejor, vă rog! Le puteţi vota până duminică seara. Voturile de azi cu comentariu aici, vă repet, sunt răsplătite cu calendarul imediat ce este gata. Şi dacă aveţi drum în Piaţa Unirii azi, până la ora 22:00 trecute fix, vă puteţi uita şi voi la ele. Şi poza. Şi mai ştiu eu ce.

Decoraţiunile pe care se lăfăie fetele au fost furnizate de Verla Decor care, pe perioada campaniei, până pe 31 octombrie, vă oferă şi oferte speciale la tapeturi speciale din colecţia 2012 – aşa cum puteţi vedea şi voi înşivă la ei pe site.

39 lovituri, dă-i și tu!