Viaţă de blogger – 3

Deci:

1. Ţineţi minte Campania Avon în care caută 125 de femei demne de pus în manuale? (dar nu manuale de învăţat pentru BAC; deci nu din alea) Ei: acum s-a trecut la votare. Aşadar, dacă vă plac femeile (cum Dumnezău să nu vă placă!), sunteţi invitaţi să le alegeţi pe cele mai meseriaşe din perspectiva voatră. Votarea se face aici, un vot pe zi, între 1 iulie și 15 august, prin apăsarea butonului ”Îmi place” de pe pagina fiecărei femei propuse (votul are o valoare de 50% în alegerea celor ”125 de femei pentru schimbare”, restul de 50% fiind rezervat AVON). Cele mai apreciate participante vor fi invitate la Gala de premiere din 15 septembrie unde le vor fi recunoscute oficial meritele deosebite de a fi doamne de doamne.

2. În seara asta mă duc să văd ce s-a făcut în locul fabricii de bere Ursus. După cum ştiaţi, fabrica de bere şi povestea de succes de ceva chintale de ani s-a extras graţios din viaţa oraşului şi s-a strămutat pe alte plaiuri, că e mai ieftin şi că aşa e viaţa. Iar acum, în locul fabricii care nu va mai împuţi tot arondismentul cu miros de fermentare se va face (s-a făcut deja) o berărie modernă şi tradiţională, cu – pun pariu – gresie şi faianţă. Iar azi e marea inaugurare, unde purcoi de blogărime clujeană va merge să bea bere nefiltrată rece şi proaspătă.

3. Şiiii… weekendul acesta care vine am deosebita plăcere de a SIBIENI! (verb tranzitiv de conjugarea I, se foloseşte când umbli creanga prin Sibiu cu gura căscată şi scoţi interjecţii: “pfuaaay, ce biserică!” “uuuu, ce păreţi vocsâţi!” “uaaaau, ce telemea de Sibiu!”)

Adică, la invitaţia lui Brylu Crocodylu vom redescoperi oraşul meu natal şi le vom arăta tuturor ce înseamnă Sibiu – cu bune, nebune şi nebuloase, că – slavă Domnului – are destule. Partenerii demersului #prinSibiulmeu sunt Asociaţia pentru Înfrumusetarea Oraşului Sibiu, este cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu (unde intram io la balurile bobocilor în liceu fluturându-le sub nas legitimaţia de presă la ziarul la care lucram), plus Hotelul Levoslav, plus Printcenter şi plus Autonom. Cărora le mulţumim.

PS: Vizitatorii care s-au săturat de poveştile mele numai cred că vor vizita obiectivele, când colo eu le voi împuia capul cu evenimente din tinereţile mele, gen “pe banca asta am pupat prima dată săsoaică!”, “în crâjma asta m-am bătut cu un badigard că eram tânăr şi furios pe lume şi n-aveam blog” etc etc. Dar nu le spuneţi asta, că e sicret.

11 lovituri, dă-i și tu!